Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

herşey zamanla sabretmeyi öğrendik..bu da geçer keseyi de görürsün kalp atışını da duyarsın bi bakmışsın ki kucağında uyuyo sen o günü düşün strese girme olur mu?
bi de vajinal ultrason mu?pek bilgim yok ama pek iyi bişeye benzemiyo bence yaptırma

Yok yok strese girmiyorum canim sadece o cift cizgiyi gormenin heyecanini ariyor insan yoksa bi yandan hala gozum korkuyor 2.den

ilkinde ağzım yandığı için bunda çok ürkek yaklaşıyorum canım yaa

Hadi ya tuhh neyse..artik yaein birbirimize veririz haberi

ben seni merkata bırakmamaya çalışıcam canım..bugün beni aradılar Lina'dan sıkışık gelmeme gerek var mı dedim siz yinede sıkışık gelin pek belli olmuyo bebekler küçük olunca sıkışmanızı isteyebiliyo doktorlarımız dedi..vajinal baktırmayım kalp atışını görmek için bekleyim demi canım..

bence sen bu dönemde o ilki aklına bile getirmemeye çalış..biliyorum çok zor ama bebişinin ve senin sağlığın için en ufak bi sıkıntıdan stresten kendini uzak tutman gerekiyor

aslında bi yandan içim rahat..çünkü geçenkinde beta hcg adetimden 9gün sonra 400-500lerdeydi..
bunda adetimden 4gün sonra 1000çıktı :) inşallah bu bebişim sağlıklıdır..

kızlar ben çıkıyorum..markete gitmem lazım..sonrada kayınvalidem gelecek o gelmişken bende bi duşa girerim malum kontrole gidicem temiz olayım..sonra giremem sanırım kayınvalidem varken..çok öptüm hepinizi :):)
bana bol bol dua edinde güzel haberlerle geleyim emi kızlar :)

Linadanmi aradilar..anam beni nie aramiolar:)) hmm sıkışık durumlarini duymamistim demekki istilolarmis..bugun mutlaka haberleroni bekliorum o zmn :)

Hadi cnm guzel haberlerini beklioruz

Linadanmi aradilar..anam beni nie aramiolar:)) hmm sıkışık durumlarini duymamistim demekki istilolarmis..bugun mutlaka haberleroni bekliorum o zmn :)

evet canım Linadan aradılar..valla randevunuzu teyit etmek için aradım dedi..bende o aramışken soracaklarımı sordum..

güzel bi gün geçirmenizi diliyorum fıstıklar yarın görüşürüz bende çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…