- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
bn geldım bebegın cınsıyetı bellı oldu kızlarrrrr
ayy hadi söle bakalımmm bebişininn cinsiyetiniiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi yaaaaa ... kız mı yoksaaabn geldım bebegın cınsıyetı bellı oldu kızlarrrrr
bilmem belki bebişim yapıyodur:13::13::13::13::13:hamilelikte diş ağrısı olurmuş ama 38s'm senin nie ağrıo ki![]()
şekerimm napayımm yaaa...oruç tutarımm ölee...her türlü oruç olduk bu ay biz...sobet, muhabbeti maçlarda oruca takıldıııbu ay benden ümit yok anacım sizlere güveniyorum ama
midem kötü bugün yaa acıktımm bennnsen nasılsın bakalım şekerim..çok girmiyorum bu topğşe yoksa hamilelik 1 dk aklımdan çıkmıyor...ara ara girip okuyuo yazıp çıkıyorumm:126::126:
iyiyim tatlım hesap kitap çalışma devam her zamanki gibihamiş olmayanlarda dikkat etmeli mi canım?
hoşgeldin şekerim nasılsın??
iyiyim anacım sen nasılsın ??![]()
erkekmıs![]()
erkekmıs![]()
ooooo oğlan anası hayırlı uğurlu olsunnn![]()
tutturamadımallah sağlık sıhhatversin canım hayırlısıyla doğum yapmayı nasip etsin
![]()
ayy canım çok sevindim değişiklik olucak sizin için desene![]()
selm cnm kendi adıma ben iyiyim sen nasılsın?
bebişin hayırlı uğurlu olsun Allah hayırlısıyla sağlıklı,eli ayağı düzgün,aklı fikri yerinde,ailesine vatanına milletine hayrlı bi evlat olarak kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
erkekmıs![]()
Hadi gozunaydin bu cinsiyet ogrenmekte hamilelikogrenmek kadar heyecanli .
Buschy canim seninkinin cinsiyeti ne zaman belli olcak seninki kiz gibime geliyo
hayırlı olsun canım aramızda 1 gün var :13: güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah
slm canım ben iyiyim sen nasılsın?
canım mart annesi diye ayırmıyoruz listedekileri ama yine de istersen eklerim
wayyyyy demek öyle hııııı![]()
erkekmıs![]()