• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlarr nasılsınız ya ben bu gun hic iyi değilimm... ne bileyim. midem bulanıyor hala uykum war.. uyudum uyucamm :53: off bi mesai bitse de eve gitsemm:53:

Günaydın sevgili anne adayları.Öncelikle Allah isteyen herkese sağlıklı bir bebek nasip etsin,tecrübelerinize ihtiyacım var.Son adet tarihim 19 Haziran Ovulasyon günüm 1 temmuz BAT ise 15 Temmuz'du. Henüz adet olmadım idrar testim de dün negatif çıktı idrar testim ne zaman kesin sonucu verir sizce?:18:

Günaydın sevgili anne adayları.Öncelikle Allah isteyen herkese sağlıklı bir bebek nasip etsin,tecrübelerinize ihtiyacım var.Son adet tarihim 19 Haziran Ovulasyon günüm 1 temmuz BAT ise 15 Temmuz'du. Henüz adet olmadım idrar testim de dün negatif çıktı idrar testim ne zaman kesin sonucu verir sizce?:18:

geç döllenme olduysa idrar testide geç çıkabilir pazartesi falan tekrar bak istersen canım

hemen çıkmayabilir kan testi yaptır istersen

Canım gecikme yaşıyormusun daha önceden ? Bence gidip birde yarın sabah kan testi yaptır en garanti o.. Belki idrar testinde çıkmıyordur :34::34:

Günaydın kızlarr nasılsınız ya ben bu gun hic iyi değilimm... ne bileyim. midem bulanıyor hala uykum war.. uyudum uyucamm :53: off bi mesai bitse de eve gitsemm:53:

Gunaydin canim ve cok gecmis olsun umarim bugun senin icincok hizli gecer ve kendine gelirsin . Mifen niye bulaniyo ki acaba batin neydi cnm

Deneyimli olmadığım için çok bilemiyorum tabi.Pazartesiye kadar bekleyeyim en iyisi dediğiniz gibi:2:

:
Canım gecikme yaşıyormusun daha önceden ? Bence gidip birde yarın sabah kan testi yaptır en garanti o.. Belki idrar testinde çıkmıyordur :34::34:

ilginize çok teşekkür ederim.Adetlerim düzenlidir 26 günde bir olur hiç gecikme olmamıştı.

Back
X