• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tabiki kaybetmiyoruz canım...geçen gün kuzenimle konuştum..onlar 2 yıl doğum kont hapı ile korunmuşlar....sonra pko olduğunu öğrenmiş hapı bırakmış doktor hap etkisi ile 3-4 ay zaten normal birinde bile olmayabilir....sakın kendini bırakma demiş..6.ayda hamile kaldım erken bile kaldım ben dedi..senin hap sebebi ile 3-4 ay olmayabilir korkma dedi..
O yüzden takmıyorum...1 yıl beklemeyelim inş ama sayette olmazsa o zaman gideriz kontrollerimizi yaptırırız canımm...

isyan sen hap mı kullanmıştın canım

isyan sen hap mı kullanmıştın canım

evet canım evlenmeden 2 ay önce başladım..evlendikten 7 ay sonra bıraktım...9 ay kullandım toplamda ilaç..
o yüzden 3-4 beklememiz gerekiyor normalde doktorun önerisi o yönde ama ben beklemedim..ilk ay korundu eşim..sonraki 2 ay bebek denedik olmadı gibi 2.side bakalım:30::30:

tabiki kaybetmiyoruz canım...geçen gün kuzenimle konuştum..onlar 2 yıl doğum kont hapı ile korunmuşlar....sonra pko olduğunu öğrenmiş hapı bırakmış doktor hap etkisi ile 3-4 ay zaten normal birinde bile olmayabilir....sakın kendini bırakma demiş..6.ayda hamile kaldım erken bile kaldım ben dedi..senin hap sebebi ile 3-4 ay olmayabilir korkma dedi..
o yüzden takmıyorum...1 yıl beklemeyelim inş ama sayette olmazsa o zaman gideriz kontrollerimizi yaptırırız canımm...

şimdi fark ettim sen daha 10 aylık evliymişsin ee anca o zaman :)

gercı bende 2 yıllık evliyim 2. denemeyi yaptık gercı 1. denemede bariz biliyordum olmayacagını cunku yumurtlama gunlerım şaştı 2. ay ramazan molası verdık bakalım önumuzdekı maclara bakacaz :)

adet döngümde 30 güne çıktı

gercı bende 2 yıllık evliyim 2. denemeyi yaptık gercı 1. denemede bariz biliyordum olmayacagını cunku yumurtlama gunlerım şaştı 2. ay ramazan molası verdık bakalım önumuzdekı maclara bakacaz :)

aynen canım ramazanda bizde tatile çıktıkkk :17::17::17:
ama yumurtlama dönemimde 2 beraberlik olmuştu diye hatırlıyorum..fakat öle hiç yatmadım direk kalkıp banyoya koştum..:17::17:
kısmet canım..birgün rabbim ol diyecek ve olacak inş...
benim adet döngümde şaştı..2 önceki adetim 31 günde ondan sonra 26 günde..bakalım bugün 27.günüm bekliyorum...:34::34:

aynen canım ramazanda bizde tatile çıktıkkk :17::17::17:
ama yumurtlama dönemimde 2 beraberlik olmuştu diye hatırlıyorum..fakat öle hiç yatmadım direk kalkıp banyoya koştum..:17::17:
kısmet canım..birgün rabbim ol diyecek ve olacak inş...
benim adet döngümde şaştı..2 önceki adetim 31 günde ondan sonra 26 günde..bakalım bugün 27.günüm bekliyorum...:34::34:

fazla dengesiz gitmesinde sorun olmaz ,40 günde bir olanda var ,o yatma konusuna gelınce bazı doktorlara göre mantıksız geliyor bana arkadaslarım yat demıstı gercı tutacak olduktan sonra sürtünmeyle bile hamıle kalan var :)

evet canım evlenmeden 2 ay önce başladım..evlendikten 7 ay sonra bıraktım...9 ay kullandım toplamda ilaç..
O yüzden 3-4 beklememiz gerekiyor normalde doktorun önerisi o yönde ama ben beklemedim..ilk ay korundu eşim..sonraki 2 ay bebek denedik olmadı gibi 2.side bakalım:30::30:

ben dün ebeyle görüştüm yeni evlenen çiftlerde korunmadığı halde ilk 3 ay bile olmazsa normalmiş canım o yüzden sen hiç kafaya takma bence

gercı bende 2 yıllık evliyim 2. Denemeyi yaptık gercı 1. Denemede bariz biliyordum olmayacagını cunku yumurtlama gunlerım şaştı 2. Ay ramazan molası verdık bakalım önumuzdekı maclara bakacaz :)

ben şu yumurtlama günümü nasıl tespit edicem yaa ona takılıyorum ben

fazla dengesiz gitmesinde sorun olmaz ,40 günde bir olanda var ,o yatma konusuna gelınce bazı doktorlara göre mantıksız geliyor bana arkadaslarım yat demıstı gercı tutacak olduktan sonra sürtünmeyle bile hamıle kalan var :)
yok canım düzeldi gibi..bugün 27.günüm ve gelecek hissediyorum..
ay evet yaa milletin nasıl tutuyor anacım..bizde iş yokk :1::1:

ben şu yumurtlama günümü nasıl tespit edicem yaa ona takılıyorum ben

valla yumurtlama günleri değişebiliyorr,28 gunde adet gören bir kadın 14. gun yumurtlayacak diye bir şey yok,vücudundaki belirtilerden anlayabılırsın en önemlisi akıntın çiğ yumurta akı gibi uzuyorsa o aralar yumurtlama dönemıne girmiş oluyorsun :)

valla yumurtlama günleri değişebiliyorr,28 gunde adet gören bir kadın 14. Gun yumurtlayacak diye bir şey yok,vücudundaki belirtilerden anlayabılırsın en önemlisi akıntın çiğ yumurta akı gibi uzuyorsa o aralar yumurtlama dönemıne girmiş oluyorsun :)

artık onu takip edicem dün ebe de dedi 15. Gün olmak zorunda değil ay sonunda da olabilir dedi

artık onu takip edicem dün ebe de dedi 15. Gün olmak zorunda değil ay sonunda da olabilir dedi

ay sonu ay bası,artık belirtilerini takip et ama en barızı akıntılarda şeffaf kokusuz akıntı gelmeye baslar öncesınce ,yumurtlama gununu takıben 2-3 gun yumurta akı kıvamında akıntı gelır ha birde kasıklarında belınde batmalar olabılır bu sekılde anlayabılırsın

ay sonu ay bası,artık belirtilerini takip et ama en barızı akıntılarda şeffaf kokusuz akıntı gelmeye baslar öncesınce ,yumurtlama gununu takıben 2-3 gun yumurta akı kıvamında akıntı gelır ha birde kasıklarında belınde batmalar olabılır bu sekılde anlayabılırsın

artık öyle yapıcaz

bence 1 gün dur 1 gün yap iyi fikir:):1:

şuan aynen o şekildeyiz :)))))

Son düzenleme:
benım yıne berbat akıntım var ya
enf oldum ben herhalde :S

Back
X