- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Tatlım sen bu gidişle yine benden önce öğreneceksin hamiş olduğunu:)Ben şehir dışında annemin yanındayım ve burada hastane mastane bilmem.Sağlık ocağı da cmts kapalı olur.Hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum.Şimdilik 2 gün gecikti,bugün de olmazsam yarın gider bir test daha alırım.Yalnız bende bu ay aşırı gaz dışında belirti yok,kuvvetli solda kasık ağrısı...O kadar...ama kutumda büyük hissediyorum:)İnşallah boşu boşuna gecikme olmamıştır hiç olmaz çünkü...
Tatlım sen bu gidişle yine benden önce öğreneceksin hamiş olduğunu:)Ben şehir dışında annemin yanındayım ve burada hastane mastane bilmem.Sağlık ocağı da cmts kapalı olur.Hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum.Şimdilik 2 gün gecikti,bugün de olmazsam yarın gider bir test daha alırım.Yalnız bende bu ay aşırı gaz dışında belirti yok,kuvvetli solda kasık ağrısı...O kadar...ama kutumda büyük hissediyorum:)İnşallah boşu boşuna gecikme olmamıştır hiç olmaz çünkü...
haha birlikte bekliyoruzzzzz :)) 10:30 da cıkacakmıs benımkısı bakalım rabbim bu cuma gününde sevindirsin biziii :)
sinem cim senin en son adet tarihin nezamandı
Bide nuray hanim var sincan tipta karakolun ustu hemen cok iyi doktor suratsiz biraz ama tecrubesi super . Su bahcem evleri kasmir evleri felan varya onlarin sahipleri camlica ayranin sahipleri onlar bile ona geliyo halamin kistini eltimin dusuk ihtimalini en erken bulan o . Yarin ikiye ladar orda
o zaman linaya pazartesi gideyim :)
ahhhh ahhh ben şimdi doktora gitmeye korkuyorum yine kötü bişeyle karşılaşıcam diye
Yumurtladigini nasil anladin cnm bn interntten tarihine baktm
ama bugn doktorads sorcam
Zaten p.tesi gideyim deyince gidilmio doktorlar dolu oluolar belki saliya belki carsambaya vs verebilirler..
hiçte karşılaşmıcaksın kötu sonucla gör bak mis gibi olacak sende buraya güle oynaya geleceksin hatta zamanla ultrason resimlerini koycaksın teyzeleri de onu yicceek :))
günaydın kızlaaarr
offfffff iyice gerildim :S
kuzum yapma böyle vallahi ben üzülüyorum gerekirse çık bir yürüyüş yap bak cidden süper sonuclara döneceksin eşin ve sana ne zaman uygunsa ozaman al randevuyu boşver sıkıca tutunmuş o annesine değerlerde mis gibi gör bak nasıl güzel olacak
yürüyüş için hiç halim yok şuan..zaten kahvaltıda yapmadım çıkamam düşerim falan..biz en müsait olduğumuz zamanda gidelim o zaman..
yürüyüş için hiç halim yok şuan..zaten kahvaltıda yapmadım çıkamam düşerim falan..biz en müsait olduğumuz zamanda gidelim o zaman..
günaydın kızlaaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?