Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Koca Bebişim ile evleneli 1 yıl 2 ay 18 gün oldu :) yazmışsın bunu nasıl yaptın canım ? bende profilime eklemek istiyorum

canım hayırlı olsun çok sevindim...Allah kucağına lmayı nasip etsinn inşş tatlımmm

günaydınnn bayanlaaar bugün kocişimin doğum günüüü. ayy ne yapsam kii akşama

günaydın canım birlikte nice mutlu yaşlara ben eşiminb doğum gününde çok güzel sofra kıyafet giydim vs ama en can alıcısı süslü bir kutunun içine postitlerle onu sevmek için 100 neden yazdım mesela ben uyumadan uyumadığın için seni seviyorum gibi birde not seni sevmek için binlerce nedenim var ama bu sadece 100 tanesi yazdım kutuyu paketledim çok güzeldiiii

olsun canım git bir daha kan ver olsun ne olacak ki

batlarımız aynı canım hayırlısı inşallah bebeğimiz olur bu ay

sinemcim hayırlı haberlerle gel inşallahhh

çorba çok gec olmaz onu tencerede yap.fasulyeyide düdüklüde yaparsın daha rahat olur ikisi aynı anda yapılmış olur rahat edersin.yeter yemeklerde.zaten annenler geliyormuş yabancı değil...

inşallah bitanemmm :):):)

çorba çok gec olmaz onu tencerede yap.fasulyeyide düdüklüde yaparsın daha rahat olur ikisi aynı anda yapılmış olur rahat edersin.yeter yemeklerde.zaten annenler geliyormuş yabancı değil...

kayınvalidemlerde gelecek..geçen ben alırım annenleri yemeğe demişti..dün aradm annemler yarın gelecekmiş diye..baktım bişey dediği yok sizde gelirmisiniz demek zorunda kaldım..demedi ki sen hem hamilesin hem gripsin gel burda birlikte yaparız diye..
ahhh ahhh ne kadar ii olursa olsun o doğurmadı sonuçta...

kızlar ben bu ay incir+havuç kürü deneyecğim..eşimede keçiboynuzu pekmezi yedircem...varmı bana katılmak isteyenn

oyy oyy canım yaa hiç düşünmemişmi kayınvaliden yaaa.çagırmamış annenleri.bari kendide gelmeseydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…