• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fıstıklarım napıyorsunuzzz dun ne kdr bereketlı bır gundu ole masallah darısı ısteyen tum kuzucukların basına ;) yenı yenı arkadaslarda katılmıs aramıza kocaman bır aıle oluyoruzz ne guzelll ;)

hoşgeldin canım evet negüzel peşpeşe haberler gelmiş dün bende gece okudum çok sevindim
#geniştopik olduk artık :1:

aynen canım progeston herkes günde 1 veya 2 tane alıyo sabah akşam bana 3 kez verdi çok ağır geliyo bana sanırım :37:
ama Allah başka dert vermesin katlancam mecburen

Amin canim ben iki kere kullaniyodum hemde dis kanamaydi benim bildigin adet kanamasi gibi ihmal etme canim bebisinin tutunmasi icin ona ihtiyaci var doktor kanaman var dediginde cok uzuldum uzulme kalpi atiyo yasiyo bunun icin stres yok demisti ama ben kani gordukce agladim zirladim oysa ki 9 ay kanamasi olup doguranlar var asla morelini bozma ve ihmal etme bosver uyu yeter ki bebisin sende kalsin. Hem kanamana bakar tekrar dusurur dozu sonrasinda

Amin canim ben iki kere kullaniyodum hemde dis kanamaydi benim bildigin adet kanamasi gibi ihmal etme canim bebisinin tutunmasi icin ona ihtiyaci var doktor kanaman var dediginde cok uzuldum uzulme kalpi atiyo yasiyo bunun icin stres yok demisti ama ben kani gordukce agladim zirladim oysa ki 9 ay kanamasi olup doguranlar var asla morelini bozma ve ihmal etme bosver uyu yeter ki bebisin sende kalsin. Hem kanamana bakar tekrar dusurur dozu sonrasinda

sağol canım teşekkür ederim doktora ulaşamıyorum bi türlü kalkıp gitmeye de halim yok. dediğin gibi ona bişey olmasın Allah onu korusun. ihmal etmiyorum mutlaka alıyorum ama uyusam sersem oluyorum uyumasam daha beter. şikayet etmek de istemiyorum aslında Rabbim'e şükür olsun yine. annelik zor katlanmak zorundayım

sağol canım teşekkür ederim doktora ulaşamıyorum bi türlü kalkıp gitmeye de halim yok. dediğin gibi ona bişey olmasın Allah onu korusun. ihmal etmiyorum mutlaka alıyorum ama uyusam sersem oluyorum uyumasam daha beter. şikayet etmek de istemiyorum aslında Rabbim'e şükür olsun yine. annelik zor katlanmak zorundayım

Olmaz canim korkma dualarim seninle ne demisler dunya dua ile ayakta dururmus Rabbim ol dedi oldu rabbiime emanrt butun bebisler. Benim bebisim gibi melek olanlarinda Allah annelerine sabir versin ve cok bekletmeden hayirlisiyla evlat versin

Olmaz canim korkma dualarim seninle ne demisler dunya dua ile ayakta dururmus Rabbim ol dedi oldu rabbiime emanrt butun bebisler. Benim bebisim gibi melek olanlarinda Allah annelerine sabir versin ve cok bekletmeden hayirlisiyla evlat versin

Allah razı olsun. Allah sana ve bütün melekleri cennette olanlara sabır versin. en yakın zamanda bütün kızlar hamiş olsun herkes derdini unutsun bebişine odaklansın inşallahhhh :16:

hamilelikte diş ağrısı olurmuş ama 38s'm senin nie ağrıo ki :27:

slm kıslarrrrrrrrr napıyosunuz annişler anne adayları benim bu ay hiç umudum yok taşınıyoruz adama cok kızgınım gebertecem :47::47::46::46:

tamam canım teşekkür ettim;)
sıcaklara aldanıp ayaklarnızı üşütmeyin tamam mı hamişler ;) ben hamileliğimin 2.ayında idrar yolu enfeksiyonu geçirmişim bebeğim karnımda ölmüş kürtaj oldum mecburen..o yüzden hepinz dikkat edin ayaklarınıza ;)

hamiş olmayanlarda dikkat etmeli mi canım?

fıstıklarım napıyorsunuzzz dun ne kdr bereketlı bır gundu ole masallah darısı ısteyen tum kuzucukların basına ;) yenı yenı arkadaslarda katılmıs aramıza kocaman bır aıle oluyoruzz ne guzelll ;)
hoşgeldin şekerim nasılsın?

slm kıslarrrrrrrrr napıyosunuz annişler anne adayları benim bu ay hiç umudum yok taşınıyoruz adama cok kızgınım gebertecem :47::47::46::46:
selam canım hoşgeldinnn hiç belli olmaz bir bakmışsın ki tutunmuş bebişinnn:16::16::16:

hamiş olmayanlarda dikkat etmeli mi canım?

hoşgeldin şekerim nasılsın?

selam canım hoşgeldinnn hiç belli olmaz bir bakmışsın ki tutunmuş bebişinnn:16::16::16:

şekerimm napayımm yaaa...oruç tutarımm ölee...her türlü oruç olduk bu ay biz...sobet, muhabbeti maçlarda oruca takıldııı :9::9::9: bu ay benden ümit yok anacım sizlere güveniyorum ama :16::16::16:
midem kötü bugün yaa acıktımm bennn :36::36::36: sen nasılsın bakalım şekerim..çok girmiyorum bu topğşe yoksa hamilelik 1 dk aklımdan çıkmıyor...ara ara girip okuyuo yazıp çıkıyorumm:126::126:

selam canım hoşgeldinnn hiç belli olmaz bir bakmışsın ki tutunmuş bebişinnn:16::16::16:[/QUOTE]

saol canım yok kuzum ovalasyon dönemim tam hic zennetmyom :25:

Back
X