- 1 Ağustos 2013
- 696
- 45
- 53
Sendeki belirtiler bendede var tatlim ama bakalim :)
idrar testine son vallahi bu ne ya bu deneme de 2.ayım yani 2.kez deniyoruz yine silik bi çizgi görünüyor ama bu sefer hiiçç stres yapmıycam yani sanırım inşallahkan testinide yaptırmama kararı aldım haftaya çarşamba gününe kadar bekleyeceğim bu sefer bakalım ne olacak sevin üzül sevin üzül bünye bu yahu rabbim hakkımda hayırlısını versin ne diyeyim zaten bayram seyran tatile gittim eşim burda kalmıştı tam yumurtlama gününde burdaydım ovü testine göre ama galiba ben önce yumurtluyorum kızlar yanı testten önce bakalım bu ay belli olur artık
slm bende aranıza yeni katıldım son adet tarihim 25 temmuzdu bat da 20 agustos 2 gün gecti ama kacgün gectikten sonra test yaptınız
ah bi hamiş olsamda yediğime içtiğime dikkat etmek kalsa
idrar testi yapsan bence belli olur canım
canım dün yaptım negatifti bugün hafif silik cıktı sanki.belirti felanda yok sadece mide agrım var.sen hamilemisin canım
canım test yaptın silik ikinci çizgi mi çıktııı
şey ee evet :) ama geçende oyleydı sonu malumo yuzden sevınmıyorum sımdilik kan testinide ileri tariha attım hayırlısı canım ya :))
kuzumm inş bu silik çizgi koyulaşır koyulaşır ve kan testinde 1000-2000 rakamlarını görürsünnn
hadi inşallah canım çok sevindimm inşallah bu seferki yüzümüzü güldürsün
amin amin aminn ccannımm allah ragzı olsun inşallahh agzınızdan bal damlıyo valla cok korkuyorum ama bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin sabrediyorum zaman bakalım ne gösterecek :))))
benimde adete 5 gün var...bir çılgınlık yapıp acaba tahlilmi yapsammm
amin amin amin canım seninde sonuclar ne güzel temiz inşallah sanada rabbim diğer ay nasip etsin :))) arka arkaya pıt pıt hamiş olalım :)
kan tahlilimi kuzum ya kan tahlilnde ne zaman belli olur kızlar?
yumurtlamadan 10 gün sonra tahminimce
Merhaba kızlar
Sizleri uzaktan takip etmekten çok sıkıldım artık :)
evliliğimiz birbuçuk seneye yaklaşıyor biz uzun bir zamandır korunmuyoruz 7-8 aydır felan ama hala bebişimiz yok
ve son zamanlarda artık çok daha fazla olsun demeye başladık
bu gece rüyamda
çok rahat bir doğum yaptığımı .. hiç dikiş atılmadığını söylüyordum birilerine :)
ve çok tatlı bir bebeğim olduğunu gördüm.
Sabah uyandığımda hala rüyayı hissetmek için gözlerimi kapadım geri uyumak istedim resmen
ve tüm bunların üzerine artık size yazmak istedim sizinle burada paylaşmak istedim bu hislerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?