Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa dün hastaneyi aradım en erken ekim ayına randevu verebilirz diyolar..ekim ayına kadar hangi hastaneye gitsem ki acaba yaa:S

gözlerim kütük gibi şiş aslında ama eşimi gönderince uyuyamıyorum anlamadım valla canım yaa..

Bu sorun sadece bendemi var diodum sendede varmis :)) esim gittikten sonra bende uyuyamiyorum erkenden kalkiyorum mal gibi :/ gun icindede uyuyamiyorum halsiz halsiz uzaniyorum sadece :/ garip

27 yaşındayım 1 yıl eşimden uzaktaydım öğretmen olduğum için bu ilk denememiz teşekkür ederim inş hamileyimdir Allahım herkese nasip etsin hayırlısıyla

% 99.98 hamilesin ama iki gun sonra kan yap ikiye katlarsa saglikli gebelik ki insallah katlar yoksa deger duserse dis yads kimyasal ama korkma benim 52, 75 di gec dollenme olmus ve iki gun sonra 270 lere cikti dorde katlamisti

Bu sorun sadece bendemi var diodum sendede varmis :)) esim gittikten sonra bende uyuyamiyorum erkenden kalkiyorum mal gibi :/ gun icindede uyuyamiyorum halsiz halsiz uzaniyorum sadece :/ garip

ayyy evet canım gözlerim şiş şiş uykumda var aslında ama uyuyamıyorum işte..bende aynı senin gibi valla canım günboyu kendime gelmek için yatıyorum..

kızlar dünkü testimde sonradan 2. çizgi çıktı yaa..sabah geldim dahada belirgindi..bu ne demek..
bir sitede okudum çok yeni gebeliklerde böle oluomuşşş

Bende bi tek kendimi uyksuz sanirdim ben ramazanda hic uyumadigim 2-3gun
qrdarda olurdu bna uykusuzluk koymaz valla hele esim ise gittikten sonra
hic ooo gunlerdr uyumadigimibbliom kizlar sahura kadrda uyumazdimooo

kızlar dünkü testimde sonradan 2. çizgi çıktı yaa..sabah geldim dahada belirgindi..bu ne demek..

Ben iki gun ard arda yaptim ilki cok silikti ikincisi daha koyuydu..bu demek oluyoki hamilesin ve beta artmaya d e vam ediyooooooo cnm hadi gozun aydin...

Bu arada cnm yanlis anlamisim senin dunkuyaptigin test sabah iyice koyuslasmis..kullanma ttalimatini okuduysan 5 yada 10 dk icinde cijan sonucudikkate alin yayaziyo...gerci senin silik bi sekilde cikmisti bugun yine test yap daha koyu cikmasi lazim sonra kan ver bence hamilesin

Son düzenleme:

benim bildiğim kadarıyla o testin 30dk müsadesi var kuzum..30dk dan sonra gerçeklik payı yokmuş..

Ben iki gun ard arda yaptim ilki cok silikti ikincisi daha koyuydu..bu demek oluyoki hamilesin ve beta artmaya d e vam ediyooooooo cnm hadi gozun aydin

canım ama ilk çıkmadı ikinci çizgi 1 saat sonra falan çıktı..
sabah gelim daha koyuydu...atmamıştım testiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…