Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ben izmirdeydim tatile gittim o yüzden yoktum bu arada çalışmıyorum artık evdeyim canım

hayırdır kuzum ne ara çıktın işten sen..
buarada 38S de kayboldu..
sende yoksun, caydin çok girmiyor..akrilde yok ortalıkta..millet kaçtı
doktora gitmekle en mantıklı kararı vernişsin kuzucummm

hayırdır kuzum ne ara çıktın işten sen..
buarada 38S de kayboldu..
sende yoksun, caydin çok girmiyor..akrilde yok ortalıkta..millet kaçtı
doktora gitmekle en mantıklı kararı vernişsin kuzucummm

canım patronumla kavga ettim gıcık kadın kocam da dedi ki boşver çalışma dedi özel ders falan veririm istemiyorum o mendebur suratlıyı

bu ay adetim 5 gün gecikti o kadar heveslenmiycem dedim ama içten içe hamileymişim gibi hissettim.ama bugün yavaş yavaş gelmeye başladı ve çok üzgünüm .her ay bunu bekliyorum geciksin olmasın diye.ama artık gözyaşlarımı durduramıyorum .ağlamaktan gözlerim şişti.çok üzgünüm.tam beş senedir bebek istiyoruz ama yok gelmiyor.

kesinlikle üzülme canım topikteki aşağı yukarı herkes her ay aynı heyecanla gün sayıyor kimi sevinçli haber veriyor kimi üzülüyor göz yaşları sel oluyor umudunu kaybetme inşallah rabbim sana da nasip etsin bir tedavi görüyormusun

amin canım her isteyene rabbim nasip etsin .allah affetsin bu kadar üzülünce ona karşı gelmiş olmak istemiyorum ama biz insanları aciz yaratmış yapacak birşeyimiz yok .o isterse vercek .bir ol desen allahım hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun.teşekkür ederim

Uzulme canim rabbim ol dediginde olcak hepimizin bebisleri. Hepimiz ayniyiz benim batim dun mu bugun mu onu bile karistirdim daha kirmizilarim gelmedigi halde gun icinde kac kere agladim gelmesin diye rabbim hepimizin gonlunun cagrisini duysun amin

evet klomen kullandım başlarda çatlatma iğnesiyle 1 sene o sürdü .daha sonra başka doktorlara gittim .eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu ameliyattan sonra çok iyi sperm sayıları oda iyileşti oldu olacak derken 1 senede öyle geçti en son aşılama yaptırdım oda tutmadı şimdi zeynep kamile başladım.orada testler falan yapılıyor sonra aşılama olacak sanırım sonrada olmadı tüp bebeğe geçilecek bakalım hayırlısı.peki sen nekadarlık evlisin canımne zamandır çocuk istiyorsun

Merhaba kızlar sinemcim seni tebrik ederim yarın hayırlı haberler alırsın inşallah

Çarşamba için kadın doğumdan randevu aldım korkmuyorum artık beni yönlendireceğini düşünüyorum

Canım bende çok merak etim seni
hatılıyosundur geçen ay bat larımız aynıydı.
bencede çok güzel bir karar almışsın.işten çıkman konusunda da çok iyi yapmışsın
iş yeri stresinin nasıl bişi olduğunu önceki işimden biliyorum az çok.önce ruh sağlıklarımız hamişliğe hazır olmalı düşüncesindeyim
inşallah kontrolunden mutlu dönersin.ve bence doktora gidene kadar da çalışmalara devam etmelisin
ben bu ay kaç kez denedik sayısını bile unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…