• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tesekkur ederım canım ama bız bır hata sonucu aldırdık ıstememıstık
3.5 yasındada bır oglumuz var
2. gebelık kurtajla sonuclandı reglı gunu test yaptım cıft cızgı cıktı soka ugradım 4+2 iken kurtaj oldum
reglının 8.gunu korunmsız ılıskı olmustu o zaman 28 gunde bır aedt oluyordum olmasını beklememıstım korunmasız derken kaza
prez. cıktı ıcımde kaldı
saatler surdu cıkarmak + ertesı gun hapıda kullandım ama gened egebe kaldım

Allah aratmadan versın ınsallah ben bu ayda kactı gıttı 4 kere ılıskı oldu ama rısklı gunlerde 2 kere sadece
olmazsa 1 sene yapmayı dusunmuyorum

ay canım nasıl içinde kaldı ya prez bizde öyle korunuyorduk allahdan başımıza gelmedi

pekı ılk kan testın kac cıkmıstı o zaman kac gun vardı
aslında adete gun varken test yapmak ıyı degıl cunku bır cok kadın kımyasal gebelık gecırıyor ve farkına varmıyor ama boyle 1 hafta onceden test yapınc ahamıleyım dıyosun sonra kımyasal olmus oluyor adet amanında adet goruyorsun dusuk bıle degıl yanı bu atık , ama psikolojı etkılenıyor uzmanlar onermıyor aslında erkenden testı
benımde dedıgım gıbı 5-6 gunum var

senın kacıncı test olacak bu?

ben bir önceki gebeliğimde 3 gün kala yaptırdıgımda beta hcg 25 ti
sonra 2 günde bir artmıştı değerim.
bu ay henüz hiç test yapmadım.bugun yaptırırsam ilk olucak

ay canım nasıl içinde kaldı ya prez bizde öyle korunuyorduk allahdan başımıza gelmedi

valla nasıl oldu bılemıyorum cıktı ana prez yok sok olduk once bı sure yatakta yerde armaya basladık yok yok yok
esım dedı ıcınde kaldı
yasadıgım soku ne sorun ne ben anlatım nede nasıl cıkardıgımızı anlatım

deger dustu dıyen sen degılmıydın karıstırdımmı

bilemedimki canım
bende 28 günde bir oluyorum
kürtajdan sonra 1 gün 1 gün geç gelmye başladı ama ort.28 günde bir
ona göre de şuan 3-4 gün var
o yüzden bugun duramıcam gidip kan baktırcam .
ilişkiden sonra eğer bebek tuttuysa 1 hfta 10 güne kana yansır diye okuyorum hep internetten
adetime 4 gün kala en iyisinden idrar testi almıştım silk çizgi çıkmıştı ve kan testinde 3,5 hafta gebesiin demişlerdi:) yanı varsa şimdi çıkar nasıl bekliyosun git yap hemen önce idrar testi yapsana:):46:

yap o zaman test bi canım

valla nasıl oldu bılemıyorum cıktı ana prez yok sok olduk once bı sure yatakta yerde armaya basladık yok yok yok
esım dedı ıcınde kaldı
yasadıgım soku ne sorun ne ben anlatım nede nasıl cıkardıgımızı anlatım

ay allahım tabi ya nasıl çıkarttınız canım büyük geçmiş olsun valla

adetime 4 gün kala en iyisinden idrar testi almıştım silk çizgi çıkmıştı ve kan testinde 3,5 hafta gebesiin demişlerdi:) yanı varsa şimdi çıkar nasıl bekliyosun git yap hemen önce idrar testi yapsana:):46:

birden heycan bastı beni ya:)
aradım bikaç yeri öğle arasında açıklar mı diye
bide yerlerini de bilmiyorum şimdi inernetten araştırıyodum

birden heycan bastı beni ya:)
aradım bikaç yeri öğle arasında açıklar mı diye
bide yerlerini de bilmiyorum şimdi inernetten araştırıyodum
çabuk bi idrar testi al koş çatlıcam meraktan. o idrar testinde ki silik çizgiyi görmek nasıl heyecan veriyor bilemezsin. dizlerimin bağı çözülmüştü yığılıp kalmıştım yere.

hoşbuldum isyanım nasılsın bakim bugün senin günün hadi bakalım hayırlısı olur inşallah:16::16::16::16:

iyiyim kuzucum şükür..ama umudum yok..adet belirtilerim baya baya var çünkü..geldi gelecek..bari erken gelsede orucumu yemese ya:31::31:

çabuk bi idrar testi al koş çatlıcam meraktan. o idrar testinde ki silik çizgiyi görmek nasıl heyecan veriyor bilemezsin. dizlerimin bağı çözülmüştü yığılıp kalmıştım yere.

canım neler bende ilkini aynı senin gibi öğrendim o duyguyu biliyorum çok harika bişi
umarım tekrar yaşarım.
şuan iş yerindeyim kimse de yok
ancak 12 de çıkabilirim.ilk işim test almak olucak snrada hastaneyi aramaya koyulcam
bulamazsam en azından idrarı yaparım

günaydınnn bayanlarrr :16::16: varmı güzel haberler bakamadım geçmişe :29::29:
günaydın canım pek güzel haber yok malesef canım

canım neler bende ilkini aynı senin gibi öğrendim o duyguyu biliyorum çok harika bişi
umarım tekrar yaşarım.
şuan iş yerindeyim kimse de yok
ancak 12 de çıkabilirim.ilk işim test almak olucak snrada hastaneyi aramaya koyulcam
bulamazsam en azından idrarı yaparım

hemen haber ver bize

Back
X