Gunaydin kizlar
Günaydın canım
sende benim gibi işe erken gelenlerdenmisin
Evet canim sekizde isbasi ama kalk hazirlan yolda gecen sure ben sabahim 6:40 da uyanmis oluyorum istima misali hamile oluyum uyuycam ya :)
Haftaya degilde diger haftaya ikisi birden gorunur buyuk bi ihtimmalle...diger hafta pazartesi saliya alabilirsin cnm
kızlaaaaaaaar günaydııııııııııın bu sabah tekmelenerek uyandım Allahım müthiş bişey yaaaaaaaaaa:119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:
anammmm yerim ben onun tekmelerini :):) sıpaa büyüdüde anneyi tekmeleyerek uyandırıyo demeeeek :)
ayy sorma canım dün akşam da epey hareketliydi hatta maşallah diyeyim babası karşı koltuktan izlerken gördü onun içerdeki hareketinisabah da böyle uyandık
aman aman maşallah diyelim kuzum..allah bizlerede göstersin inşallah bugünleri..
[sıze=3]inşallaaaaahhhhh[/sıze]
kızlaaaaaaaar günaydııııııııııın bu sabah tekmelenerek uyandım Allahım müthiş bişey yaaaaaaaaaa:119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:
ayy sorma canım dün akşam da epey hareketliydi hatta maşallah diyeyim babası karşı koltuktan izlerken gördü onun içerdeki hareketinisabah da böyle uyandık
sabah kırmızıyı gördüm kızlarrr ama bu ay sağ kasığım çok ağrıyor ya
slm kızlar..hastanelerle alakalı yazmışsınız bende size bi öneride bulunayım.artık askeri hastanelere dışarıda sivil insanlarda gidebiliyor.gata nın kadın doğum servisi on numara gerçekten.özellikle mustafa ulubay isimli doktordan çok memnun kalmıştım.imkanım olsa doğumumu orda yapmak isterim ama maalesef ank da yaşamıyorum.herşeyden önce kadının psikolojisini düşünyorlar.düşünün askeri hastanede.askeri cevreyi bilen biri olarak söylüyorum ankarada oturanlar orayı tavsiye ederim gerçekten
geçmiş olsun kuzum sıkma canını herşeyde vardır bi hayırönünüzde ki maçlara bakarsınız artık
canım gata dışarıdan bakıyomu hastaya. ya ben ankaradayım ve doğru düzgün kafama yatan bi yer bulamadm iyimi. özele gidiyordum artık gitmememe kararı aldım.. senmi gittin o dktora tavsiye ediyosun yani ???
canım oncelikle cook gecmıs olsun rabbim sabır versin diyorum kurtajmı sezeryanmı orayı anlamadım ben
buyuk ıhtımal bu hfta basına dogru olursun ama yınede görün doktora bunlar zor şeyler kontrollü gidilmesi gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?