günaydın canım ne var ne yok
günaydın herkese, nasılsınız ben iyiyim. Cumartei bebişi gördük. poposunun üstünde zıplayıp duruyordu. Baya büyümüş gördük. Allaha şükür şuan herşey yolunda. 12. ağustosta ikili teste çağırdı. Umarım sorunsuz gider.
günaydın canım..yoğun bir hafta sonundan sonra uykusuzluk var..pazartesi sendromu yani..
sende ne var ne yok..
BATA 2 günn
valla aynen 2 de yattım uykusuzum bu günlerde bide agrasifim sanırım artık güzel haberler vermek duymak istiyorum
Bat Son 5
aynen canım ama c.tesiden beri adet olcakmışım gibi hafif ağrılarım var..içimden bir ses bu ayda tutmadı diyorr
aynen canım ama c.tesiden beri adet olcakmışım gibi hafif ağrılarım var..içimden bir ses bu ayda tutmadı diyorr
işte o bende de başladı moralim sanırım onun için bozuk keyfim hiç yok eşim heyecanla batı bekliyo onunda böyle görünce iyice üzülüyorum ya tutmamışsa diye
neden adet yaklaştıkça umutsuzluğa kapılıyosunuz yaa
işte o bende de başladı moralim sanırım onun için bozuk keyfim hiç yok eşim heyecanla batı bekliyo onunda böyle görünce iyice üzülüyorum ya tutmamışsa diye
aynennnn yaa öle oluyor ama 2 gündürde adet ağrım var...insan ister istemez umutsuzlanıyor
ne olacak canım bi daha denersinizhem eşin umutluysa vardır bi bildiği...
aynennnn yaa öle oluyor ama 2 gündürde adet ağrım var...insan ister istemez umutsuzlanıyor
Allahtan benim eşim rahat kuzum yaa..o daha erken diyor zaten...ama işte ben istediğim için tamam dedi..olursa çok sevinir..ama olmazsada üzülmez şu anda..
valla canım ona kalsa tuttu diyo eve gelirken hamilelik testi almış geçen:2::2::2::2:
iyi bari seni yatıştırır hiç olmazsa bakalım şu bayrama bebişli bebişli girelim yahuuu
benimki de emindiinşallah sizin bekleyişin sonu da bizim gibi olur
benimki de emindiinşallah sizin bekleyişin sonu da bizim gibi olur
inşallah canım bişey sorucam şimdi benim bat a 5 gün kaldı ya benim yumurtlamam bitti mi acaba şimdi ne aşamadayız muhabbete devam mı napalım
aynı durumdayım kızlar
bugun bel ağrım.dün adet sancılarım benimde moralimi bozuyor
hatta akşam eşime dedim ben bu ay bebek falan beklemiyorum
o da diokı bi öle diosun bi böle diosun du bakalım erken konusma dio.hoofff
aynı durumdayım kızlar
bugun bel ağrım.dün adet sancılarım benimde moralimi bozuyor
hatta akşam eşime dedim ben bu ay bebek falan beklemiyorum
o da diokı bi öle diosun bi böle diosun du bakalım erken konusma dio.hoofff
canım herkesin yumurtlama zamanı farklıdır...ne zaman olduğunu akıntına göre sen biliceksin...yumurtlama akıntın geliyosa devam et...ama ben hiç ona dikkat etmemiştim..son güne kadar her gün muhabbete devam ettik...sağlık ocağına kan verene kadar yani battan bi gün önceye kadar hergün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?