hadi bakalım kız kapıları kapat gelemesin 9 ay
valla ne ararsan varmış kız sendehani derler ya başın dönüyo mu miden bulanıyo mu? evetse sen hamilesin diye. öyleyse sen çoktan hamiş olmalıydın :))))))))))))))))))
canlarım benim , 1 yada 2 nisan ovulasonumdu sonuçta döllenmeden 4-5 gün içerisinde rahme ulaşırmış , benim döllenme olduysa ki 1 hafta geçti ovu. yerleşti veya yerleşmedi artık :) başım hiç dönmemiş ti benim ama adetten 1 gün önce ve adet iken mide bulantım olurdu hani kusma hissi
ya bende gaz oluyor çokk geçen ay da oldu sizlerde hiç mi olmuyor afedersiniz ama alttan üstten çıkıyor valla
ben sigara içmekten heralde böyle oluyor sizler sigara kullanıyor musunuz kızlar belki bana kızcaksınız ama bırakamıyyorum öğrendim mi bırakcam ALLAHIN izniyle
canım ben hiç kullanmadım kullanmam da. bırak lütfen sende bebişin olmasını bekleme. olursa bırakırım dediğine göre şu anda da bırakabilirsin. benim hiç midem bulanmaz, kusmam da ama geçen ay gaz olmuştu
Aman canım iyi fazla birşey kalmamış:) benim daha 10 gün var nasıl da sabırsızmışım:)) herşeyi boşver adet geçmeden kolay kolay belirti olmuyor. Biz biraz kendimizi dinleyip yönlendiriyoruz.innşallah bir bebeğin vardır ve büyüyüp annesini görmek için sabırsızlanıyordur karnında:)))
olmyo be yaw 1,5 paketten 10 adete indirdim daha fazla olmuyor ötekisindede bırakamaıştım doğurduktan sonra yine başladım yani kan çekiyo kannn
kızlar regl'imin 3. günü bugün ve bu sabah tahlilimi verdim bakalım FSH kaç çıkacak. oldukça heyecanlıyım umarım çok yüksek çıkmaz. :)
umarım tatlım daha önce tahlil yaptırmış mıydın?
Dualarını eksik etme bizden canımmm. Annenin duası da daha çok kabul olurmuş:)))
evet kasımda yaptırdığımda, FSH 12,43 // LH 8,31 çıkmıştı. doktor senin yaşında bi bayanın FSH'ı 3 civarı olmalı dedi.
bakalım şimdi kaç olacak.:44::44:
hmm yaşın kaç ki? yeni duydum bu yaş olayını
28 yaşındayım.
FSH yükseldikçe doğurganlık olasılığı azalıyormuş.
anladım canım inşallah yüksek çıkmaz senin ki :)
inşallah ya. uğraşmak istemiyorum pek ama bakıcaz bakalım ne gösterecek :)
naber kızlar ? geçmişe bakmadım yeni hamileler varsa hayırlısı olsun :)) darısı başımıza diyelim. ben hastalandım bugün. listeyi 9 haziran olarak güncelleyebilir misin 38s?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?