hımm çok tecrübesizim en iyisi devam ama dün akşam kayınvalidemden geldik böyle bembeyaz akıntı çok afedersin üstlere kadar bulaşmış bende anlamadım o sanırım yumurtlama günümü belli ediyor o zaman yeni mi yumurtluyorum
şeffaf olan yumurtlama akıntısıdır canım...beyaz,krem,sarımsı olan akıntılar normaldir...hamilelik boyunca çekeceğin akıntılardır yani...tabi bu akıntılar adet belirtisinden de sayılabiliyo...ama dediğin kadar çoksa bebiş olabilir gibi geliyo bana...çünkü onu ben de çekiyorum çok...
yani baya bir fazlaydı hatta dedim kendi kendime bu ne şimdi yeni mi yumurtluyorum gün aşırı gün aşırı boşunamıydı aşındı derim ya güneş yanıklarım bile gitti
o akıntı bazen günlük ped kullanmama rağmen çamaşır değiştirtiyo bana:26:
ben çok tezcanlıyım koç burcuyum bide sabırsızım böylee günleri sayamıyorum bir öğrensem hamile olduğumu 1 ağustosda eşimle tanışma yıldönümümüz sürpriz olsa o kadar güzel olur ki
bi ortaklık daha ben de koçum sabırsızın önde gideni hatta bayrak tutanıyım
Gunaydin kizlar
Oncelikle aryaarel icinumarim degerin artar canim
Su bati yaklasanlar hadi kizlar sizden guzel haberler gelir insallah
ben o adet ağrısını son bi hafta çekmiştim...karnımda o kadar her zamanki gibi tam adet ağrısı vardı ki anlatamam...
canlarım hamilelik belirtileriyle adet belirtileri tıpatıp aynıdır...o yüzden bu bata bir hafta kala vücudunuzda olan değişikliklere göre ümitsizliğe kapılmayın...
Gunaydin kizlar
Oncelikle aryaarel icinumarim degerin artar canim
Su bati yaklasanlar hadi kizlar sizden guzel haberler gelir insallah
ayy haddiii inş....çok çokkk halaylar çekerizzzz
ayy haddiii inş....çok çokkk halaylar çekerizzzz
günaydınlaar bayanlarrr
benim 12 gün var ve adet sancım başladıkendimi çözemiyom yaaa artık ne cins bişeyim ben
Ayyyyyy ben de hamile kalmak ve sızın yasadıklarınızı yasamak ıstıyorum
Bugun 5de asılama yapılcak olcem heyecandan:18::18::18:
canım sabah verdım kan saat 11 gıbı cıkacak bakalım dua edin benim için inşallah bi sıkıntım yok bebişim tutunmuştur
sonra doktora görünmem lazım ama iş yerinden fırsat bulamıyorum ya
canım güzel haberlerini bekliyoruz. stres yapma inşallah herşey yolundacanım sabah verdım kan saat 11 gıbı cıkacak bakalım dua edin benim için inşallah bi sıkıntım yok bebişim tutunmuştur
sonra doktora görünmem lazım ama iş yerinden fırsat bulamıyorum ya
günaydın canımmmmm nasılsınnnn
stres yapma canim insallah tutarHem sen bizden daha garantili bi yoldasin sperm belli yumurta nelli bizim spermler yumurtaya ulasiyomu olmuyo yoksa yolda mi telef oluyolar inu bile bilmiyoz Sen herseyin hayirlisini dusun hayirli olsun
canım güzel haberlerini bekliyoruz. stres yapma inşallah herşey yolunda
iyiyim tatlım karın ağrısıyla uğraşıyom. daha bata çoook var. sen napıyon bakimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?