Kıhhkıhhh :)))) nasıl gidiyor bakalım bekleyiş süreç??
Canim benim zaten senin icine bi kac gun once dogmustu tesekur edeirm :))
Öp te geçsin çok acıyor(( oldum olası temizlikten hiç hoşlanmadım hayatta hayır demem yardıma:))))))
Canım yine geç yumurtluyorumDaha yeni bugün gördüm ovulasyon testinde koyu kırmızıyı. Çalışmalar hızlanarak devam edecek bakalım inşaallah :) Sen hala yapmadın mı erken gebelik testini? Ben şimdiye kadar 10 tane yapmıştım varyaa :) İnşaallah hamişsindir canım, inşallah...
yaklaş bakimmmohhhh
Çalışmalarınız Allah'ın izniyle isteğine kavuşmana sebep olur inşallah âmin ! Yaa erken gebelik testinden memnun kalan birini görmedim internette.ama ne yalan söyleyin aldım testi.size söylemeyecektim üzülür umudunuz kırılır fln diye ama bu sabah yaptım negatif(( erken yaptığıma mı kızayım negatif çıktığına mı üzüleyim bilemedim..haktan hayırlısı..
Oooohhhh keyfim geldi:))) ee temizlik:)))) yardım:)))
Çalışmalarınız Allah'ın izniyle isteğine kavuşmana sebep olur inşallah âmin ! Yaa erken gebelik testinden memnun kalan birini görmedim internette.ama ne yalan söyleyin aldım testi.size söylemeyecektim üzülür umudunuz kırılır fln diye ama bu sabah yaptım negatif(( erken yaptığıma mı kızayım negatif çıktığına mı üzüleyim bilemedim..haktan hayırlısı..
Canım prospektüsünü okudun mu bhcg değeri en düşük kaçı gösteriyormuş? Bazıları 5in üstünde gösteriyor bazıları 25in. Bakıp söyleyebilir misin? Markası ne bir de onu da söyler misin?
canım takma ya boşver adı üstünde erken gebelik testi. moralini bozma bebeğim
Canim benim ben sana sormayi unuttumuzulme canim belki erken yaptin diye negatif cikmistir bi kac gun daha bekle canim insallah guzel haberlero verirsn en kisa surede :)
Evet adı üstünde.zaten mantığı kafama hiç yatmamıştı.kanda 20 nin üstüne çıkınca idrara geçmeye başlıyor idrarda 10 olması için kanda 50 olması lazım:))) bende seni yerim hihihiii:)) benimde karnım şişti göğüsler aldı başını gitti :))
Evet inşallah erken yaptım diye negatif çıkmıştır.halim diğer aylara benzemez de sağlıklı hamile olduğumu öğrenirim inşallah bebeğim:))
bende anlamıyorum zaten o testi niye çıkarmışlarsa :))) şimdide karnımın alt kısmına sancılar giriyor ya benim göğüslerde birazcık şişlik var
Insallah oyledir canim :) uzulme sen tamam mii
Acabaaaa acabaaaa aman allahım inşallaaaaaahhhhh:)))
İnşallah öyledir canım dualarında beni beni s38 i eksik etme olur mu hem sen artık anne adayısın senin duan daha makbule geçer:))
İnşallah öyledir canım dualarında beni beni s38 i eksik etme olur mu hem sen artık anne adayısın senin duan daha makbule geçer:))
Dua ediyorum canim zaten allah tez zamanda doldursun kucaklarinizi insallah ikiser ikiser :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?