evet ya 9 mayıs olacaktı ben 1 ay önden gidiyorumdemek ki bu ayda olmayacak
canlarım benim , 1 yada 2 nisan ovulasonumdu sonuçta döllenmeden 4-5 gün içerisinde rahme ulaşırmış , benim döllenme olduysa ki 1 hafta geçti ovu. yerleşti veya yerleşmedi artık :) başım hiç dönmemiş ti benim ama adetten 1 gün önce ve adet iken mide bulantım olurdu hani kusma hissi
ya bende gaz oluyor çokk geçen ay da oldu sizlerde hiç mi olmuyor afedersiniz ama alttan üstten çıkıyor valla
ben sigara içmekten heralde böyle oluyor sizler sigara kullanıyor musunuz kızlar belki bana kızcaksınız ama bırakamıyyorum öğrendim mi bırakcam ALLAHIN izniyle
merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum.4 yaşında bir kızım var.İkinci çocuğu istiyorum ama biraz zor hamile kalıyorum.Rabbim bebek isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin..
iyidir işte iş güç ne olsunbeynin sulandı sanırım çalışmak tan
aramıza hoş geldin canım :) allah bağışlasın bak ne güzel kızın olmuş neden diğeri de olmasın ki :)
pazartesi ya birde bugün hafta sonundan kalmayım
Hoşbuldum, teşekkür ederim, inş. :)
bitmez tabi ya iş bnede size bakayım dedim ne var ne yok diye yeni hamileler var galiba şöyle bir 10 sayfa okudum geldim
Canim agzindan bal damliyor hiihi insallah oyledir allah bekleyen herkese nasip etsin :)
Evet her hangi bi agri olursa hemen hamilelikle alakasi varmidir diye dusunmeden edemiyorum oluruna burakmak lazim ama elde degil :)
ha bu arada yeni gelen arkadaşlarım batlarınızı yazarsanız listeye ekleye bilirim sizi, sonra unutuyorum
canım her namazımda sizlerede dua ediyorum sizde dualarınızı eksik etmeyin
BAT-3.5.2013
30 Nisan son doğum kontrol hapı kullanma tarihim olacak.
ayrıca 17 Mayıs'ta progestan'a başlayacağım.
27 Mayıs'ta tiroidler için kullandığım ilaca doz ayarlaması yapılacak. Doktora gideceğim yani.
Anlayacağınız; Mayıs programım yoğun. :)
tamam tatlım ekledim seni listeyeneden doğum kontrol hapı kullanıyosun adet düzensizliği filan mı var?
evet. PCOS var ayrıca ve 4cm'lik kist yüzünden doktor doğum kontrol hapını 1 ay daha kullan dedi. kullanıcaz bakalım. :)
ha bu arada yeni gelen arkadaşlarım batlarınızı yazarsanız listeye ekleye bilirim sizi, sonra unutuyorum
son adetim 26 mart... düzensiz adet görüyorum..yani canı ne zaman isterse o zaman adet görüyorum.temizlik müddetim her ay değişiyor,bazen 20 gün bazen 1 ay bazen 2 ay..... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?