Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sabah kırmızıyı gördüm kızlarrr ama bu ay sağ kasığım çok ağrıyor ya

Neyse üzülme cnm.Bir dahaki aya inşallah.Ben de görürüm bugün kırmızıları...Sol kasıkta ağrım var halaa...Ağrılar neden oluyor bilmiyoruz ki.3 aydır başladı bu ağrılar bende de...Hazırlık mı oluyor içeride noluyorrr

tutunmaya çalışıyo ama tutunamıyo olabilir mi ki acaba :S

ya buna çok sevindim.. ama inş. dr lerde çok iyidir eminim öyledir de bazen biz onlara denk gelemiyoruz . söz konusu jinekloji olunca tabi... :s

inşallah canım..ben ne etlikteki zübeyde hanımda nede çinçin deki zübeyde hanımda ii bi doktora rast gelmedm valla..

canım gata dışarıdan bakıyomu hastaya. ya ben ankaradayım ve doğru düzgün kafama yatan bi yer bulamadm iyimi. özele gidiyordum artık gitmememe kararı aldım.. senmi gittin o dktora tavsiye ediyosun yani ???

ben ilk bebeğimi kaybettim gata kürtaj oldum. ve inanılmaz ilgilendiler gerçekten tavsiye ederim ne diyorum herşeyden önce kadın psikolojisini düşünüyorlar ve askeri hastane gibi bi yerde. dışarıdan da bakıyorlar artık. mustafa ulubay isimli doktoru gerçekten tavsiye ederim

slm kızlar baştak listeye baktımda maşaallah erkesler hamile kalmış darısı başımıza hayırlıs ile sağlıklı sıhhatli inş...

geçmiş olsun canım..Allah bi daha yaşatmasın kimselere o acıyı..

Ayy bizde istiyoz yaa nerdesiniz bebisler gobisler hazir
inşallah gelir tez zamanda canımmm

amanda amannn prensimizzz tekmelerdemi atarmuış...demir yumruk olsun senin oğluşunnn
öyle olucak gibizaten son usg'de de elleri kolları fazla oynuyodu belki de tekme değil yumruk yedim
Kiz maşallah de dilini issir annesinin nazari degermis en cok :26: milletin bebisi daha dogru duzgun hareket etmiyo seninki uzaktan gorunuyo sus bizden baskasina soyleme
ayy değer mi değer valla ısırdım dilimi aman diim
tek başıma kahvaltı yapmak ızdırap gibi geliyo bana yaaa
zor falan gelmesin tek başına değilsin ayrıca kuzum

doktora gittiğimde hepsini soracam bu kasık agrıları niye oluyor diye ve ben adetim çok sancılı geçer ve şuan sancıdan ölüyorum

tamam tamam kızma

geçmiş olsun canım..Allah bi daha yaşatmasın kimselere o acıyı..

amin canım kimseye yaşatmasın rabbim çok zor bi durum..sende inş yavrunu sağ salim kucağına alırsın aklına kötü şeyler getirme.. tabi ben böyle diyorumda muayene günüm yaklaşınca direk stres oluyorum bi sıkıntı olmaz inş yine aynı şeyleri yaşamam diye gözümün önüne geliyor yaşadıklarım.rabbim kimseye vermesin böyle dertler

inşallah canım..ben ne etlikteki zübeyde hanımda nede çinçin deki zübeyde hanımda ii bi doktora rast gelmedm valla..

Bebegim ben dusuk yaptim ne onikinci cadde ne gittigim ozel doktor nede Yenimahalle birsey yapamadi en son zeki ulus kadin dogum ve cocujta kurtajima 8 doktor girdi cingeneler vardi evet etrafta hep ama pazar gunu olmadina rsgmen kendi cocuklariymisim hibi ilgilendiler hele ki kurtaja girmeden bi doktorun gelip elimi tutup yavrucum bebegin dunyaya gelmek istemedi biz bebegine de sanada zarar vermiycez tekrar bebegin olsun diye kalan parcalari temizliycez asla korkma demesi beni bitirdi. Benim eltim olumden dondu o hastanede yilbasi gecesi tum doktorlar ordaydi rahmi dikis tuttmadi rahmini aldilsr 5 saat surdu amrliyati 8 tup kan verildi birazda sans ve rabbimin yardimi olacak olan her hastanede oluyor isin kisacasi

ben henüz kontrole gitmedim bebişimizle kesecikle tanışmadık henüz..ama çok korkuyorum içim daralıyo..bebeğimin öldüğünü öğrendikten sonra o doktorumun kapısının önünde ağladığım,telefonda eşime ağlamaktan söyleyemediğim anlar geliyo gözümün önüne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…