- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
Hadi cnm guzel haberlerini beklioruz
herşeyi normal çıkacak inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın..
dualarımız seninle git gel de için biraz rahatlasın
hadi kendine iyi bak canım hayırlı haberlerle gel inşallah
güzel bi gün geçirmenizi diliyorum fıstıklar yarın görüşürüz bende çıkıyorum
Arkadaslar 3 senelik dogum kontrol hapindan ( yasmin) den sonra kac ay beklemek normal sizce 6 ay sonra hamilelik hala olmadiysa doktora gitmek gerekirmi yoksa bi sene dolmasinimi bekleyeyim??
hoş geldin canım aramızaçok mutlu oldum bizi takip edip buraya gelmen çok hoşuma gitti açıkçası.. ben adminim biliyosundur zaten yaşını ve batını yazarsan eklerim listeye
sende hoş geldin canım aramızageçmiş olsun şimdi nasılsın peki?
canım bende 1 yıl kullandım bıraktım..4 aydır bebek olmadı..doktora sordum..bazııları hemen kalır bazılarında koruma 6 aya kadar devam edebilir dedi..bünyeye bağlıymış..
Kardeşi olacak ne güzel işte
evet ben 7 yıl kullandım bünyemin kendine gelip adet görmem yaklaşık 2ayı buldubakalım kaç ay sonra kalıcam ..
canım bende 1 yıl kullandım bıraktım..4 aydır bebek olmadı..doktora sordum..bazııları hemen kalır bazılarında koruma 6 aya kadar devam edebilir dedi..bünyeye bağlıymış..
kızlar dün gittm dokgora yumurtan çatlamş gözün aydın dedi bnm kafam karşk anlıyamadm bi türlü bn.şmdi ben adetmin 5. günü gittm iki tane yumurtan oluşmuş demşti dünde gittm yumurtan çatlamş dedi hani adetn 14. günü yumurtlama zamanıydı bn hangi ara yumurtladmda çatladı hemen şmdi çatlarmı anlıyamadm bi türlü ne olur ne olmaz diyede soğan suyunu kestm yumurtaya zararı olur dye ama hala bişi anlamş diilm
Evet de biz aceleciyiz istehem olmadi neyse diyorum hemde acaba neden olmadi ama diye kuruntulaniyorum :)) celiskili karakterim velhasil
evet ben 7 yıl kullandım bünyemin kendine gelip adet görmem yaklaşık 2ayı buldubakalım kaç ay sonra kalıcam ..
mrb arkadaşlar
8 ağustos adet tarihimdi inş. son kez adet olusum olur ve bu ay bebişe kalırım inş. yumurtlama zamanım bitti şu an da heyecanla beklemekteyim dua edin arkadaşlar isteyen herkese allah nasip etsin.. ne kadar sürede hamilelikbelli olur ki?
Kizlar ben geldim :) pinkcim canim erken olusmus yumusun bosver sogani filan sen muhabbete gec
yaa bende bu 14 meselesine takığım zaten.. benim 27 gün sürüyor...aynı şekilde 27 gün sürüp adet dönemi kısa uzun olanlar var..
örneğin benim adetim 7 gün sürüo..eee hemen 6 gün sonra yumurtlucammı..
eee adeti 9 gün süren olursa yada 5 gün süren olursa ne olcak..
Canim formul su :
Ovulasyon uzunlugu-14
Cikan sonuca 5 ekle 5 cikar yani senin adet basindan sayinca 8. Gun ile 18 .gun arasi yuksek gunler. Normalde ben uc ekleyip cikariyordum doktor uzun tut 5 eklr cikar dedi . Adetin ikinci gununde arksdasimda yumurta olgunlasmisti regli bitti catladi allah biliyo yani o zaman iki gune bi muhabbet sart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?