• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım inş 2 gün gelmez ve testi yaparsın pozitif çıkar..dün nerelerdeydin sen

Silacim insallah bebis vardir ve batin karsisina :emir_bebek: bu bebislerden koyariz hadi hayirlisi

tunaydın canlarr. isyan123 grafıge bktım ınceledım snra kndı belırtılerımı fln okudum gecms topikte elif le fln konusmuszda sarı krem gbı akıntımız olmus en son sanırım sen bize guzel haberler werıceksınn;)

kızlar merhaba, hamile arkadaşlara sorum olacaktı akıntıdan bahsediyorsunuz (bende öyle bişey yok ah evet hamile değilim sanırım:19:):52::27: :( ama neyse eğer önümüzdeki ay olmazsam diyorum nasıl diye merak ettim bu ovulasyon zamanı olan akıntılara mı benziyor? bu arada bat 28 temmuz hala şansım var mı acaba o akıntılar için de bilmiyorum...:28:

benimde 2 ağustos ama inşallah gelmez.hiçbir belirtide yok gb. O günü iple çekiyorum .hastalanırsam üzülür ama yapacak bişi de yok pek.

aynen öyle sabırla beklemek inşallah tutmuştur bizim ilk denememiz gerçi üzmemeye çalışıcam ama dua ediyorum hamile olalım inşallah

troubledoll, slm
seninle batımız aynı:)
birbirimizi takip edelim.daha çok var gerçi :(
beklemek zorrrr.. Benim suan sadece sarı renkte akıntım var başka bi durumum yok.

takip edelim canım ben en çok evde kendimi dinleyip üzüyorum kendime uğraş bulacam
senin ilk bu ay mı

aynen öyle sabırla beklemek inşallah tutmuştur bizim ilk denememiz gerçi üzmemeye çalışıcam ama dua ediyorum hamile olalım inşallah

takip edelim canım ben en çok evde kendimi dinleyip üzüyorum kendime uğraş bulacam
senin ilk bu ay mı

marttaki düşüğümden sonra ilk denemem canım:(
ben çalışıyorum ama yinde de kendimi çok dinliyorum.
bide ilkinde bu kdr kafama takmamıştım.ikincisi çok daha farklıymış ya:50:

kızlar burada herkez ılk hamılelık ısteyenlermı var hıc ıkıncı yada ucuncu ısteyen yokmu
bu arada amasyalıyım
yas:25 bat:1 agustos

Back
X