Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet ondan da gördüm bugün:)) bende bel fıtığı var bel ağrım hep oluyor zaten:) bence psikolojik değil.ateşine şimdi bir kez daha bakıp söyler misin bana?bide normalde kaç derece olduğunu birde günün geçti senin emirsin dimi?

Canim suan hala isteyim 8de bitiriyorum ve burdan kaynanamlara gitcez. Anca eve gelince olcer soylerim sana. Normalde 36.5 falan herhalde. Evet eminim bugun regle gunum.
Senin atesin kac suan?

Canim suan hala isteyim 8de bitiriyorum ve burdan kaynanamlara gitcez. Anca eve gelince olcer soylerim sana. Normalde 36.5 falan herhalde. Evet eminim bugun regle gunum.
Senin atesin kac suan?

Ayy neyse tamam önemli değil o ben senin yüzünden kendimi unuttum (yanlış anlama bebeğim o heyecan nidası umursamazlık değil yani:)) )bugün 37.2 ve düşmedi ateşin di mi:)))) o testi yap Allah'ın izniyle mutlu ol çok mutlu!!! Ben bi kaç gündür acı manyağı oldum acı yedim yüksek çıkar ama yine de bakıyorum şimdi:)) sen benim gönderdiğime bir bakmalısın..

Son düzenleme:

Canimmm cok saol vallah ama mesajina cevap veremiyorum belli sayida mesaja ulasmam gerek :)
Insallh rabbim herkese nasip eder o mutlulugu burda paylasiriz :)

Gercekten bu dereceler biraz da olsa rahatlatti beni genelde 36.7nin uzerinde hamile kalan cok :)
Senin atesinde yuksekmis baya canim. Ha bu arada 3gundur sabahlari benim atesim 37.4 sabit durumda ve dun aksaminki 37.7
Bakalim artik insallah hayirliisi neyse o olsun :) hemen kavusalim bebeklerimize insallah

Senin kısmetinde varmış canım ilk açtığım sayfa oydu:)) önemli olan şu genelde yumurtlamadan sonra ateş yüksek seyrediyor eğer gebelik yoksa adete iki üç gün kala düşüyor ateş.gebelik varsa birazcık daha yükseliyor.senin ateşin adet gününe 2 gün kala yükselmiş Buda umut verici .ama benim için henüz biraz erken))

Ayy insallah canim dedigin gibi olur. Însallah seninkiee yukselir de hamis olursun :)) ayy vallah bugun hic belirtim olmamisti moralim yerine geldi sayende allah razi olsun :)

Ayy insallah canim dedigin gibi olur. Însallah seninkiee yukselir de hamis olursun :)) ayy vallah bugun hic belirtim olmamisti moralim yerine geldi sayende allah razi olsun :)

Allah senden razı olsun bir sürü dua ettin bana bilmiyorum ama inşallah yarın testi yaptığında güzel haberini alırsın:) sen kaç yaşındasın bu arada kaç yıldır evlisin ne kadardır bekliyorsunuz bebek?

günaydın kızlar.... 11 inde adet olduğumu yazmıştım. amma velakin şöyle bir durum var. ilk gün hafiften kahverengi damla damla kanma geldi. ardından çok koyu kırmızı geldi ve az geldi. ben de size adet olduğumu yazmıştım. iki gündür de koyu kahverengi geliyor ve daha da az. kafam karıştı.evde trest yaptım ve negatif çıktı. acaba bi rahatsızlık belirtisi mi. yoksa hamilelik belirtisi mi? anlayamadım. internette dolaştıkça endişelenmeye başladım. pazrtesi günü doktora gidicem. fakat bilen yada tecrübe yaşan arkadaşlar varsa. bir fikir istiyorum. sizce bu durum ne olabilir?

günaydın..... nasılsınız bakim?

Son düzenleme:

Canim benim ben 2.5senedir evliyim. Korunmayi 6. Ayda burakmistim ve ocaktan beri denemelere basladik. Ben 23 yasindayim canim ya sen ?

Kizlar ben size cok tesekur etmek istiyorum allah hepinizden razi oldunuz burda herkes birbirine cok destekci inanilmaz bisey !! 38s sana cok tesekur ederim bu guzel topigi actigin iciin bana ugur getirdiniz :)
Hepiniz biliyosunuz ki regle gunum dundu. Veeeee bu sabah test yaptim sonunda bende halileyimmmmmm alllahima binlerce sukur olsn ! Ve teste gore 3haftalik :)) allah bekleyen herkese nasip etsin bu guzel duyguyu :)

ayy canım benim çok sevindim hayırlı olsun rabbim inşallah kucağına almayıda nasib etsin canım :)

TEbrikler canım :) Oh ne güzel maşaallah :) Rabbim sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin. Çok sevindimm yaa..

güzelim ben sana tşk ederim bu güzel haberi verdiğin için inan ki sabah günaydın yazarken acaba bugün kim hamileyim diyecek diyodum kendi kendime :) gerçekten çoook sevindim rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…