- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
Sulalede variz boyle bi iki manyak gik demem kimseye o yuzden :)
günaydın cnımm..şştt sakin ol bakıım sen önce.stres sıkıntı yapmak yok..Allah yardımcınız olsun
Kizlar gunaydin bugun bende doktora gitcem bakalm
bu doktorda sorun yok dicekmi cok merak ediyorum.kizlqr
gözlerim kütük gibi şiş aslında ama eşimi gönderince uyuyamıyorum anlamadım valla canım yaa..
27 yaşındayım 1 yıl eşimden uzaktaydım öğretmen olduğum için bu ilk denememizteşekkür ederim inş hamileyimdir Allahım herkese nasip etsin hayırlısıyla
Bu sorun sadece bendemi var diodum sendede varmis :)) esim gittikten sonra bende uyuyamiyorum erkenden kalkiyorum mal gibi :/ gun icindede uyuyamiyorum halsiz halsiz uzaniyorum sadece :/ garip
yaa dün hastaneyi aradım en erken ekim ayına randevu verebilirz diyolar..ekim ayına kadar hangi hastaneye gitsem ki acaba yaa:S
Ne ekimmi? Hangi hastane orasi
lokman hekim canım..
Alla alla lokman hekim o kdr gec mi verio randevuyu bilmiidum :/
kızlar dünkü testimde sonradan 2. çizgi çıktı yaa..sabah geldim dahada belirgindi..bu ne demek..
bir sitede okudum çok yeni gebeliklerde böle oluomuşşş
diğer doktorları bilmem ama Elif Hanım hep bu kadar yoğun..acaba ekim ayına ordan randevuyu şimdi alsamda önümüzdeki haftayada başka bi yerden mi randevu alsam ki :S
kızlar dünkü testimde sonradan 2. çizgi çıktı yaa..sabah geldim dahada belirgindi..bu ne demek..
bir sitede okudum çok yeni gebeliklerde böle oluomuşşş
Ben iki gun ard arda yaptim ilki cok silikti ikincisi daha koyuydu..bu demek oluyoki hamilesin ve beta artmaya d e vam ediyooooooo cnm hadi gozun aydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?