Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşşgelldiiinn :)))) naptın bakalım ssesin cıkmıo :)

Ben iyiyim canim sen ne yaptin mercimekle is yogun bide internet kotam eolmus gunluk satinaldim isker biraz hafifleyince malum isyerinin netini ozelde kullanamıyoruz telden giriyorum

Ben iyiyim canim sen ne yaptin mercimekle is yogun bide internet kotam eolmus gunluk satinaldim isker biraz hafifleyince malum isyerinin netini ozelde kullanamıyoruz telden giriyorum

bende işteyim canım ya ne olsun birtek karın şişliğim var sanırsın 3 aylık mercimek ne yapıo suanda içerde bilemedim :)) ama gaz sanmıyorum bunu yapsın zaten cıkıyor anlamadım birde stres iş cok ya valla cok yoruldum cıkabilirim heran

alla alla çok garip...işte erken döllenme geç döllenme bununşa alakalı demekki..
deekki senin yumurtlama zamanın farklı..doktora sormadınmı peki bunu

yok bebeğim sormadım ya sondanda çok aklıma takldı işte baksana adetn 5.ci günü yumurtladım 10. günüde çatladı nasl oldu anlayamdm

hiç anlmıyorum yawrum hiç çok kafa karştryo

aynen canım 1 gün dur 1 gün yap en mantıklısı..

cnm bnm ya bu seferde kocişn canı yapmak istemyo uzak duryo hep yumurtlama günm şu falan dyorum kızyo sonra şartlı şurtlu planlı işlere gelemyo sinr oluo millet sanki yumurtlama gününü biliptemi kalyomş öle dyo hemen

Aryaarel;
Canim benim yorma kendini benim ilkinde cok agrim vardi yine oyle olursa ikincide cikacagim cok agri dusuk belirtisi yirmayin kendinizi o yuzden

Pink ;
Canim kocana findik fistik yedir cikolata yefir cayla daya gitsin bsk nasil dusuyo pesine. Hayir benim ki firsat biliyo ikide bi sirnasiyo cocuk yapma gunu gelmedimi cocuk yapalim diye diyorum gunu var yok yok garantileyelim hergun cocuk gunu olsun diyor. Sen dedigimi yap bak

kuzum ben biraz önce geldim kontrolden doktor kilo aldım diye panikleme sakın..ilk 3 ayda vucüdun şişer endişelenme dedi..

kızlar ben geldim :)
adetimle ultrason tarihi aynıymış..6+3 çıktı :) herşey normal korkulacak bişey yok vajinal ultrasonada gerek yok nasılsa haftaya tekrar geleceksin o zaman bebişide kalp atışınıda görürüz boştan yere vajinayı kurcalamayalım şimdi belki şuan bile görünmeyebilir dedi :)
ohhh çok şükür rahatladım valla..

Hosgeldin tatlim..Hadi cnm gozunaydin..bana bebegi gormeden tam ne kadarlk soyluyemem adetine gore 5 haftalik diorum dedi..benim daha yarin 6 haftalik olacak seninki 6+3 cikmus gerci degisirde kisiden kisiye haftadi gunu neyse ama kalp atisini duymasi lazim..hangi doktorda hata var acaba genelde 6+3 te kalp atisi duyulur sende nie duymadiki..gulnur hanimmiydi doktorun

Son düzenleme:
Kizlar adet tarihim ayin otuzu yirmibirinden beri kahve lekem gelio aranizda bu halde olupta hamilelil haberi alan var mi ondort unde yumurtam catladi dr demisti

Oyy canımmm hadi gözünaydın şükürler olsun :) darısı basıma artık inşallah :)) ya sorma 1 kılo almıs gorunuyor karnımda şiş korkuyordumm bır terslıkmı var dıe bende.gaz gibi de degıl bende gıdeyımde rahatlıyım valla :) hıc belırtım yok hala yorgunluk uyku gaz dısında

evet canım gülnur hanımdı.çadet tarihinle ultrason aynı çıktı canım bi sorun yok dedi..şuan keseyi görüyoruz dedi bizede gösterdi..vajinal bakmaya gerek yok haftaya tekrar gelmeni istiyorum zaten o zaman bakarız bebeğe ve kalp atışına dedi..eğer o zaman üstten bakılınca göremezsek vajinal bakarız istersen dedi..canım sende geç döllenme vardır belki bilemicem..çünkü bana adetinle ultrason aynı tarihi gösteriyo 6+3gün dedi..kan ve idrar tahlili istedi onlarda 70lira tuttu..yarın biz sizi arar bilgi veririz dediler..bide önümüzdeki hafta gideceğim zaman önceki tahlillerimide istedi..

ben herşeyi sordum rahatladım canım..şişkinlik olur sakın korkma dedi rahatladım..kaliteli ve organik beslen gazlı içecekleri kes fazla kafein alma kesinlikle öğün atlama dedi..incir fındık ceviz kayısı ye dedi..suyu sakın ihmal etme dedi..

Anliyorum hadi hayirli olsun bklm Raabim kucamizada almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…