Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum.4 yaşında bir kızım var.İkinci çocuğu istiyorum ama biraz zor hamile kalıyorum. Rabbim bebek isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin..

iyidir işte iş güç ne olsun beynin sulandı sanırım çalışmaktan

Canım yumurta 4-5gündede ulaşabilir8-10günde de o değişiyor.benimde adet öncesi çok gazım olur mide bulanımda oluyor 3--5aydır.seni çok iyi anlıyorum bende de var o problem ben azaltmadım bile ne yöntemler denedim ama nafile.biraz inada biraz gaza bakar umarım ikimizde ömür boyu bırakırız bu mereti... İşte buna stres yapıyorum ençok bende.. Bağımlı olmaya..

merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum.4 yaşında bir kızım var.İkinci çocuğu istiyorum ama biraz zor hamile kalıyorum. Rabbim bebek isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin..

aramıza hoş geldin canım :) allah bağışlasın bak ne güzel kızın olmuş neden diğeri de olmasın ki :)

Canim agzindan bal damliyor hiihi insallah oyledir allah bekleyen herkese nasip etsin :)
Evet her hangi bi agri olursa hemen hamilelikle alakasi varmidir diye dusunmeden edemiyorum oluruna burakmak lazim ama elde degil :)

Tatlım gecen ay aynı senin gibi düşünmeden edemedim.olmadı araştırdım adet gecikmesi dışında herşey kişisine göre değişiyor.belirtiler adet öncesine çok benziyor.o yüzden az günün kalmış takma hiçbirşeyi kafana

ha bu arada yeni gelen arkadaşlarım batlarınızı yazarsanız listeye ekleye bilirim sizi, sonra unutuyorum

BAT-3.5.2013

30 Nisan son doğum kontrol hapı kullanma tarihim olacak.
ayrıca 17 Mayıs'ta progestan'a başlayacağım.
27 Mayıs'ta tiroidler için kullandığım ilaca doz ayarlaması yapılacak. Doktora gideceğim yani.
Anlayacağınız; Mayıs programım yoğun. :)

tamam tatlım ekledim seni listeye neden doğum kontrol hapı kullanıyosun adet düzensizliği filan mı var?

ha bu arada yeni gelen arkadaşlarım batlarınızı yazarsanız listeye ekleye bilirim sizi, sonra unutuyorum

son adetim 26 mart... düzensiz adet görüyorum..yani canı ne zaman isterse o zaman adet görüyorum.temizlik müddetim her ay değişiyor,bazen 20 gün bazen 1 ay bazen 2 ay..... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…