Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de hayırlısı diye düşünüyorum ama ınsan ıster ıstemez stres yapıyo
bızım sorunumuz spermlerın sıvılasma suresının 2saat olması

Oyle insan engel olamiyor spermin sivilasma suresi nedir :18: bilmiyorum canim su dayanma suresi 72 saat o sivilasma suresimi oluyor

canım sabah verdım kan saat 11 gıbı cıkacak bakalım dua edin benim için inşallah bi sıkıntım yok bebişim tutunmuştur
sonra doktora görünmem lazım ama iş yerinden fırsat bulamıyorum ya

inşallah tutunmustur su mübarek gunlerın hurmetıne :9
işyerinde böyle sıkıntılar olması çok kötü insanlarda biraz anlayış biraz hoşgörü olması lazım

yaa kızlar memişlerim bozuldu benim :26::26::26: kıpkırmızı oluyo etrafı....kaşınıyo....acıyo....kahve rengisinin üstü de ufak beyaz deri döküyo gibi olduu :26::26:

Oyle insan engel olamiyor spermin sivilasma suresi nedir :18: bilmiyorum canim su dayanma suresi 72 saat o sivilasma suresimi oluyor

meni tam sıvı değildir jel kıvamındadır sonradan tam olarak sıvılaşır o yüzden uzmanlar ilişkiden sonra hemen kalkmayın derler. çünkü meni sıvılaşınca döllenme oluyor. normal sıvılaşma süresi 15-20dk dır ama bızımkı 120dk

yaa kızlar memişlerim bozuldu benim :26::26::26: kıpkırmızı oluyo etrafı....kaşınıyo....acıyo....kahve rengisinin üstü de ufak beyaz deri döküyo gibi olduu :26::26:

Canim bi cildiyeye gitsen normal degil bu durum iskence etme kendine bi hafta oncede beyaz dokuntu var diyodun yanlis hatirlamiyosam bugun tarama sonuclarini alirken bide cildiyeye gorun

acaba derisimi yenileniyor

Canim bi cildiyeye gitsen normal degil bu durum iskence etme kendine bi hafta oncede beyaz dokuntu var diyodun yanlis hatirlamiyosam bugun tarama sonuclarini alirken bide cildiyeye gorun

ya o deri döküntüsü gebelikte olur diye duymuştum ama bu kıpkırmızı olup yanma da neyin nesi anlamadım:44::44::44::44: doğru söylüyosun ben doktoruma bi sorayım yarın:26:

canım doktoruna bi söyle bakalım. önemli bişey değildir muhtemelen içini ferah tut sen. bebişinin yan etkileridir

canım sabah verdım kan saat 11 gıbı cıkacak bakalım dua edin benim için inşallah bi sıkıntım yok bebişim tutunmuştur
sonra doktora görünmem lazım ama iş yerinden fırsat bulamıyorum ya

ayy hadddiii güzel haberlerle gell fıstığummmm bizlereeee

Evet bide arka arkaya batlariniz hergun mendil elde gezeriz

inşşşş canım inşşşşşş 31 temmuz BAT ama ben 2 ağustosa kadar beklicem tabi gelmezsee

canım güzel haberlerini bekliyoruz. stres yapma inşallah herşey yolunda

iyiyim tatlım karın ağrısıyla uğraşıyom. daha bata çoook var. sen napıyon bakimm

kuzum naber nasılsınnn :44::44:

ya o deri döküntüsü gebelikte olur diye duymuştum ama bu kıpkırmızı olup yanma da neyin nesi anlamadım:44::44::44::44: doğru söylüyosun ben doktoruma bi sorayım yarın:26:

Buschy kızzzz bebeklerimizde benziyor birbirine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…