Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaslar 3 senelik dogum kontrol hapindan ( yasmin) den sonra kac ay beklemek normal sizce 6 ay sonra hamilelik hala olmadiysa doktora gitmek gerekirmi yoksa bi sene dolmasinimi bekleyeyim??

canım bende 1 yıl kullandım bıraktım..4 aydır bebek olmadı..doktora sordum..bazııları hemen kalır bazılarında koruma 6 aya kadar devam edebilir dedi..bünyeye bağlıymış..

teşekkür ederim artık iyiyim bakalım hamişlik için çalışmalara başladıkk takipteyim hepinizi

canım bende 1 yıl kullandım bıraktım..4 aydır bebek olmadı..doktora sordum..bazııları hemen kalır bazılarında koruma 6 aya kadar devam edebilir dedi..bünyeye bağlıymış..

evet ben 7 yıl kullandım bünyemin kendine gelip adet görmem yaklaşık 2ayı buldu bakalım kaç ay sonra kalıcam ..

evet ben 7 yıl kullandım bünyemin kendine gelip adet görmem yaklaşık 2ayı buldu bakalım kaç ay sonra kalıcam ..

İste bazi arladaslarda hamilelik dusunmeye basladiginizda once kontrollerden bi gecin diyor hani aylarca stres yapip beklemektense yapisiklik, kist falan varmi diye.. Karar veremefim ama 2-3 ay daha olmazsa giderim galiba

Evet de biz aceleciyiz iste hem olmadi neyse diyorum hemde acaba neden olmadi ama diye kuruntulaniyorum :)) celiskili karakterim velhasil

mrb arkadaşlar
8 ağustos adet tarihimdi inş. son kez adet olusum olur ve bu ay bebişe kalırım inş. yumurtlama zamanım bitti şu an da heyecanla beklemekteyim dua edin arkadaşlar isteyen herkese allah nasip etsin.. ne kadar sürede hamilelik belli olur ki?

kızlar dün gittm dokgora yumurtan çatlamş gözün aydın dedi bnm kafam karşk anlıyamadm bi türlü bn.şmdi ben adetmin 5. günü gittm iki tane yumurtan oluşmuş demşti dünde gittm yumurtan çatlamş dedi hani adetn 14. günü yumurtlama zamanıydı bn hangi ara yumurtladmda çatladı hemen şmdi çatlarmı anlıyamadm bi türlü ne olur ne olmaz diyede soğan suyunu kestm yumurtaya zararı olur dye ama hala bişi anlamş diilm

kızla nye cevap yazmıyonuz ben bi bulaşık yıkayp gelyorum cevap yazın ben gelen kadr tmm beklyorum

alla alla çok garip...işte erken döllenme geç döllenme bununşa alakalı demekki..
deekki senin yumurtlama zamanın farklı..doktora sormadınmı peki bunu

Evet de biz aceleciyiz iste hem olmadi neyse diyorum hemde acaba neden olmadi ama diye kuruntulaniyorum :)) celiskili karakterim velhasil

aynen valla sürekli kendimde eşimde süphe arıyorum...psikopat oldummm

hadi bakalım kuzum inş çok beklemezsin..başka çocuk falan varmı? çok uzun süre kullanmışsın..neden kullandın 7 yıl:44::44:

Yumurtlamadan yaklasik 10-12 gun sonra kadar kan testinde cikar diye biliyorum ama tabii en garatilisi adetin aksamasini beklemek gerci ben ilkinde adet olmam gereken gun yapmistim cikmisti

Kizlar ben geldim :) pinkcim canim erken olusmus yumusun bosver sogani filan sen muhabbete gec

Kizlar ben geldim :) pinkcim canim erken olusmus yumusun bosver sogani filan sen muhabbete gec

yaa bende bu 14 meselesine takığım zaten.. benim 27 gün sürüyor...aynı şekilde 27 gün sürüp adet dönemi kısa uzun olanlar var..
örneğin benim adetim 7 gün sürüo..eee hemen 6 gün sonra yumurtlucammı..
eee adeti 9 gün süren olursa yada 5 gün süren olursa ne olcak..

Canim formul su :
Ovulasyon uzunlugu-14
Cikan sonuca 5 ekle 5 cikar yani senin adet basindan sayinca 8. Gun ile 18 .gun arasi yuksek gunler. Normalde ben uc ekleyip cikariyordum doktor uzun tut 5 eklr cikar dedi . Adetin ikinci gununde arksdasimda yumurta olgunlasmisti regli bitti catladi allah biliyo yani o zaman iki gune bi muhabbet sart

aynen canım 1 gün dur 1 gün yap en mantıklısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…