Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr :) adet gecikmesinden 4gün sonra verdiğim kan değeri 1000 miş :)
bu arada evet eşimlede düzeldik..aynı dediğim gibi oldu kek benm için mi diye :) bi de dün köfte yapmıştım onun en çok sevdiği yemek :)

canımmmm rüyan hayırlara çıksın inşallah..

Anladim canim benim oyle olmuyor bidaha git doktora ve aklinakotu seyler getirme

Sinemcim gelismelere cok sevindim. Kix iki gun once supurdun hamilesin sen dikkat et biraz
Isyan hayra cikar insallah ruyan
Akril hemsom gunaydin
Ve yogunlujtan okuyamadigim msj varsa kusura nakmayin bebekler

Sinemcim gelismelere cok sevindim. Kix iki gun once supurdun hamilesin sen dikkat et biraz
Akril hemsom gunaydin

eşimn saçları çok dökülüyo..2gün önce kaynım ve kuzeni vardı yemekte kaynım dünde bizdeydi yemekte..
ne zaman doktora gitsem ki kızlar? kalp atmaya başlamıştır herhalde demi

Akril hemsom gunaydin

Canım soğan kürünü mutlaka dene bana çok faydasi oldu hiç ilaç kullanmadan geçti benim kistlerim ve diğerleri

ayyy süperrrrr çok mutlu oldum sanımç...sağlıkla kucağına al bebişini inşşş

canımmmm rüyan hayırlara çıksın inşallah..

inşşş kuzum...bize dua etmeyi unutmaaa

Akril hemsom gunaydin

inş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…