Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ikili test o kadar korkulacak bişey değilmiş şuan onu anladım hani dörtlü test zamanları varken...o zaman daha genel bakılıyo şimdi daha özel oluyo inşallah bi sorun çıkmaz içini ferah tut...ha bu arada ikili test free-ßhcg değerini bana söylemeyi unutma accık cinsiyet analizi yapalım :13:

valla aynen 2 de yattım uykusuzum bu günlerde bide agrasifim sanırım artık güzel haberler vermek duymak istiyorum
Bat Son 5

aynen canım ama c.tesiden beri adet olcakmışım gibi hafif ağrılarım var..içimden bir ses bu ayda tutmadı diyorr

aynen canım ama c.tesiden beri adet olcakmışım gibi hafif ağrılarım var..içimden bir ses bu ayda tutmadı diyorr

işte o bende de başladı moralim sanırım onun için bozuk keyfim hiç yok eşim heyecanla batı bekliyo onunda böyle görünce iyice üzülüyorum ya tutmamışsa diye

neden adet yaklaştıkça umutsuzluğa kapılıyosunuz yaa

aynennnn yaa öle oluyor ama 2 gündürde adet ağrım var...insan ister istemez umutsuzlanıyor

işte o bende de başladı moralim sanırım onun için bozuk keyfim hiç yok eşim heyecanla batı bekliyo onunda böyle görünce iyice üzülüyorum ya tutmamışsa diye

Allahtan benim eşim rahat kuzum yaa..o daha erken diyor zaten...ama işte ben istediğim için tamam dedi..olursa çok sevinir..ama olmazsada üzülmez şu anda..

ne olacak canım bi daha denersiniz hem eşin umutluysa vardır bi bildiği...

valla canım ona kalsa tuttu diyo eve gelirken hamilelik testi almış geçen:2::2::2::2:

iyi bari seni yatıştırır hiç olmazsa bakalım şu bayrama bebişli bebişli girelim yahuuu

aynı durumdayım kızlar
bugun bel ağrım.dün adet sancılarım benimde moralimi bozuyor
hatta akşam eşime dedim ben bu ay bebek falan beklemiyorum
o da diokı bi öle diosun bi böle diosun du bakalım erken konusma dio.hoofff

inşallah canım bişey sorucam şimdi benim bat a 5 gün kaldı ya benim yumurtlamam bitti mi acaba şimdi ne aşamadayız muhabbete devam mı napalım

canım herkesin yumurtlama zamanı farklıdır...ne zaman olduğunu akıntına göre sen biliceksin...yumurtlama akıntın geliyosa devam et...ama ben hiç ona dikkat etmemiştim..son güne kadar her gün muhabbete devam ettik...sağlık ocağına kan verene kadar yani battan bi gün önceye kadar hergün...

canlarım hamilelik belirtileriyle adet belirtileri tıpatıp aynıdır...o yüzden bu bata bir hafta kala vücudunuzda olan değişikliklere göre ümitsizliğe kapılmayın...

aynenn eşimde bana kızdı akşam..
sürekli düşünüp durma..kendini hasta edeceksin diyeee

hımm çok tecrübesizim en iyisi devam ama dün akşam kayınvalidemden geldik böyle bembeyaz akıntı çok afedersin üstlere kadar bulaşmış bende anlamadım o sanırım yumurtlama günümü belli ediyor o zaman yeni mi yumurtluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…