Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah kız ağzından bal damlıyo:) heyecan durumun nasıl tatlım?

Icim icime sigmiyo canim :) herkese bagirarak soylemek istiyorum resmen ama tutuyorum kendimi 3ay kimseye soylemek istemiyorm :))
Birde ben adak adamistim hamile kalirsam kurban kescem diye onuda insallah halletcem

Icim icime sigmiyo canim :) herkese bagirarak soylemek istiyorum resmen ama tutuyorum kendimi 3ay kimseye soylemek istemiyorm :))
Birde ben adak adamistim hamile kalirsam kurban kescem diye onuda insallah halletcem

ayy hiç düşünemiyorum valla seni şuan:))) allah kabul etsin canım bende olursa öyle yaparım kimseye söylemem. zaten annemlerde sen hamile kalınca bize de söylemezsin diyo:)

Olsun değerlendirdin mi orasını Allah bilir :))) allahım duy sesimizi ne olur bize istediğimizi dileğimizi bu ay hayırlısıyla nasip eyle

amin canım hayırlısı ile olur inşallah. olsun da ben yiye yiye bitircem onu niye bu kadar beklettin diye :)

hayırlı olsn cnm çok sevindim :)Rabbim sağlıcakla kucağına alabilmeyi nasip etsinnn :)

kızlar yaşlarınızı yazar mısınız?????

beni de ekleyiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…