Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet kuzum benmde yeni ben bunda 2gün sonra hemen yaptım..ama ilk hamileliğimde 1hafta geçmişti bende öyle test yapmıştım..şimdi düşünüyorumda nasıl beklemişim acaba o zaman :)

Hayırlı olsun canım sizede. sen test yaptırdın mı peki

sabırsızım en fazla 10 dk beklyorum :) kızlar söyledi burdakii başka konulardan deneyeym dembir iki kere yapımd beli ağrıoy insann

ben ilk hamileliğimde yarım saat bekliyodum o zaman olmuştu..bu seferde en fazla 15 dk yatmıştım ve ramazanın içinde kayınvalidemlerde kalırken yapmıştık

evet ttlım adetim 15ydi 19unda kan testi vermiştim beta 1000 çıkmıştı..eşim işini ayarlayıncada kontole gidicez inşallah yarın yada çarşamba..

inşallah canım. bende yarın kan sonucunu alacağım bakalım. Sonra eşimlede gideriz inşallah. Hemen Hemen aynı gibi bizimkiler

Merhaba kızlaaar :) yeni üye oldum ama uzun süredir takipteyim :) paylaşımlarınıza, birbirinize olan samimiyetinize özenip geldim biz 1 yılı doldurduk artık bebek istiyoruz, beni de ekleyebilir misiniz listeye beraber bekleyelim bebişlerimizi

ben ilk hamileliğimde yarım saat bekliyodum o zaman olmuştu..bu seferde en fazla 15 dk yatmıştım ve ramazanın içinde kayınvalidemlerde kalırken yapmıştık

vayyy vayyy :):) dayanılırmı b saat yaa ha aslında 10 dk bile durmamda elefonu alıp nete grnce dalıyorum bazn :)

uzaktan olmuyor yaa hoş geldin inşallah olur seninde bebişinn

canım ben temin orada yani bağcılara bağlı oluyor sanırım oraya gidiyorum cokta memnunum kadın dopum bölümündeki cogu doktor iyi
medical park da begenen var ama ben medipolden daha cok memnunum madem buradasın git derim mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…