Kizlar ben size cok tesekur etmek istiyorum allah hepinizden razi oldunuz burda herkes birbirine cok destekci inanilmaz bisey !! 38s sana cok tesekur ederim bu guzel topigi actigin iciin bana ugur getirdiniz :)
Hepiniz biliyosunuz ki regle gunum dundu. Veeeee bu sabah test yaptim sonunda bende halileyimmmmmm alllahima binlerce sukur olsn ! Ve teste gore 3haftalik :)) allah bekleyen herkese nasip etsin bu guzel duyguyu :)
:)) tmm canim benim
Canim benim ben 2.5senedir evliyim. Korunmayi 6. Ayda burakmistim ve ocaktan beri denemelere basladik. Ben 23 yasindayim canim ya sen ?
Bu arada günaydın s38cimmm nasılsın bakalım?
Kizlar ben size cok tesekur etmek istiyorum allah hepinizden razi oldunuz burda herkes birbirine cok destekci inanilmaz bisey !! 38s sana cok tesekur ederim bu guzel topigi actigin iciin bana ugur getirdiniz :)
Hepiniz biliyosunuz ki regle gunum dundu. Veeeee bu sabah test yaptim sonunda bende halileyimmmmmm alllahima binlerce sukur olsn ! Ve teste gore 3haftalik :)) allah bekleyen herkese nasip etsin bu guzel duyguyu :)
beyazincim nasılsın nasıl gidiyo hamilelik:)
çok teşekkür ederim canım çok şükür rabbime iyi gidiyor :)
günaydın şekerim iyiyim sen nasılsın ?
Evet bence de iyi fikir :) Ben 27 yaşındayım, ekle bebişim :)
Rad cim nasılsın? Walla çok yaşlıymışsın:) kız 2yaş var aramızda bende içimden herhalde kırkına dayandı dedim)))
Ne olsun canım iyiyim Allah'a bin şükürler olsun öğlene kadar evdeyim sonra çalışacağım bu gün.anlayacağın temizlik var:))))hayatımda ilk defa uyandım başım ağrıyor.hiç böyle birşey yaşamadım ilaçta almak istemiyorum
Hihihiii :)))) ayy pek mutlu oldumm sonunda canım hayırlı günlerle kucağına alıp büyütmek nasip olur inşallah bebeğini.çoooook sevindim inanki ama dünden biliyodum kiiii:)) ateşler düşmez böyle kalır işte
Bebeğim benim 2 sene olacak evliliğim önümüzdeki ay ben25 yaşındayım bu 3. Denememizdi:))) rabbim bana da nasip eder inşallah..
İyiyim canım sağol, sen nasılsın :) Ay ne bileyim , kim yaşını söylese 25ten aşağıda, kendimi çok yaşlı hissetmeye başladım gerçekten :)
ayy bitanem kıyamam öpimde geçsinyardıma gelim mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?