İyiyim canım benim ...
Kayınpederim hastaydı,vefat ettiAylardır memlekete gidip geliyorduk eşim ile hastalık sürecinde :S
İnşallah hamişsindir bebeğim
günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın? nerelerdesin çoktandır yoksun.. evet bi ara giremedim okuyamadım geçmişi o yüzden görmemişim tatlım... henüz gelen giden yok canım bende ama 2 gün olan gecikmemi normal kabul ediyorum..
Cnm nasıl normal kabul ediyorsun yaaaa test yap kocaman 2 gün gecmis :) ben daha geçmeden yapıcam sen hala duruyorsun :):44:
ayy keşke rahat olabilsem kuzum yaa..aman aman maşallah bi yaramazlk olmasn
İyiyim canım benim ...
Kayınpederim hastaydı,vefat ettiAylardır memlekete gidip geliyorduk eşim ile hastalık sürecinde :S
İnşallah hamişsindir bebeğim
canım iki aydır hep 2 gün geçiyor.. bide bende pko olduğu için gecikmeleri normal kabul ediyorum..
Merhabalar canım şimdi gördüm gecikme varmış umarım bu ay o göbüş dolar
Canım gitmemişssin daha şimdi gördüm inşallah süper haberler ile gelirsin
rabbim sağlık versin :)
sinemmselcukk
ne zaman gideceksin tatlım saat kaçta?
akşam 5de tatlım yaa
nasıl bekleyecegiz 5e kadr yaaa :) bende çok merak ediyorum :)
mrb canım benim çok sağol bakalım ya ben bu salladım ama olursa da sürpriz olacak yani hiç beklemiyorum açıkçası
ahh ahh bi bilsem :)
bide annemler yoldn geliyo bugün onları yemeğe alıcam..o kadr dengesiz bi saatte ki randevum :S nasıl yetiştiricem herşeyi bilmiyorum:S
akşam 5de yavrum randevu :)
valla bende bu ay beklemiyordum canım ama oldu Allaha şükür. Umudunu yitirme sakın
çok ters olmuş yaaa..şimdiden yap bitir yemeklerini yoksa yetiştiremezsin hem randewu hem yemek uff zor yaaa
valla bende bu ay beklemiyordum canım ama oldu Allaha şükür. Umudunu yitirme sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?