- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
Bende bi tek kendimi uyksuz sanirdim ben ramazanda hic uyumadigim 2-3gun
qrdarda olurdu bna uykusuzluk koymaz valla hele esim ise gittikten sonra
hic ooo gunlerdr uyumadigimibbliom kizlar sahura kadrda uyumazdimooo
kızlar dünkü testimde sonradan 2. çizgi çıktı yaa..sabah geldim dahada belirgindi..bu ne demek..
bir sitede okudum çok yeni gebeliklerde böle oluomuşşş
Oyle yap en iyisi..diger randevuyu nerden alican peki
günaydınn nasıl gidiyor hamilelikgünaydın hatunlar..bugün kimsecikler gelmemiş yahuu
günaydınn nasıl gidiyor hamilelik
canım ama ilk çıkmadı ikinci çizgi 1 saat sonra falan çıktı..
sabah gelim daha koyuydu...atmamıştım testiii
ayy bilemedim ki canım yaa..ilk muayenede keseyi görebilmek için illa ki alttan bakacaklar..hangi hastaneye gitsem acaba?
kızlar dünkü testimde sonradan 2. çizgi çıktı yaa..sabah geldim dahada belirgindi..bu ne demek..
Yooo alttan bakilmadi bana..ve keseyi gordu..minnacik :) esinizde burdaysa cagirabiliriz dedi malesef esim yanimda degildi :/
valla ben gece uyumazsam sabah çok kötü oluyorum..sersem gibi dolanıyorum evin içinde :)
Valla bende zor dayanirdm ama esim ramazanda
sabah 5te giderdi hava aydinlaninca anck yatardm korkudan hemen uyuyamazdim
hava acinca uykum kaciidu uyuyamiordum
ayy bilemedim ki canım yaa..ilk muayenede keseyi görebilmek için illa ki alttan bakacaklar..hangi hastaneye gitsem acaba?
Sinem baktirma alttan benim gec dollenme oldugu halde karnimdan gorundu bosu bosuna alttan bakmasinlar bi sorun varsa ancak o zaman alttan bakiyolar onuda sen istersen riske atma lokman hekime kafar git etimesgutta baktik yakin sana devlet hastanesi ama olsun onlarda foktor dur biri vardi otda halama bi soruyum adini cok iyi bi dojtor keseni gor ivin rahat etsin ekimde gidersin yine lokmana
ya benm ilk hamileliğimde geç döllenme olmuştu 6hafta 5günlükken aşağıdan baktı ve öyle görmüştü keseyi ve bebişin kalp atışını..acaba o yüzden mi aşağıdan baktı ki?
Silik çizgiyi gördüysen kesin hamilesin cnm.Ben hiç onu da görmedim gerçi erken yaptım hep...Bugün de regl olmadım hafif umutlansam mı.Ben hiç kan testi yaptırmadım.Sence yarın gidip yaptırayım mı ne dersin?Sağ kasıktaki ağrı devam.Dönemin 30. günü bitti...14. günü yumurtladım ve yumurtam çatladı.Doktor dedi ;testte de gördüm çatlamayı.29 günde adet oluyorum saat gibidir...Yarın sabah hala olmadıysam bir gidem diyorum...
Sinem baktirma alttan benim gec dollenme oldugu halde karnimdan gorundu bosu bosuna alttan bakmasinlar bi sorun varsa ancak o zaman alttan bakiyolar onuda sen istersen riske atma lokman hekime kafar git etimesgutta baktik yakin sana devlet hastanesi ama olsun onlarda foktor dur biri vardi otda halama bi soruyum adini cok iyi bi dojtor keseni gor ivin rahat etsin ekimde gidersin yine lokmana
ayyy benim eşim sabah 5de gitse ben kafayı yerdim sanırım evde :S
Valla cnm bana simdi bebek gorulmez cok kucuk adetine gore 5 haftalik diyelim bebegi gorunce tam olarak ne kadarlikmis anlariz dedi..alttan bakmadi..ve geneldede burda bakilmio die biliorum..seninki baya buykmyste..yukardan gorememismiydi..belki ultrasondan ultrasona fark vardir kimisi cok kucukken gosteriodur kimisi gostermiodur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?