Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Burdaki herkes sip diye hamile kalirim diye dusunuyodu ama hic sebepsiz hamile kalamayan o kadar cok ki malesef yeni nesil stresti hayatti derken hersey zor artik annelerimiz ne kolay hamile kalirmis oysa bizde oldumu olmadimi stresinden bile olmuyor . Sen bosver hem ilac bazilarinda uc dort ay regl donemini bozuyor insallah sende olmaz benxe birakmalisin korunmayi sen aslinda hazirsin hazir olmasan burda isin ne hazir olmayan kararli olur dusunmuyorum der ama sen isteyip korkanlardansin baska birinin cocugunu seviyotsan kendi cocugunu kimbilir masil sever ozenerek buyutursun bunu dusun guzel hamilelik haberlerini aliriz inşallah

Bende iyiyim yaa ne olsun :) yormasin annecigini :)bende istiyorum yaaaaaaa....... kac haftalikti seninki.ankarada nerdesin tatlım sen?

aman ii ol canım..en hayırlı zamanda sizede nasip etsin inşallah Allah'ım..valla canım henüz doktora gitmedim ama adetim 4 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım..beta hcg 1000 çıktı..önümzdeki hafta için randevu alabilirsem kontrole gidicem inşallah güzel haberlerle gelirm..

İnş. Cnm guzel haberlerini bekliyorum. Dün baya merak etmistim daha onceki gun ogleden sonra felan gidicem yazmistin.merakla takip ediyorum seni :) bulantilarin felan yenimi basladi ne zamandır var?

İnş. Cnm guzel haberlerini bekliyorum. Dün baya merak etmistim daha onceki gun ogleden sonra felan gidicem yazmistin.merakla takip ediyorum seni :) bulantilarin felan yenimi basladi ne zamandır var?

bulantılarım yaklaşık 1haftadır var kuzum yaa..en başta kasık ağrısı kasıkta bıçak kesiği gibi ağrı vardı..mesela ayakta hapşurdum bi kere ağrıdan kıpırdayamadım kalakaldım öyle iki büklüm..bende mide yanması çok olmuştu bide kuzum..gerçi herkeste farklı faklı oluyo belirtiler ama bendekiler bunlardı..

kızlar benim derdim bitmez..kayınvalidm aradı köyden fasülye getirmiş gelde beraber yapalım dedi..ben gidiyorum yardıma..öpüyorum hepinizi..dikkat edin kendinize..

Sendeki belirtiler bendede var tatlim ama bakalim :)

Hamis bayanlar hazir limonata tuketmeyiniz icerdigi beta karoten ve diger katkiadderinden dolayi cocuklarda zeka geriligi ve aktivite bozuklugu yapiyor zaten etiketini okursaniz uygun bir dillede yazmislar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…