ayy benimki çok memnunnn
canım benimde bir ay 27 bir ay 28 geliyor..sanırım 1-2 günde birşey olmuyor..
alla alla daha geçen gün gelmemişmiydu bu kayın..hamile olduğunu bilmiyorlarmı...
sote yeter kuzum bence
umarım sıkıntısız bu ayı gecirip eylüle bebek taşırım ya :)
kızllar sımdı ben kac aylık hamıle oluyorum ya kafam karıstı bu haftalara
5.5 aylık hamilesin..
amin canım benim..Allah hepinizin gönlündeki muradını versin inşallah..
canım erkek işte anlamıyorlar ya vallahi hele birde yaşlıysa işte eşinin demesi lazım sen hiç girme böyle olaylara hamile olduğunu söylesin boşver temizlik falan ya benimki şimdi bile yaptırmıyor düşün ortada bisey yok
o kadar cabalıyoruz bebek için olmuşkende ii bakmak lazım sen kendi beslenmene dikkat et yeter bidahakine de yorgunum uyuyorum dersin olur biter
peki hangi devlet hastanesinde yapmayı düşünüyosun tatlım? bide lina ne kadar ücret alıyo?
Bilmiyorumki..bi su zor zamani atlatalimda hayirlisiyla..yeninahalle devlet hastanesi temiz bi hastane begeniorum orayi..zekai tahir burak ana baba gunu ve temiz degil etlik dogumuda pek iyi bulmadim simdilik yenimahalle agir basio ama daha karar vermedim..linada muayene ucreti 45 tl canin..bu arada bugun kese gorundu ama bebek icin erken dedi haftaya yine cagirdi..hergun 1mm buyumesi lazimmis kesenin saglikli bi gebelikte haftaya kadar baya oluo insallah kalp atisini duyarim
evet canım kesinlikle haklısın..Lokmam Hekim 3lira daha aşağı..ayy çok sevindim canım darısı benim başıma inşallah..o zaman ben haftaya randevu alsam hem kese hem kalp atışı görünür mü ki?
Kizlar yenimahallenin gece dogumu yok normal dohumunuz gunduz gelmezse etlige gonderiyor zaten son ay genelde etlige gidiyorsunuz ayrica etliktede zekayi tahirdede refajatci yok onceden ozel oda tutarsaniz var ve ozel odalarda sira kle zamanlamanizi ona gore ayarlayin
Evet yenimahallede gece dogum yok etemesgutta yok yenimahalle etlige etimesgut tahire gonderiyor. Ozel oda icinde sira var onceden aklinizda olsun
nasıl refkatçı olmaz yahuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?