Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hihihiii :)))) ayy pek mutlu oldumm sonunda canım hayırlı günlerle kucağına alıp büyütmek nasip olur inşallah bebeğini.çoooook sevindim inanki ama dünden biliyodum kiiii:)) ateşler düşmez böyle kalır işte

Canim benim ben 2.5senedir evliyim. Korunmayi 6. Ayda burakmistim ve ocaktan beri denemelere basladik. Ben 23 yasindayim canim ya sen ?

Bebeğim benim 2 sene olacak evliliğim önümüzdeki ay ben25 yaşındayım bu 3. Denememizdi:))) rabbim bana da nasip eder inşallah..

Bu arada günaydın s38cimmm nasılsın bakalım?

Tebrikler Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Telden yazdığım için fazladan alıntı yapmışım pardon

Son düzenleme:
günaydın şekerim iyiyim sen nasılsın ?

Ne olsun canım iyiyim Allah'a bin şükürler olsun öğlene kadar evdeyim sonra çalışacağım bu gün.anlayacağın temizlik var:))))hayatımda ilk defa uyandım başım ağrıyor.hiç böyle birşey yaşamadım ilaçta almak istemiyorum

Son düzenleme:
Evet bence de iyi fikir :) Ben 27 yaşındayım, ekle bebişim :)

Rad cim nasılsın? Walla çok yaşlıymışsın:) kız 2yaş var aramızda bende içimden herhalde kırkına dayandı dedim)))

Rad cim nasılsın? Walla çok yaşlıymışsın:) kız 2yaş var aramızda bende içimden herhalde kırkına dayandı dedim)))

İyiyim canım sağol, sen nasılsın :) Ay ne bileyim , kim yaşını söylese 25ten aşağıda, kendimi çok yaşlı hissetmeye başladım gerçekten :)

ayy bitanem kıyamam öpimde geçsin yardıma gelim mi:)

Canim benim zaten senin icine bi kac gun once dogmustu tesekur edeirm :))

İyiyim canım sağol, sen nasılsın :) Ay ne bileyim , kim yaşını söylese 25ten aşağıda, kendimi çok yaşlı hissetmeye başladım gerçekten :)

Kıhhkıhhh :)))) nasıl gidiyor bakalım bekleyiş süreç??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…