Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağolun kızlar yorumlarınız için.
sanırım bir test yapmak ve kendimi meraktan kurtarmam lazım.dua edin ne olur çok korkuyorum ama çok istiyorum.

siinemcim sen istemedikçe vajinal bakmazlar.

hadi hemen al ve testi yap canımççböle karamsar kalmaktan iyidir cevabı almak

hımmm ama sanki biraz erken davranmışsın işe başlamak için çünkü haa deyince olmuyo bebek..ayy muhasebe deme bana hiç sevmiyorum :)
sen nerdeydin canım yaa :S bide 88limisin?
evet 88 liyim canım
gaziantepteyim
muhasebe zevkli ama bir o kadar zor

günaydın kızlar
ev işi yoğun iş yeri yogun aksam yatıyorum erken sabah kalkamıyorum yaa
hicde bi belirtim yok hamişlikle ilgili sizce bi sıkıntı varmıdır
iştahsızlık var tam aksine birde sanki sütü içemedim aksam kokusu garip geldi
baş dönmesi yok bulantı yok ay hiç yok yahu :) acaba bi aksilik mi var kızlar bidaha kan verirsem bayılacağım kansızlıktan hala karar veremedim doktora haftasonu gıtsemmı gitmesemmi

Günaydın hanımlar,nasılsınız?
Sıla'cım BAT 'ın dünmüş, son durum ne canım ?
Benim BAT ımı 11 eylül olarak düzeltir misin demiştim geçen gün ama görmedin anlaşılan canım

Şu aşağıdan kontrol o kadar kötü ki hiç doktora gideaim gelmiyor, bende iltihap vardı da 2 defa kontrole gittim kabus gibiydi, ve hamileliğin ilk zamanları yine öyle muayene ediyorlar anladığım kadarıyla, ama bebişler için katlancaz :26:

Bizde akşam kociyle konuşuyoruz o da heyecanlanmış kızlar ne zaman belli olur bebiş diyor..bende en garanti adetin gecikmesi dedim sakin görünmeye çalışıyorum çok umutlanmayalım sonra hayal kırıklığı olur diyorum olsun Allah tan umut kesilmez umutlanalım dedi ...AYYYY adetim 4 ünde(ilişkim 21 indeydi) offf çatlıcam meraktan bebecikkkk bebecikk ordamısın

Günaydın hanımlar,nasılsınız?
Sıla'cım BAT 'ın dünmüş, son durum ne canım ?
Benim BAT ımı 11 eylül olarak düzeltir misin demiştim geçen gün ama görmedin anlaşılan canım

günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın? nerelerdesin çoktandır yoksun.. evet bi ara giremedim okuyamadım geçmişi o yüzden görmemişim tatlım... henüz gelen giden yok canım bende ama 2 gün olan gecikmemi normal kabul ediyorum..

sen kaçıncı haftadasın ki benimde 4.hafta sanırım daha haftasınıda bilmiyorum :))) bu haftasonu gideyim diyorum cumartesi 4 hafta bitmiş gibi oluyor ama yinede karar veremedim alttan istemiyorum sonraki haftada acaba gecmı olur dıyorum kafayı yedim yani

Ben hamiş değilim daha :) kendimi hazırlamaya çalışıyorum umarım bebişim de hazırlanıyodur göbeğime konmaya

alttan muayene için yazılan
" Sonuç olarak hamilelik sırasında vajinal yoldan elle muayene yapılması, spekulum denilen muayene aletinin takılması veya vajinal ultrason yapılması hiçbir risk oluşturmaz. Bebeğe hiçbir zarar vermez. Düşük, kanama veya başka bir risk oluşturması imkansızdır. Gebelik rahmin içerisindedir, bu muayeneler ise tamamen rahmin dışarısında rahim ağzına kadar olan bölgeleri ilgilendiren muayenelerdir. Gerektiği halde gebe iken bu tür muayeneleri olmaktan çekinmenize gerek yoktur. Hatta bazı durumlarda bu tür muayenelerin hasta isteği nedeniyle yapılmaması bazı hastalıkların atlanmasına ve sakıncalı durumlara neden olabilir."ALINTIDIR

İyiyim canım benim ...
Kayınpederim hastaydı,vefat etti Aylardır memlekete gidip geliyorduk eşim ile hastalık sürecinde :S
İnşallah hamişsindir bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…