rapor alıp evde yattım sürekli hastanedeydim serumlarla kardeş olduk bugün işe başladım toparlanmaya çalışıyorum
çok geçmiş olsun bitanem ya şimdi nasılsın peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rapor alıp evde yattım sürekli hastanedeydim serumlarla kardeş olduk bugün işe başladım toparlanmaya çalışıyorum
Deneyimli olmadığım için çok bilemiyorum tabi.Pazartesiye kadar bekleyeyim en iyisi dediğiniz gibi:2:
nasılsın şekerim![]()
:
ilginize çok teşekkür ederim.Adetlerim düzenlidir 26 günde bir olur hiç gecikme olmamıştı.
günaydın fıstıklar![]()
çok geçmiş olsun bitanem ya şimdi nasılsın peki![]()
Güzel Günler Bebişli Günler Bizi Beklerrr İnşallahhhhh![]()
İnşallah hamişsindir canımmama olmazsa da üzülmek yok birdaha ki aya inşallah
İyiyim canım sağol sen nasılsın?
Çok çok geçmiş olsun canım
Ne demek canım yardımcı olabildiysek ne alaBenimde 26 günde bir döngüm ama geçen ay stresten 2 gün gecikme yaşadım..
Anlayabiliyorum seni
İnşallah sen hamişsindir tabii
![]()
İnşallah gelmez canım... haftanın ilk güzel haberini de senden almış olurzz![]()
Belirtileri okumak istemiyorum ya da söylemek...Kendimi dinlemekte istemiyorum.... Bakalım Allah'ım hayırlısını versin mantıken 15 günlük hamile olsam bile idrar testinde duyarlılık 50 olduğu için o kadar beta hgc salgılamam imkansız gibi düşündüm okuduklarımdan.Doğru mudur sizce ?:2:
Insallah canim bugun aksama kadar olmazsam test yapsam mi ki :18:
Tatlim kisiden kisiye degisiyo benim sekiz gun gectiginde ancak silik cikti :) kimisinde adeyten uc bes gun once bile cikoyo tamamen senin vucudunla hormonlarinla alakali bi durum bence kan yaptir bosu bpsuna stres yapipi varsa eger bebisede zarar verme.Belirtileri okumak istemiyorum ya da söylemek...Kendimi dinlemekte istemiyorum.... Bakalım Allah'ım hayırlısını versin mantıken 15 günlük hamile olsam bile idrar testinde duyarlılık 50 olduğu için o kadar beta hgc salgılamam imkansız gibi düşündüm okuduklarımdan.Doğru mudur sizce ?:2:
Insallah canim bugun aksama kadar olmazsam test yapsam mi ki :18:
batıma sanırm daha 8-10 gun war.. tam şeedemiyorum şuan kafamı pek toparlayamıyorummm geçsin de bitsin artık bu gunGunaydin canim ve cok gecmis olsun umarim bugun senin icincok hizli gecer ve kendine gelirsin . Mifen niye bulaniyo ki acaba batin neydi cnm
Bu durumda Pazartesiye kadar bekliyorum :)
Tatlim kisiden kisiye degisiyo benim sekiz gun gectiginde ancak silik cikti :) kimisinde adeyten uc bes gun once bile cikoyo tamamen senin vucudunla hormonlarinla alakali bi durum bence kan yaptir bosu bpsuna stres yapipi varsa eger bebisede zarar verme.
Sabah testi daha kesin sonuç veriyo diolar canım bence yarın sabahtan yap bir test :18::18::18::18:
sağol canım aramıza hoşgeldinGüzel Günler Bebişli Günler Bizi Beklerrr İnşallahhhhh![]()
bende iyiyim tatlımİyiyim canım sağol sen nasılsın?
:
valla hiç sorma ya bugün eşim evde erken kalktım ama giremedim..Gunaydin sila :) iyice tembel oldun bu saatte gelinir mi![]()
işe gelince mecburen iyi olmak zorundayım yemek yiyemiyorum 6 kilo vermişim ama buna da şükür toparlandım biraz daha