Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kullaniyorum cnm mayista cocuk yapmaya karar verdik o zmndan beri kullaniorm ama devamli degil aklima estikce..simdi hamile oldumu ogrwndimden beri surekli kullaniorum
canım evet stresli günler yaşıounuz sizin korkuınuz ayrı ama bende katılıyorum zor olanı başardınız aslında...
Rabbim istwyen herkese versin olmadigini gormek acayip stres verici acaba benim cocugun olmucakmi dusuncelerine kapiliosun...uzak gelio hamile kalmak..bana pko teshisi konuldu mayista 1 senedir gecikeb adet duzensizligim yuzunden o kdr korktumki..gerci o doktorun dogru teshis koydugunada inanmiyorum gayet duzenli adetim vardi stresten uzuntudwn bozuldu..
Kizlar ben folik manyagi oldum dusukten sonrada devam et dediler ve ocaktan bu yana kullanıyorum hayir istahida aciyor bide kurtajiniz ne ladar surmustu benim iki saat surmus esim cok korkmus uzun surunce ve yasagim 5-6 aydi ne guzel sizin ucmus

Ben hic hatirlamiyorm ne kadar surdugunu kabus gibi gunlerdi hatirlamakta istemiyorum sahsen..ben 2012 nisan ayindadusuk yapmistim baya gecmis..eger bu hamileligim saglikla devam ederse dusurdugum tarihte hatta ayni gunde dogurma ihtimalim cok yuksek Rabbimin takdiri iste

bana açtıkları damar yolundan 3 defa ilaç gönderdiler..ondan sonrasını hatırlamıyorum..ama ameliyathaneye giderken zangır zangır titriyodum bi de ameliyathane soğuk yaa iyice titremeye başlamıştım :S

bende de pko var canım ve adetlerim düzenli..3 aydır olmadı bu 4. ay bakıcazz artıkkk

bana açtıkları damar yolundan 3 defa ilaç gönderdiler..ondan sonrasını hatırlamıyorum..ama ameliyathaneye giderken zangır zangır titriyodum bi de ameliyathane soğuk yaa iyice titremeye başlamıştım :S

Esim cok korkmustu sana birsey olmasin ben vaxgectim cocuktan demisti ki cocuk zaten bizden vazgecmisti bizden neyse allah bi daha yasatmasin hepimiz guzel gunler gorelim tek derdimiz bebislerimizin kakasi olsun

bende de pko var canım ve adetlerim düzenli..3 aydır olmadı bu 4. ay bakıcazz artıkkk

Ben gecen sene eylulde ve dusuk yaptigim zmn yumyrtaliklarimi kontrol etmislerdi hic bisey yoktu sonradan cikan bi hastalikmi bu

Bu arada pkolulara progestani tavsiye ediorum ben bu ay adet duzensizligi icin kullandim ve hamile kaldm

Son düzenleme:
Esim cok korkmustu sana birsey olmasin ben vaxgectim cocuktan demisti ki cocuk zaten bizden vazgecmisti bizden neyse allah bi daha yasatmasin hepimiz guzel gunler gorelim tek derdimiz bebislerimizin kakasi olsun

ayy evet canım benm eşimde çok korkmuştu ben 5 saat hastanede yattım sabah kahvaltı yaptığım için hemen almadılar kürtaja..hastaneden çıkıp eve gidip sofraya oturana kadar ben açım diye ağzına lokma almadı su bile içmedi..

Ben gecen sene eylulde ve dusuk yaptigim zmn yumyrtaliklarimi kontrol etmislerdi hic bisey yoktu sonradan cikan bi hastalikmi bu

Bu arada pkolulara progestani tavsiye ediorum ben bu ay adet duzensizligi icin kullandim ve hamile kaldm

canımmm doktor vermeden kullanamamki ilacı..nese haftaya adet olunca giderim artık yeni bir doktora...

canım sen doktora nereye gidiyosun?

Ben ankaradayim lina kadin dogumdan aldim randevumu.. :)) sende ankaradaymissin..yenimahalle devlet hastanesine gitmistim diger kontroller icin tanidik vardi ama jadini hic beenmedim ilgilenmio.linayi cok ovduler 9 ay boyunca Allah nasip ederse kontrolleri buraya gitmeyi dusunuorum dogumu devlet hastanesi nde yapmayi planliorum yinede nasip

Son düzenleme:

peki hangi devlet hastanesinde yapmayı düşünüyosun tatlım? bide lina ne kadar ücret alıyo?

Canım ben uzaktan takip ediyorum :)
fındık vardı gittik köyde kaldik biraz hamileliğim çok güzel geçiyor :) mide bulantısı aşerme pek bişey yaşamadm şükür.bende bel fıtığı olduğu için bell ağrısı çekiyorum oda zorlayınca. Aynen canım ben çok inanarak yaptırdım.ve tuttu 8ay sonunda Rabbime şükürler olsun.alternatif tip dedikleri bu olsa gerek :) Allah herkese aratmadan versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…