dedim ya tatlım bu ayın 21inde 3ayı tamamlayacaktım folik asitte..3ay kullandım şuanda hamile olduğum içinde hala devam ediyorum canım..
Kese % 100 gorunur aramizda bigun var sadwce benimki taa gecen haftadan gorundu..alttanda kesinlikle bakmax
Pardon yaa ben bu ayin 21 inde dkhapini birakali 3 ay olacak diye anlamisim simdi oldu
pek sanmıyorum canım kalp atışını duyacağımızıkeseyi görürsek öpüp başıma koycam valla..herkes daha bebişi bile göremezsin çok minik diyo..
vajinal ultrason yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım :S
5de tatlım..ayy görünür mü ki dersin canım yaa..belki gelir gelmez giremem kayınvalidem annemler olabilir evde bugün yazamazsam yarın mutlaka haber veririm..
ben de 4 ay önce bıraktım hap kullanmayı 1,5 sene kullandım..Bırakır bırakmaz doktora gittim kan verdim ultrasona girdim.Doktor herşeyin normal gözüktüğünü söyledi. Artık gerisi bize kalmış durumda
Bende Folic Plus kullanıyorum 2 kutum bitti. Zaten folic asiti bebek düşünmeden yaklaşık 3 ay önceden kullanmaya başlamak gerekiyormuş.Sen ilaçlarına devam et.
Yumurtlama günleri için buradan bakabilirsin araçlarda ovulasyon tarihi hesaplama var..
Yada kendini vücudunu dinleyebilirsin.. Ama oluruna bırakman bence en güzeli en azından strese girmezsin
herşey zamanla sabretmeyi öğrendik..bu da geçer keseyi de görürsün kalp atışını da duyarsın bi bakmışsın ki kucağında uyuyosen o günü düşün strese girme olur mu?
bi de vajinal ultrason mu?pek bilgim yok ama pek iyi bişeye benzemiyo bence yaptırma
Hadi ya tuhh neyse..artik yaein birbirimize veririz haberi
Saolun tskler Allah sizinde gonlunuze gore versin herseyi :)ayy maşallah Allah bağışlasın :) Allah sağlıklısını versin kızın erkeğin bi önemi yok bence canım..
Yok yok strese girmiyorum canim sadece o cift cizgiyi gormenin heyecanini ariyor insanyoksa bi yandan hala gozum korkuyor 2.den
ilkinde ağzım yandığı için bunda çok ürkek yaklaşıyorum canım yaa
bence sen bu dönemde o ilki aklına bile getirmemeye çalış..biliyorum çok zor ama bebişinin ve senin sağlığın için en ufak bi sıkıntıdan stresten kendini uzak tutman gerekiyor
aslında bi yandan içim rahat..çünkü geçenkinde beta hcg adetimden 9gün sonra 400-500lerdeydi..
bunda adetimden 4gün sonra 1000çıktı :) inşallah bu bebişim sağlıklıdır..
İnşallah canım baksana takvimine insana benzemeye başlamış bile :)
ben seni merkata bırakmamaya çalışıcam canım..bugün beni aradılar Lina'dan sıkışık gelmeme gerek var mı dedim siz yinede sıkışık gelin pek belli olmuyo bebekler küçük olunca sıkışmanızı isteyebiliyo doktorlarımız dedi..vajinal baktırmayım kalp atışını görmek için bekleyim demi canım..
kızlar ben çıkıyorum..markete gitmem lazım..sonrada kayınvalidem gelecek o gelmişken bende bi duşa girerim malum kontrole gidicem temiz olayım..sonra giremem sanırım kayınvalidem varken..çok öptüm hepinizi :):)
bana bol bol dua edinde güzel haberlerle geleyim emi kızlar :)
diğeride ben 11 haftalık diye biliyodum ama kontrole gittiğimde 8+1gün çıkmıştı :S
Linadanmi aradilar..anam beni nie aramiolar:)) hmm sıkışık durumlarini duymamistim demekki istilolarmis..bugun mutlaka haberleroni bekliorum o zmn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?