- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
Kullaniyorum cnm mayista cocuk yapmaya karar verdik o zmndan beri kullaniorm ama devamli degil aklima estikce..simdi hamile oldumu ogrwndimden beri surekli kullaniorumben kürtajdan 1hafta sonra kontrole gittiğimde gebelik düşünüyosan 3ay folik asit kullanmaya devam et demişti..yani 21mayıstan beri kullanıyorum tatlım..bugün tam 3ay oldu..şimdide hamile olduğum için devam edicem..sen kullanıyomusun peki?
Rabbim istwyen herkese versin olmadigini gormek acayip stres verici acaba benim cocugun olmucakmi dusuncelerine kapiliosun...uzak gelio hamile kalmak..bana pko teshisi konuldu mayista 1 senedir gecikeb adet duzensizligim yuzunden o kdr korktumki..gerci o doktorun dogru teshis koydugunada inanmiyorum gayet duzenli adetim vardi stresten uzuntudwn bozuldu..canım evet stresli günler yaşıounuz sizin korkuınuz ayrı ama bende katılıyorum zor olanı başardınız aslında...
Kizlar ben folik manyagi oldum dusukten sonrada devam et dediler ve ocaktan bu yana kullanıyorum hayir istahida aciyorbide kurtajiniz ne ladar surmustu benim iki saat surmus esim cok korkmus uzun surunce ve yasagim 5-6 aydi ne guzel sizin ucmus
Benim cok fenaydi uyutmak icin bile bi suru ugrastilar kan kaybetmekten damarlarim cekilmis resmen bide korkuda var allahtan tsnidikti hastanedeki dojtorlar cok kibarlardi adam her batirdigi ignede ozur diliyidu uyandigimda bile daha ugrasiyolardi afedersiniz de blendir gibi bi sesti sonra tekrar uydum son uyandigimda bitmisti ama deli gibi agliyodum narkoz etkisiyle ve karnim belim hala dusuk yaptigim gibi cok agriyodi rabbim bi daha sinamasin
Kullaniyorum cnm mayista cocuk yapmaya karar verdik o zmndan beri kullaniorm ama devamli degil aklima estikce..simdi hamile oldumu ogrwndimden beri surekli kullaniorum
Rabbim istwyen herkese versin olmadigini gormek acayip stres verici acaba benim cocugun olmucakmi dusuncelerine kapiliosun...uzak gelio hamile kalmak..bana pko teshisi konuldu mayista 1 senedir gecikeb adet duzensizligim yuzunden o kdr korktumki..gerci o doktorun dogru teshis koydugunada inanmiyorum gayet duzenli adetim vardi stresten uzuntudwn bozuldu..
Ben hic hatirlamiyorm ne kadar surdugunu kabus gibi gunlerdi hatirlamakta istemiyorum sahsen..ben 2012 nisan ayindadusuk yapmistim baya gecmis..eger bu hamileligim saglikla devam ederse dusurdugum tarihte hatta ayni gunde dogurma ihtimalim cok yuksek Rabbimin takdiri iste
bana açtıkları damar yolundan 3 defa ilaç gönderdiler..ondan sonrasını hatırlamıyorum..ama ameliyathaneye giderken zangır zangır titriyodum bi de ameliyathane soğuk yaa iyice titremeye başlamıştım :S
bende de pko var canım ve adetlerim düzenli..3 aydır olmadı bu 4. ay bakıcazz artıkkk
Esim cok korkmustu sana birsey olmasin ben vaxgectim cocuktan demisti ki cocuk zaten bizden vazgecmisti bizden neyse allah bi daha yasatmasin hepimiz guzel gunler gorelim tek derdimiz bebislerimizin kakasi olsun
bana açtıkları damar yolundan 3 defa ilaç gönderdiler..ondan sonrasını hatırlamıyorum..ama ameliyathaneye giderken zangır zangır titriyodum bi de ameliyathane soğuk yaa iyice titremeye başlamıştım :S
Ben gecen sene eylulde ve dusuk yaptigim zmn yumyrtaliklarimi kontrol etmislerdi hic bisey yoktu sonradan cikan bi hastalikmi bu
Bu arada pkolulara progestani tavsiye ediorum ben bu ay adet duzensizligi icin kullandim ve hamile kaldm
canımmm doktor vermeden kullanamamki ilacı..nese haftaya adet olunca giderim artık yeni bir doktora...
Tabi cnmda bi danis doktora..bilginiz olsun die dedim
Tabi cnmda bi danis doktora..bilginiz olsun die dedim
canım sen doktora nereye gidiyosun?
Ben ankaradayim lina kadin dogumdan aldim randevumu..
biliyorum tatlım bende ankaradayım o yüzden sordum zaten
bende Etlikte ki Lokman Hekime gidiyorum cnm
Orasida cok guzell..ben sentepede oturuorum bana lina daha yakin
tünaydın kızlar keyifler nasıl
Ben ankaradayim lina kadin dogumdan aldim randevumu.. :)) sende ankaradaymissin..yenimahalle devlet hastanesine gitmistim diger kontroller icin tanidik vardi ama jadini hic beenmedim ilgilenmio.linayi cok ovduler 9 ay boyunca Allah nasip ederse kontrolleri buraya gitmeyi dusunuorum dogumu devlet hastanesi nde yapmayi planliorum yinede nasip
tünaydın canım hoşgeldin :) bende bi sıkıntı yok sende keyifler nasıl :)
Bugun basliycam canim aysegulcum nasil gidiyor hamislik bayadir yoksunbide bel sardia demistin ya o olay dogruymus canim bel boslugu yada acikligi olanlara yapiyolarmis akraba vardi uc dusuk yapti bel acikligi varmis gittigimde sarmislardi simdi hamile ve tutunmus bebegi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?