Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyiyim canım benim ...
Kayınpederim hastaydı,vefat etti Aylardır memlekete gidip geliyorduk eşim ile hastalık sürecinde :S
İnşallah hamişsindir bebeğim

başınız sağolsun güzelim yaa allah rahmet eylesin..

bakalım ya hayırlısı inşallah

Cnm nasıl normal kabul ediyorsun yaaaa test yap kocaman 2 gün gecmis :) ben daha geçmeden yapıcam sen hala duruyorsun :):44:

Cnm nasıl normal kabul ediyorsun yaaaa test yap kocaman 2 gün gecmis :) ben daha geçmeden yapıcam sen hala duruyorsun :):44:

canım iki aydır hep 2 gün geçiyor.. bide bende pko olduğu için gecikmeleri normal kabul ediyorum..

mrb canım benim çok sağol bakalım ya ben bu salladım ama olursa da sürpriz olacak yani hiç beklemiyorum açıkçası

valla bende bu ay beklemiyordum canım ama oldu Allaha şükür. Umudunu yitirme sakın

çok ters olmuş yaaa..şimdiden yap bitir yemeklerini yoksa yetiştiremezsin hem randewu hem yemek uff zor yaaa

dün akşamdan fasulyeyi ısladım sabah kalkıncada pirinç ısladım..kırmızı mercimek çorbası yapıyım diyorum bulgur pirinç soğan patates havuç ne bulursam atayım :) bide poşette tavuk patates sürersem fırına yeter herhalde..önce çorbayı düdüklüde pişirip sonrada fasülyeyi düdüklüye atayım diye düşünüyorum ama :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…