gittim cnm biraz önce geldim kan verdim yarın öğleden sonra çıkacak sonuç dedi![]()
canım hayırlı haberler alırsın inşallah.
beklemek zor ama güzel olsa gerek.inşallah çok mutlu olarak geri döner,bizede haber verirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gittim cnm biraz önce geldim kan verdim yarın öğleden sonra çıkacak sonuç dedi![]()
canım hayırlı haberler alırsın inşallah.
beklemek zor ama güzel olsa gerek.inşallah çok mutlu olarak geri döner,bizede haber verirsin
Kizlar gunaydinn adetime 9 gun var yaklasik 1 haftadan beri gogus uclarim agriyor ve goguslerim cok sis dun iliski sirasinda beyaz akinti geldi hamilelik belirtisimi bilmiyorum hep bunlar her ay acaba hamilemiyim degilmiyim diye dusunmekten yoruldumm acaba bunlarin hepsi psikolojikmi
Niye o kadar gec iki saatte cikmasi lazim degil mi ?
inşallah canımm..
gerçekten beklemek çok zor..hem çok güzel hemde çok korkuyorumyarın öğleden sonra alıcakmışım sonucu.. nasıl geçekse o kadar saat
benimde kasıklarım şiş böle ağrı var birde ayıptır sölemesi 4-5 gündüz kabızımm..ok fena birşeyy yaa üşüttümmü naptıuım bilmiyorummm![]()
dün büyük kutu kayısı suyu içtimmmuyyy çok zorr kabızlık..gün kurusu kayısı mı ye derler?gerçi normal kayısıda var ama..
Canım benim bizim burdada bi kadın doğum polikliniği var bende oraya sormustum benim evime yakın diye ilk hamileliğimde değer takibi
yapıyordk . oraya sormustum yaptırmadan banada bugun yaptırırsanız yarın öğleden sonra alırsınız demişti
sormustum neden diye normalde 2 saate çıkıyor dedim
poliklinik olduğumuz için labaratuar bölümümüz sadece kan alıyor.testi anlaşmalı hastanemizde yaptırıyoruz.
ertesi gün bize geliyo sonuçlar demişti. ki aynı uygulama sağlık ocaklarında da mevcutmuş.
kan aldırmamış olsaydın hastanede yaptr derdim ama bi daha canını yakmana gerek yok bence,beklemen gerekicek zor ama![]()
benimde kasıklarım şiş böle ağrı var birde ayıptır sölemesi 4-5 gündüz kabızımm..ok fena birşeyy yaa üşüttümmü naptıuım bilmiyorummm![]()
Canim bir bardak ilik sut ve iki uc gun kurusu ye ayni zamanda kesin cozum ama fazla yemeayrica bevis varsa gayet digal yontem sorun olmaz zararindan coj faydasi olur
Günaydıınnn kızzllarrrrr
tatil bittii sahalara geri döndüm hemde adet ile birlikte
38s im yeni bat 15 Eylül
Eeee nasılsınız?
Kimler hamiş kimler hamiş adayı bakalım?
Günaydıınnn kızzllarrrrr
38s im yeni bat 15 Eylül
Eeee nasılsınız?
hoşgeldinn bebişşşşş
sabah sabah kötü haberi aldık amaaa
abu ay sıkı çalış bakalımmmm
sinem hamiş...bizlerde beklemedeyizzz![]()
günaydınn hoşgeldinn :)
inşallah 15 eylülde gelmez kırmızılar :)
Günaydıınnn kızzllarrrrr
38s im yeni bat 15 Eylül
Eeee nasılsınız?
Bu ay çalışma olmamıştı zaten malum tatilden dolayı o yüzden hiiiççç beklemiyordum hiçte üzülmedim sanırım artık kafama takmıyorum elbet olucak birgün....
Hayırlısı olsun canım sinemselçuk mu hamiişşş? Çok sevindim....
Senin bat ne zaman
Günaydın canıımmm hoşbuldummm![]()
Sen de de müjdeli haber varmış sanırımHayırlı olsunnn
![]()
Bu ay çalışma olmamıştı zaten malum tatilden dolayı o yüzden hiiiççç beklemiyordum hiçte üzülmedim sanırım artık kafama takmıyorum elbet olucak birgün....
Hayırlısı olsun canım sinemselçuk mu hamiişşş? Çok sevindim....
Senin bat ne zaman
Günaydın canıımmm hoşbuldummm![]()
Sen de de müjdeli haber varmış sanırımHayırlı olsunnn
![]()
Günaydın canımmmm,
hoşgeldiiinnnn.
benim bat 31 Ağustos canım.verimli günlerde çalışmalarımız oldu.
bakalım hayırlısı diyoruz.bu ay bana rahat geçicek sanırım zaman.
önümüzdeki hafta yıllık izindeyim.bu haftayı bitirirsem hayırlısıyla benden iyisi yok
tatilde de vakit geçer hemen![]()
evet sanırım öyle bi haber var :) evde kendim test yaptım adetimde 5gün geçti..
inşallah bu sefer güzel bi hamilelik geçirip alırız b ebişimizi kucağımıza..
darısı tüm isteyenlerin başına![]()