• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaa daha önceki nick neydı belkı daha önce tanısmısızdır bir yerde :)

allah baska dert vermesın canım tedavısı yapılır merak etme ,ne kisti çıktı

amin canım evet öyle beterin beteri var bartholin kisti canım dış dudakta şişlik var demiştim ya sabah eğer verdiği ilaçlar la geçmezse operasyon geçirecekmişim :14:

ne kistiymiş kuzum...bak doktora gitmekle en iyisini yapmışın..
dur hemen bozma moralini..geçen yıl bende de 7 cm büyüklüğünde yumurtalık kisti çıkmıştı...adet sonrasında yumurta çatlmıyor ve içi boş kist oluşuyor..1 ay hap kullandım geçti bitti..sakın sıkma canını

bartholin kisti canım benim iç tarafta değil dış dudakta kuzum eğer ilaçlarla geçmezse operasyon geçirecek mişim inş. geçer allah ım inş. fakat adet günüm yakn olmasına rağmen antibiyotik verdi ve gebelik testi yapmayacak mısını ilaç için dedim gecikediği için gerek yok dedi

aaa daha önceki nick neydı belkı daha önce tanısmısızdır bir yerde :)

allah baska dert vermesın canım tedavısı yapılır merak etme ,ne kisti çıktı

AYY neydi benim eski llinkim yaa unutttummm valaaa:1::1::1::1: 1 yılı geçti ama kuzum ben bile hatırlayamadım:1::1:

amin canım evet öyle beterin beteri var bartholin kisti canım dış dudakta şişlik var demiştim ya sabah eğer verdiği ilaçlar la geçmezse operasyon geçirecekmişim :14:

alla alla ilk defa duydum kuzum dur inş ilaçlarla geçer canımmm..çok gemiş olsun...

ne kistiymiş kuzum...bak doktora gitmekle en iyisini yapmışın..
dur hemen bozma moralini..geçen yıl bende de 7 cm büyüklüğünde yumurtalık kisti çıkmıştı...adet sonrasında yumurta çatlmıyor ve içi boş kist oluşuyor..1 ay hap kullandım geçti bitti..sakın sıkma canını

canım geçen sene yeni evliyken de kistim olmustuiçi boş kistten o adet düzenimi bozmustu biz yoksa çoktan beri çocuk isityoruz da 4 ay doğum kontrol hapı kullanmıstım basit su kisitydi geçen sene ki offffffffff offfffffffff

yaptım canım
sanki çok az ikinci çizgiyi gölgeli gördüm gibi
ama hiç net değildi.hiç tatmiin olmadım, bekliycem :(

silik çıksa bile pozitif oluyor yeppaaaa:46::46::46::46: hamişsinnnn

bartholin kisti canım benim iç tarafta değil dış dudakta kuzum eğer ilaçlarla geçmezse operasyon geçirecek mişim inş. geçer allah ım inş. fakat adet günüm yakn olmasına rağmen antibiyotik verdi ve gebelik testi yapmayacak mısını ilaç için dedim gecikediği için gerek yok dedi

canım netten baktım şimdi apseymiş bu efeksiyon türüymüş..içi boşatılıyormuş çok küçük bir operasyonmuş merak etme..

dısında kıst derken sıgıl gıbı bıseymı

AYY neydi benim eski llinkim yaa unutttummm valaaa:1::1::1::1: 1 yılı geçti ama kuzum ben bile hatırlayamadım:1::1:

alla alla ilk defa duydum kuzum dur inş ilaçlarla geçer canımmm..çok gemiş olsun...

sağol canım allah razı olsun ben de ilk defa duydum internetten okumustum dün anlamıstım bende o kistin olduğunu sağ ve sol dudaklarda salgı yapan bezler oluyormus onlardan biri mikrop kapmış buna da bartholin kisti denilyor işte sert ve ağrı yapan berbat bi şey

canım geçen sene yeni evliyken de kistim olmustuiçi boş kistten o adet düzenimi bozmustu biz yoksa çoktan beri çocuk isityoruz da 4 ay doğum kontrol hapı kullanmıstım basit su kisitydi geçen sene ki offffffffff offfffffffff

tedavını ol guzelce sonra saglıklı gebelık gecır,hiç bir sey için gec kalmıs sayılmazsın diyorum ya allah caresız deert vermesın

ayfo kac gun vardı bata?
ne marka testın kac lıra yoksa hassaslardanmı aldın
bu aksam bende yapıcam :49:

sağol canım allah razı olsun ben de ilk defa duydum internetten okumustum dün anlamıstım bende o kistin olduğunu sağ ve sol dudaklarda salgı yapan bezler oluyormus onlardan biri mikrop kapmış buna da bartholin kisti denilyor işte sert ve ağrı yapan berbat bi şey

canım çok geçmiş olsun. inşallah hemencecik toparlarsın.:13::46::46::13:

silik çıksa bile pozitif oluyor yeppaaaa:46::46::46::46: hamişsinnnn

canım netten baktım şimdi apseymiş bu efeksiyon türüymüş..içi boşatılıyormuş çok küçük bir operasyonmuş merak etme..

evet canım arastırdım bende zaten inş. geçer de opersayona gerek kalmaz dikişli canım ya kötü korktum :(ilaçlarla geçsin de baska bi şey istemiyorum

kızlaaarrr yüreğim sızlar bende geldim hemde adetimi görüp deee:21::21: :21: :)) bu ay sıkı çalışmalar bizi bekler.. :) bende hamiş olmak is-ti-yo-rummmm :))))

Back
X