- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
altta kaynanam üstte ben ouryorum müstakil tarzı iki katlı evleri var 2 seneye çıkcaz ama inşallah :)
kayın valideyle yakın oturuyosun galibabende ilk denicem aslında daha erken de istiyorduk ta okulum var hala, şimdi bile cesaret etmek zor ama kayınvalidem ben bakarım diyor, genç anne olmak çok güzel bi cesaret yapcaz bakalım :) umarım bizi çok bekletmez bebiş
Trabzonda okuyorum, 3. sınıf oldum :2:
aranız ne kadar iyi olursa olsun sana ne kadar ii davranırsa davransın altlı üstlü oturmak çok zor..hakkınızda hayırlı olsun canım..
tabii her kaynana farklı ayy ben kaynanama çocuğumu vermek istemyorum çocugumu aldımı kucağına sokak sokak gezer gösteriş için aman aman ben bakarım bebğime..
kesinlikle bazen o kadar bıkıyorumm ki bide kaynanam saçma sapan adetlerle yaşıyor sabahtan akşama kadar o şunu yapmış bu böyle demiş şu şunla tartışmış dedikodu yapmaya bayılıyor bende arı sıkınıdan bayılıyorumm akşam5bucuga kadar inmyom aşağı yemek vaki oluyo kayn peder gelyor öyle inyorum görmcelermin 16 ve 14 yaşları bide 12 en kçkler yanlarnda oturyorum başka odaya kaçıyorlar kaynananmda sabah akşam ondan bundan defalarca hep aynı şeyleri anlatyor ızları dnlemyor ben neden dinlyeyim dyorum evmden çıkmıyroumm
evet katılıyorum, en azından benim gördüklerim öyle,maalesef benim de çare yok, hiç olmadı annem bakarsa daha çok içime siner
bence kaynanana güvenme tatlımm..gece bebişinle sen başbaşa kalacaksın..onun sorumluluğu bambaşka bişey..
kızlar bende geldim..3ay oldu kontrol hapını bırakalı ilk ay adet oldum sonra yokk! ne kadar sevindim bebiş var diye ama idrar kan tahliller derken bebiş yokk tam tersine hapı uzun senelerden beri kullandığım için (7sene) karaciğerimi mahvetmiş .. bi daha yasak dedi kadın doğum dahiliye felAN derken iyileştimm dünde hasta oldumm 2aydan sonra( bi dahaki aya umarım bende sevinçli hbrler veririm :)) şimdilik sizlerin yorumlarını okuyorumm hoşuma gidiyor sizi takip etmek :))
kesinlikle bazen o kadar bıkıyorumm ki bide kaynanam saçma sapan adetlerle yaşıyor sabahtan akşama kadar o şunu yapmış bu böyle demiş şu şunla tartışmış dedikodu yapmaya bayılıyor bende arı sıkınıdan bayılıyorumm akşam5bucuga kadar inmyom aşağı yemek vaki oluyo kayn peder gelyor öyle inyorum görmcelermin 16 ve 14 yaşları bide 12 en kçkler yanlarnda oturyorum başka odaya kaçıyorlar kaynananmda sabah akşam ondan bundan defalarca hep aynı şeyleri anlatyor ızları dnlemyor ben neden dinlyeyim dyorum evmden çıkmıyroumm
ayyyyy bizim mercimek 1gr olmuş yaa:
maşaallaaah annesiii
Allah yardımcın olsun kuzum..kaç yaşında kayınvaliden :S
ayy canım naptın sen kendine yaa :S 7 sene boyunca hiç mi doktora gitmedin? hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..
çok gelmiş olsun
ayy canım naptın sen kendine yaa :S 7 sene boyunca hiç mi doktora gitmedin? hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..
çok gelmiş olsun
bilmyorumda 50 küsür var 54 55 civarları iyi biri ma huyları davranışları öldürüyor ben ibeniçokdüşnürsağolsunda bazende yeri gelince sağolsunn fenalığını alttan alttan gösteryor
teşekkür ederim gittim hatta doktor önerisiyle hapa başlamıştım ama son bi seneye kadar bi sıkıntı yoktu( yıllık yaptırıyordum tahlillerimi artık 2. çocuğumu istiyorumm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?