• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya canım hem buraya geliyosun hemde burdaki arkadaşları topiğine çağırıyorsun.. biraz ayıp olmuyor mu sencede..
gelmek isteyen gelir zaten reklam yapmaya hiç gerek yok arkadaşım:34::34:

yoo yoo reklamla alakası hiç yok eğer öyle olsaydı başka bir topic açtım sürekli gelmeleri için oraya çağırırdım..
Maksadım sadece çağırdığım yerde bir soru sordum bi fikri olan söylesin yardımcı olsunlar diye çağrıda bulunmak istedim..
suizana gerek yok arkadaşım :34:

canım herhangi bir tedavi falan gördünmü peki..nasıl oldu..şimdi bebek istiyorsun ya doktor herhangi bi ilaç falan verdimi :44::44:
canım bende sadece yumurta tembelliği var.. başka da bi şikayetim yok.. şuan kullandığım bi ilaç yok ama eğer gidersem direkt klomen tedavisine başlayacağım.. sıkıntı yapacak bişey yok tatlım için rahat olsun:38::38::38:
yoo yoo reklamla alakası hiç yok eğer öyle olsaydı başka bir topic açtım sürekli gelmeleri için oraya çağırırdım..
Maksadım sadece çağırdığım yerde bir soru sordum bi fikri olan söylesin yardımcı olsunlar diye çağrıda bulunmak istedim..
suizana gerek yok arkadaşım :34:

canım zaten dünde yazmışsın aynı şeyi durmadan yazmana gerek yok.. bu yüzdende uyarmak istedim seni.. burdanda sorabilirsin sorunu.. yada gören gelip cevap yazar zaten..:34:

canım bende sadece yumurta tembelliği var.. başka da bi şikayetim yok.. şuan kullandığım bi ilaç yok ama eğer gidersem direkt klomen tedavisine başlayacağım.. sıkıntı yapacak bişey yok tatlım için rahat olsun:38::38::38:

canım zaten dünde yazmışsın aynı şeyi durmadan yazmana gerek yok.. bu yüzdende uyarmak istedim seni.. burdanda sorabilirsin sorunu.. yada gören gelip cevap yazar zaten..:34:

öyle mi olmuş farkında değilim bi kaç yere yazdığım için...
tamam kusura bakma ben yeniyim buralarda yanlış bi yöntem kullanmış olabilirim ama art bir düşüncem olmadığı kesin..

özledik tabi kız nerelerdesin sen bakim:34::34::34: aldın yeğenimizi de kaçtın:55::55::55:

Yok hayatım ya denize falan gittik az tatil modu yoruldum hep uyuyakalıom olduğum yerde çok komiğim görsen:) doktora gittik geçen hafta görme kıpır kıpır bizim ufaklık yarın ikili tarama testim var ama doktor iyi demi sıkıntı yok görünende dedi inş hayırlısıyla çıkar sonuçlarım:))) senden nbr naptın?

Yok hayatım ya denize falan gittik az tatil modu yoruldum hep uyuyakalıom olduğum yerde çok komiğim görsen:) doktora gittik geçen hafta görme kıpır kıpır bizim ufaklık yarın ikili tarama testim var ama doktor iyi demi sıkıntı yok görünende dedi inş hayırlısıyla çıkar sonuçlarım:))) senden nbr naptın?

ayy maşallah teyzesi yesin onu:39::39::39: ohh tatili de geçirdiniz beraber ilk tatilinizdi ne güzel:16::16::16:
bende iyiyim ya yaramaz bişey yok kırmızılardan kurtuldum orucum bugün:12::12:

ayy maşallah teyzesi yesin onu:39::39::39: ohh tatili de geçirdiniz beraber ilk tatilinizdi ne güzel:16::16::16:
bende iyiyim ya yaramaz bişey yok kırmızılardan kurtuldum orucum bugün:12::12:

Evet ama çok sıcak ya hava burda :((( e kırmızılar bitmiş gözün Aydın dielim o zaman sana :39: Allah kabul etsin inşallah orucunu kuzum

Ya bişey sorcam ben kullanıcı adını nasıl değiştirebilirim bilgin vardır senin?

Evet ama çok sıcak ya hava burda :((( e kırmızılar bitmiş gözün Aydın dielim o zaman sana :39: Allah kabul etsin inşallah orucunu kuzum

Ya bişey sorcam ben kullanıcı adını nasıl değiştirebilirim bilgin vardır senin?

burda iyi havlar güzelim ya allah yardım etsin sana oralar hiç çekilmez.. amin canım sağol:16::16:
canım ceza filan verebiliyorlar ya kullanıcı adını değiştirince

Dün çok fazla giremedim.
Büugün geçmişi okuyup geldim.
Cutemom tebrikler arkadaşım.Rabbim kucağına almak nasip etsin inşallah.
benim bat a son 2 gün.Her ne kadar önceki gün yaptırdığım kan testinde gebelik yoksa da batı bekliyorum mecbuurrrr:18::18:

slm canlarım nasılsınız:16:
slm güzelim iyiyiz sen nasılsın:34::34:
Esracım hoşgeldin :))
Kayseri he oh be yayladır ya oralar ay ne güzel ya
valla bikaç gündür bayağı serin buralar iyi yani:54:
Dün çok fazla giremedim.
Büugün geçmişi okuyup geldim.
Cutemom tebrikler arkadaşım.Rabbim kucağına almak nasip etsin inşallah.
benim bat a son 2 gün.Her ne kadar önceki gün yaptırdığım kan testinde gebelik yoksa da batı bekliyorum mecbuurrrr:18::18:

hoş geldin canım benim nasılsın:16:
çok acelecisiniz güzelim ya batın gelmeden hemen umutsuzluğa kapıldın bak yok die... şimdi gelecek olan adette stresten üzüntüden geç gelir:47::47:

slm güzelim iyiyiz sen nasılsın:34::34:

valla bikaç gündür bayağı serin buralar iyi yani:54:

hoş geldin canım benim nasılsın:16:
çok acelecisiniz güzelim ya batın gelmeden hemen umutsuzluğa kapıldın bak yok die... şimdi gelecek olan adette stresten üzüntüden geç gelir:47::47:

Evet çok haklısın bende acele etmiştim ilk denememizde ne bebek oldu ne de adet gününde geldi bence en iyisi düşünmemek kafayı başka şeylere yormak sakin olacaksın ki herşey randımanlı ilerlesin bence :54:

Back
X