Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla ne ararsan varmış kız sende hani derler ya başın dönüyo mu miden bulanıyo mu? evetse sen hamilesin diye. öyleyse sen çoktan hamiş olmalıydın :))))))))))))))))))

canlarım benim , 1 yada 2 nisan ovulasonumdu sonuçta döllenmeden 4-5 gün içerisinde rahme ulaşırmış , benim döllenme olduysa ki 1 hafta geçti ovu. yerleşti veya yerleşmedi artık :) başım hiç dönmemiş ti benim ama adetten 1 gün önce ve adet iken mide bulantım olurdu hani kusma hissi
ya bende gaz oluyor çokk geçen ay da oldu sizlerde hiç mi olmuyor afedersiniz ama alttan üstten çıkıyor valla

ben sigara içmekten heralde böyle oluyor sizler sigara kullanıyor musunuz kızlar belki bana kızcaksınız ama bırakamıyyorum öğrendim mi bırakcam ALLAHIN izniyle

canım ben hiç kullanmadım kullanmam da. bırak lütfen sende bebişin olmasını bekleme. olursa bırakırım dediğine göre şu anda da bırakabilirsin. benim hiç midem bulanmaz, kusmam da ama geçen ay gaz olmuştu

olmyo be yaw 1,5 paketten 10 adete indirdim daha fazla olmuyor ötekisindede bırakamaıştım doğurduktan sonra yine başladım yani kan çekiyo kannn

Canim agzindan bal damliyor hiihi insallah oyledir allah bekleyen herkese nasip etsin :)
Evet her hangi bi agri olursa hemen hamilelikle alakasi varmidir diye dusunmeden edemiyorum oluruna burakmak lazim ama elde degil :)

kızlar regl'imin 3. günü bugün ve bu sabah tahlilimi verdim bakalım FSH kaç çıkacak. oldukça heyecanlıyım umarım çok yüksek çıkmaz. :)

alıntı.

Kadında FSH hormonu değeri normalde kaç olmalıdır?
Adetin 3. gününde bakılan FSH hormonu değerinin 10'un altında olması normal kabul edilir. Adetin diğer zamanlarında bakılırsa daha yüksek çıkabilir ve sonuç yanıltıcı olabilir bu nedenle özellikle foliküler fazın başlangıcında yani adetin ilk günlerinde ölçüm yapılmalıdır.

FSH hormonu kaçın üzerine çıkarsa hamilelik zorlaşır?
FSH hormonu değeri 10'un üzerine çıktığında hamile kalma şansında düşüş meydana gelebilir. FSH 15'in üzerine çıktığında hamile kalma problemi ciddi seviyede olur. FSH'taki artış ne kadar fazla olursa gebelik elde edilmesi o kadar zorlaşır. Bu hem kendiliğinden (spontan) gebelikler için geçerlidir hem de ilaç tedavisi ile veya tüp bebekle elde edilen gebelikler için geçerlidir. FSH 25'den yüksek ise kendiliğinden veya tedavi ile, tüp bebek ile hamilelik elde edilmesi yok denecek kadar nadirdir.

Burada dikkat edilmesi gereken bir nokta FSH hormonu farklı aylarda dalgalanmalar gösterebilir. Örneğin bir ay adetin 3. gününde yapılan ölçümde FSH değeri kötü yani yüksek çıkabilir, 1-2 ay sonra adetin 3. günü yapılan ölçümde FSH değeri düşük çıkabilir. Bu durumda araştırmalar göstermiştir ki yüksek (kötü) olan değer geçerlidir. Yani bu hastalarda hamilelik şansı düşüktür ve 1-2 ay sonra yapılan tekrar ölçümlerinde FSH düşük bile olsa hamilelik şansının arttığını göstermez. Bu tür durumlarda klomifen sitrat testi gibi testlerle FSH değeri ve over rezervi daha net değerlendirilebilir.

naber kızlar ? geçmişe bakmadım yeni hamileler varsa hayırlısı olsun :)) darısı başımıza diyelim. ben hastalandım bugün. listeyi 9 haziran olarak güncelleyebilir misin 38s?

naber kızlar ? geçmişe bakmadım yeni hamileler varsa hayırlısı olsun :)) darısı başımıza diyelim. ben hastalandım bugün. listeyi 9 haziran olarak güncelleyebilir misin 38s?

9 mayıs diyecektin herhalde iyidir tatlım sen nasılsın bakim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…