• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldiiiiiiiiiiiiim :3::3::3::3::3:
yaaaa haftasonu girmeme kararı aldım nete :51::51::51:
dünde hastaneye gittik eşimle o yüzden giremedim. artık burdayııııım :52::52::52:
bu ay benim ümidim yok bu arada en verimli günler şuan ve doktor yasakladı bi kaç gün. bi dahaki aya kaldı artık ne yapalım sağlık olsun :55::55::55:

günaydın :) doktor neden yasakladı :S hayırdır?

canım yaa eşimde tiroid problemi vardı dün doktora gttik tekrar kan testi istedi doktor tiroid bebek için problem oluşturuyomuş. bide ürolojiye gittik o yüzden oda sperm testi istedi cuma ona gitcek eşim 4 gün cinsel perhiz verdi doktor

bundada vardır bi hayır demek ki canım yaa..önünüzdeki maçlara bakarsanız artık.. :34::34:

sonunda eve net bağlattım ve sanırım hamileyim bebişim :) öğleden sonra sonucu almaya gidicem inşallah..

ayy sonunda ya iyi yapmışsın:13::13: kız valla mı ciddi misin ne zaman kan verdin batın ne zamandı hiç bişeyden haberim yok kız:52::52::52:

ayy sonunda ya iyi yapmışsın:13::13: kız valla mı ciddi misin ne zaman kan verdin batın ne zamandı hiç bişeyden haberim yok kız:52::52::52:

bat 15di 17sinde evde test yaptım 2.çizgi silikde olsa çok belliydi..dünde eşimle gittik kan verdim öğleden sonrada sonucu almaya gidicez bakalım artık inşallah kötü bişey çıkmaz :18::18:

bat 15di 17sinde evde test yaptım 2.çizgi silikde olsa çok belliydi..dünde eşimle gittik kan verdim öğleden sonrada sonucu almaya gidicez bakalım artık inşallah kötü bişey çıkmaz :18::18:

ya çok sevindim şimdiden tebrik ederim güzelim ya.. bize şöyle bol değerli bi değer söylersin artık:29::29::29:

hayırlısı canım benim... inşallah güzel haberleri verirsin bize :16::16::16::16:

Akrilcim yaa benim kociştede troit problemi var :5::5::5::5::5::5: yarın işi müsait olursa doktora gidecek çocuk mevzusunu da söylücek ama ben çatlama aşamasındayım :6::6::6: 1,5 yıldır falan ilaç kullanıyo test yaptırdı geçende sağlık ocağındaki doktor ultrason çektir demiş :43::43::43:

hayırlısı canım benim... inşallah güzel haberleri verirsin bize :16::16::16::16:

Akrilcim yaa benim kociştede troit problemi var :5::5::5::5::5::5: yarın işi müsait olursa doktora gidecek çocuk mevzusunu da söylücek ama ben çatlama aşamasındayım :6::6::6: 1,5 yıldır falan ilaç kullanıyo test yaptırdı geçende sağlık ocağındaki doktor ultrason çektir demiş :43::43::43:
hoş geldin caydinim.. hayırlısı olsun ya sakın kötü düşünme tamam mı kuzucum:16::16::16:
valla en çok ondan korkuyorum zaten canım..dünden beri saatler geçmiyo..

az kaldı ya inşallah güzel olacak herşey:48::48:

merhaba kızlar
bende 1 kaç gün oldu geleli sohbetinize katılmak istedim varmı aranızda hamiş?

merhaba kızlar
bende 1 kaç gün oldu geleli sohbetinize katılmak istedim varmı aranızda hamiş?

mrb canım hoş geldin aramıza:3::3: ben bi süredir giremedim tanışalım istersen:34::34: kaç yaşındasın batın ne zaman çocuk var mı nerelisin:34::34:

canım yaa eşimde tiroid problemi vardı dün doktora gttik tekrar kan testi istedi doktor tiroid bebek için problem oluşturuyomuş. bide ürolojiye gittik o yüzden oda sperm testi istedi cuma ona gitcek eşim 4 gün cinsel perhiz verdi doktor

canım kusura bakma tiroid problemi olunca hamile kalmaktamı zorlanıyor anne yoksa bebek gelişimi iiçinmi zararlı ??

evet klomen kullandım başlarda çatlatma iğnesiyle 1 sene o sürdü .daha sonra başka doktorlara gittim .eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu ameliyattan sonra çok iyi sperm sayıları oda iyileşti oldu olacak derken 1 senede öyle geçti en son aşılama yaptırdım oda tutmadı şimdi zeynep kamile başladım.orada testler falan yapılıyor sonra aşılama olacak sanırım sonrada olmadı tüp bebeğe geçilecek bakalım hayırlısı.peki sen nekadarlık evlisin canımne zamandır çocuk istiyorsun

hayırlısı olsun canım ben 9 buçuk aydır evliyim bu 2. ayımız geçen ay denedik ilk bakalım bekliyorum bende

Canım bende çok merak etim seni
hatılıyosundur geçen ay bat larımız aynıydı.
bencede çok güzel bir karar almışsın.işten çıkman konusunda da çok iyi yapmışsın
iş yeri stresinin nasıl bişi olduğunu önceki işimden biliyorum az çok.önce ruh sağlıklarımız hamişliğe hazır olmalı düşüncesindeyim
inşallah kontrolunden mutlu dönersin.ve bence doktora gidene kadar da çalışmalara devam etmelisin
ben bu ay kaç kez denedik sayısını bile unuttum:17::17:

valla canım benimde aklım hep sizdeydi ama insanın morali bozuk olunca hiç bişey canı istemiyor tatile gittim orada bile duramadım yarın gidicem canım bakalım o ultrasonu sokuyorya stres oluyorum bakalım umarım herşey yolunda gidicek inşallah

günaydın kızlar nasılsınız bakalım giremedim bayadır.. yeni arkadaşlarımız var hepiniz hoşgeldiniz aramıza:16::16::16:

günaydınnnnnnnnnnnnnnn canım naber

canım ultrasonda çektirsin. benmki geçen sene çektirmiş. doktor bi daha gerek yok ultrasna nodülün yok dedi.kanına bakılcak sadece. sonuçları bugün çıkıyo. bende onu bekliyorum sabırsızlıkla
:53::53::53:

hoş geldin caydinim.. hayırlısı olsun ya sakın kötü düşünme tamam mı kuzucum:16::16::16:

Hoşbuldum canım...

Tedavi ile düzelecek birşeyse sorun yokta nedenini biliriz hiç değilse 4 deneme 1 ara verme tık yok :8::8:
sen benim yeni batı düzelttin mi :34::34: (15 EYLÜL)

Back
X