- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
ben de hayırlısı diye düşünüyorum ama ınsan ıster ıstemez stres yapıyo
bızım sorunumuz spermlerın sıvılasma suresının 2saat olması
canım bende gazman gibiyim vallahi gurul gurul karnımdan ses geliyor ölüyorum iş yerinde utanıyorum artık
canım sabah verdım kan saat 11 gıbı cıkacak bakalım dua edin benim için inşallah bi sıkıntım yok bebişim tutunmuştur
sonra doktora görünmem lazım ama iş yerinden fırsat bulamıyorum ya
Bende öyleydim canım geçen hafta. Atlattım çok şükür yaa. Ayy çok zor oluyo. Tutamazsan yandın rezil olursun bi taraftan sıkıyon kendini falan
aman allahdan tutuyorum umursamıyorum duymazdan geliorum sesleri hehehe
batına da az kalmıııış
Oyle insan engel olamiyorspermin sivilasma suresi nedir :18: bilmiyorum canim su dayanma suresi 72 saat o sivilasma suresimi oluyor
yaa kızlar memişlerim bozuldu benim :26::26::26: Kıpkırmızı oluyo etrafı....kaşınıyo....acıyo....kahve rengisinin üstü de ufak beyaz deri döküyo gibi olduu :26::26:
batına da az kalmıııış
yaa kızlar memişlerim bozuldu benim :26::26::26: kıpkırmızı oluyo etrafı....kaşınıyo....acıyo....kahve rengisinin üstü de ufak beyaz deri döküyo gibi olduu :26::26:
batına ne dmek ben bilmiyorum da
ayyy bende deee vaarevet canım iyiden iyiye heyecan var
batına ne dmek ben bilmiyorum da
acaba derisimi yenileniyor
Canim bi cildiyeye gitsen normal degil bu durum iskence etme kendine bi hafta oncede beyaz dokuntu var diyodun yanlis hatirlamiyosam bugun tarama sonuclarini alirken bide cildiyeye gorun
canım sabah verdım kan saat 11 gıbı cıkacak bakalım dua edin benim için inşallah bi sıkıntım yok bebişim tutunmuştur
sonra doktora görünmem lazım ama iş yerinden fırsat bulamıyorum ya
Evet bide arka arkaya batlariniz hergun mendil elde gezeriz
canım güzel haberlerini bekliyoruz. stres yapma inşallah herşey yolunda
iyiyim tatlım karın ağrısıyla uğraşıyom. daha bata çoook var. sen napıyon bakimm
Günayyyddııınn herkese iyi haftalar
tatile son 4
günaydıııııınayyy ne güzel benm daha bi ay vaaar
ya o deri döküntüsü gebelikte olur diye duymuştum ama bu kıpkırmızı olup yanma da neyin nesi anlamadım:44::44::44::44: doğru söylüyosun ben doktoruma bi sorayım yarın:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?