canım ben izmirdeydim tatile gittim o yüzden yoktum bu arada çalışmıyorum artık evdeyim canım
ee o zaman annenler sana yardımcı olur canım..yumurtlama hesaplamalar var canım netten hesapla bakalım
aynen öyle dün eşim en iyisinin bu olacağını söyledi bat için 16 gün var yumurtlama m ayın 21 de öyle hesapladım bakalım bilgi almak istiyorum
hayırdır kuzum ne ara çıktın işten sen..
buarada 38S de kayboldu..
sende yoksun, caydin çok girmiyor..akrilde yok ortalıkta..millet kaçtı
doktora gitmekle en mantıklı kararı vernişsin kuzucummm
canım patronumla kavga ettim gıcık kadın kocam da dedi ki boşver çalışma dedi özel ders falan veririm istemiyorum o mendebur suratlıyı
hımm o zaman gttiğin gn yumurtlama günün oluyo :) ayy hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallahh..
Evet 1 ekim oluyoo... allah'imm daha cok var !!
ohh ii yapmışsın senin canın sıkılacağına onun canı sıkılsın
nasıl 1ekim oluyo?sen bu ay adet oldun mu? ayy benim kafam karıştı..
bu ay adetim 5 gün gecikti o kadar heveslenmiycem dedim ama içten içe hamileymişim gibi hissettim.ama bugün yavaş yavaş gelmeye başladı ve çok üzgünüm .her ay bunu bekliyorum geciksin olmasın diye.ama artık gözyaşlarımı durduramıyorum .ağlamaktan gözlerim şişti.çok üzgünüm.tam beş senedir bebek istiyoruz ama yok gelmiyor.
ayy kötü hissettim şimdi kendimi neden öyle dedinki
Canim kotu hisset diye soylemedim ki bakalim gobisin cikcak mi cikmiycak mi belki zayifliycan belki alcan piskolojin degisik olcak malum hormonlar
bu ay adetim 5 gün gecikti o kadar heveslenmiycem dedim ama içten içe hamileymişim gibi hissettim.ama bugün yavaş yavaş gelmeye başladı ve çok üzgünüm .her ay bunu bekliyorum geciksin olmasın diye.ama artık gözyaşlarımı durduramıyorum .ağlamaktan gözlerim şişti.çok üzgünüm.tam beş senedir bebek istiyoruz ama yok gelmiyor.
kesinlikle üzülme canım topikteki aşağı yukarı herkes her ay aynı heyecanla gün sayıyor kimi sevinçli haber veriyor kimi üzülüyor göz yaşları sel oluyor umudunu kaybetme inşallah rabbim sana da nasip etsin bir tedavi görüyormusun
sanırım benm şimdiden değişti :S naptın aldın mı test? yada geldi mi kırmızılar
senin bebis yaramaz mi olcak ne hormonlarin tavan yapicak galiba yok canim gelmedide her an gelcek gibi hissediyorum isten cikmadim henuz cikinca alcam
Merhaba kızlar sinemcim seni tebrik ederim yarın hayırlı haberler alırsın inşallah
Çarşamba için kadın doğumdan randevu aldım korkmuyorum artık beni yönlendireceğini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?