• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen canım afyo arkadaşıma katiliyorum.ben iki kere yaptım ikiside silik çıktı.

aryaarel bir güzel haberde sen ver bize bugun zaten kötü bir gündü

ays_e_gul89 canım sen ne zaman ogrendın test ile benım aslında bat yrn ve test bugun gosterdi mümkünmü sence
Troubledoll357357 canım inşallah güzel haberler ile gelicem neyse gününü kötü yapan tez zamanda düzelsin hersey yoluna girsin inşallah

ays_e_gul89 canım sen ne zaman ogrendın test ile benım aslında bat yrn ve test bugun gosterdi mümkünmü sence
troubledoll357357 canım inşallah güzel haberler ile gelicem neyse gününü kötü yapan tez zamanda düzelsin hersey yoluna girsin inşallah

inşallah canım herşey yoluna girsin

Troubledoll357357 canım inşallah güzel haberler ile gelicem neyse gününü kötü yapan tez zamanda düzelsin hersey yoluna girsin inşallah

Benim batım 2gün geçti canım yaptım 2gün sonra bida idrar testi yaptim yine aynıydi.p.tesi kan testi yaptım.çok yeni dediler ama çıktı.emin olmak için tekrar evde test yap canım.bazılarında hemen çıkıyor diye duydum ben.

Benim batım 2gün geçti canım yaptım 2gün sonra bida idrar testi yaptim yine aynıydi.p.tesi kan testi yaptım.çok yeni dediler ama çıktı.emin olmak için tekrar evde test yap canım.bazılarında hemen çıkıyor diye duydum ben.

yrn yrndan snra yıne yapıcam kan testide yaptırırım zaten birde karnım acayıp şiş :/ adet öncesi olur ya onun gibi bu da onamı sebep acaba :)

yrn yrndan snra yıne yapıcam kan testide yaptırırım zaten birde karnım acayıp şiş :/ adet öncesi olur ya onun gibi bu da onamı sebep acaba :)

ayy tatlım inş bize bir bebiş haberi verirsin...bunu duymaya ihtiyacımız var..o ince silik çizgi bile bence pozitif demek..hemen yarın kan testi verr :29::29:

Son düzenleme:
ayy tatlım inş bize bir bebiş haberi verirsin...bunu duymaya ihtiyacımız var..o ince silik çizgi bile bence pozitif demek..hemen yarın kan testi verr :29::29:

inşallah canım inşallah güzel allahım sevincimi yarım bırakmasın.yapıcam yapıcam daha eşimin haberi yok buraya yazmaktan :)))

offf kızlar sol tarafımda kasık alt bölgemde sabahtan beri ağrı gibi sızlama gibi birşey var....sanki iğne batıp çıkıyor...ve o koyu sarı akıntı günde 2-3 kez hala geliyorrrr:27::27::27::27:

kızlar sıze bışey danışmak ıstıyorum benım adetım temmuzun 7 sindeydı oldum ve internetden hesapladgıma göre 27 temmzda yumurtalma gunu dıyo acaba dogrumu ıntrnet hesplayıcısı

offf kızlar sol tarafımda kasık alt bölgemde sabahtan beri ağrı gibi sızlama gibi birşey var....sanki iğne batıp çıkıyor...ve o koyu sarı akıntı günde 2-3 kez hala geliyorrrr:27::27::27::27:

bendede aynısı oldu cnm test yapsana herkes dıyosun bence sende hamılesınnnn hemen bı test alll

aynı fikirdeyim.:47::47:
zaten ay sonu gelsin . son 3 günü beklemicem,yapıcam testi negatif çıksada

az kaldı canım be 5 gün kaldı ay bitmesine ben bu akşam doktora gidicem eşimin doktor arkadaşı nöbetçiymiş d vitaminime b 12 vitaminime ve tam kan sayımı yaptırcaz bide folic asit alayım mı bende astım varda canım kullandığım ilaçlar nasıl etkiler bakalım hayırlısı inşallah

bendede aynısı oldu cnm test yapsana herkes dıyosun bence sende hamılesınnnn hemen bı test alll

canım adetime 6 gün var daha çok erken test için diye düşünüyorum..regl günüm geçerse hemen ertesi gün kan vercem..
sende nasıl olmuştu..sarımı geldi akıntın..ne zaman oldu..ne zaman test yaptın..
amma soru sordum kusura bakma nolurr:16:

kızlar sıze bışey danışmak ıstıyorum benım adetım temmuzun 7 sindeydı oldum ve internetden hesapladgıma göre 27 temmzda yumurtalma gunu dıyo acaba dogrumu ıntrnet hesplayıcısı

canım adetime 6 gün var daha çok erken test için diye düşünüyorum..regl günüm geçerse hemen ertesi gün kan vercem..
sende nasıl olmuştu..sarımı geldi akıntın..ne zaman oldu..ne zaman test yaptın..
amma soru sordum kusura bakma nolurr:16:

bence beklemene gerek yok cnm umıtsızdım ben nısanın 22de adet olmam gerekıyodu sıddetlı kasık ağrısı bel ağrısı bıraz akıntı oldu ıgne batar gıbı oldu kasıgıma oyle ıste yakın eczane varsa al test ben catlarım meraktan bence çıkar

bendede o ağrılardan var ama akıntım yok inşallah bebişin vardır

Back
X