- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
hemen kahvaltıya saat 10 bucuk yaa valla bak tansıyon düşük olur gebelikte o yüzden dikkat et bol bol sıvı tüketmeyi de unutma
günaydın canım hoşgeldin :)
annesi bebegin seni cok seviyooooooooooooooooooteyzeleriiiinin içinden öyle geçiyo bak Rabbimin izniyleee misler gibi kokulu kokulu bebegin karnındaaaa oooh yan gell yapıyo bizce
yürüyüş için hiç halim yok şuan..zaten kahvaltıda yapmadım çıkamam düşerim falan..biz en müsait olduğumuz zamanda gidelim o zaman..
Günaydın kızlarr
Sabah sabah iyi haberler vereyim size.
Kan testi sonucum pozitif Beta HGC ise 781,66 çıkmış. Dün ultrasonda birşey görememiştik. Pazartesi tekrar gideceğim bakalım o zmaan gösterecek mi kendini?
Günaydın kızlarr
Sabah sabah iyi haberler vereyim size.
Kan testi sonucum pozitif Beta HGC ise 781,66 çıkmış. Dün ultrasonda birşey görememiştik. Pazartesi tekrar gideceğim bakalım o zmaan gösterecek mi kendini?
hoşbuldum nasılsınız bakalım haberler mi var yoksaaa:44::44::44:
Bak cnm ne kdr uzarsa senin icin o kdr stres olacak ve stres hamilelikte hic guzel bisi degil bian once ara randevunu al ve o gunu bekle
hadi hayırlısı canım ayyy bide ben cesaret edebilsem kan vermeye gitmeye inş pozitif olur sonuc canım iyi haberlerini bekliyoruz
Ohh iyi yaptin sonucu ne zmn cikio
15iydi canım benim..
canım bende bi program varda muhtemel gebe kalma tarihin 29 temmuz bebegin organlarının oluşmaya başlaması 19 agustos yazıyor sen iyi bir yerden bi randevu bulup bi git doktora canım
o zaman şuan kese ve bebiş görünür öyle mi?
yarım saate çıkacak kızlarrrr
evet tatlım programa göre öyle sen bence bi git doktora en azından stresle gecirmemiş olursun
wuhu...
kızlar bakın bnm komsum 10 sene cocuk sahibi olamadı 4 kere bebek dusurdu simdi sonunda zor bir hamilelik sonucu aldı bebegini kucagına ve sımdı her sıkıntısını unuttu ve işte zaman ozamanmıs RAABBİM bizi bizden iyi biliyo ve dogru zamanı bekliooo
Kötü haber,şimdi wcye gittim ve kırmızı kart gördüm,boşu boşuna gecikip canımı sıkıyor benimmmmmm(((((((((((((((
Kötü haber,şimdi wcye gittim ve kırmızı kart gördüm,boşu boşuna gecikip canımı sıkıyor benimmmmmm(((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?