Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gul59 tebrik ederim allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin :) bende bugun ogrendim hamile oldugumu :))

kızlar yazmıştım ama arada kaynamış. bir fikri olan var mı??

kızlaar nasılsınız cok özledim sizleri muhabbetinizi walla ne zamandır misafir ağırlıyodum hepsini aradan cıkarmıs bulunuyorum bugun itibariyle hareketlerım ağırlaşmadan bitiriyim istedim bitti ama bende bittim tabi aramızda yeni hamişler var sanırım tebrik ediyorum Allah hepimizinkini tamammına erdirir inşallah

amin canım inşallah bende seni çok özledim dün aklımdaydın acaba bir şeymi olduda girmiyor topiğe diye ama ben topiğe girince yazını gördüm çok sevimdim çok ara verme özletme kendini :)

Kizlar bildiginiz gibi hamileyim demin wcde cok az bir damladanda kucuk kahve renginde bisey geldi bu nedir sizde ? Korkuyorummmm

arkadaşlar merhabalar nasılsınız ben bayadır gremyrm ne var ne yok herkes iimi yeni hamişler tebrk ederm sağlıklı bir şeklde kucagnıza alırsnz inş:) ayyy çk özlemişm ya kmse yok galiba bgn şansıma

Amin canim hepimizinki insallah :) bu arasa sen nerdensin canim ?

Âmin inşallah:) ben istanbulda Avrupa yakasındayım canım. Kahvarangi kanamana gelince 1damlayla sınırlı kalırsa zaten doktora gideceksin o zaman bu durumdanda bahsetmelisin.devam ederse mutlaka bi doktora git hemen. Çok acil bi durum olduğundan değil ama erken müdahale hayat kurtarır))))

Tesekur ederim canim zaten bir tek o kucucuk damlayla sinirli kaldi insallah gelmez bidaha :) internetten arastirdim kahve rengi akinti gecen aydan kalanlarin akintisiymis canim birazcik olsa icim rahatladi.. Bakalim yarin aricam doktoru ne zaman randevu vercek.. Sen nasilsin canim ?

amin canım inşallah bende seni çok özledim dün aklımdaydın acaba bir şeymi olduda girmiyor topiğe diye ama ben topiğe girince yazını gördüm çok sevimdim çok ara verme özletme kendini :)
ay canım benım aynen hergun gırmeye calısıcam artıkın Allah'ım bir dert keder vermediği sürece sen nasılsın napıyosun?

arkadaşlar merhabalar nasılsınız ben bayadır gremyrm ne var ne yok herkes iimi yeni hamişler tebrk ederm sağlıklı bir şeklde kucagnıza alırsnz inş:) ayyy çk özlemişm ya kmse yok galiba bgn şansıma

gizemcim bendensin sende bende giremiyodm uzun zamandır eskı yazılanları okuduydum ama cevap yazamamıstım. işten ayrılmıssın sanırım hakkında hayırlısı olsun sekerım belki bebiş gelcektir ondan rabbim ayarlamıştır

Kizlar bildiginiz gibi hamileyim demin wcde cok az bir damladanda kucuk kahve renginde bisey geldi bu nedir sizde ? Korkuyorummmm

cduruer senıde tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin kucagınada almayı nasip etsin sağlıkla inşallah bu leke olayınıda doktorunla bir görüş istersen canım ama cok az bir damlayla biirşey olcagını sanmıyorum rabbım hepimizin bebişlerini korusun inşallah

Canım beniiiimmm anne adayım kendini bıraktın beni soruyorsun teşekkür ederim. Bugün bi saatlik araba yolculuğu yapayım dedim öldüm valla.dünden bu yana ciddi baş ağrısı çekiyorum zaten söylemiştim.ama bu hamilelik olayına çok takmıyorum artık kendimi dua etmeye verdim bol bol okuyorum hem içim ferahlıyor hem Allah'a bırakıyorum hayırlısını hemde bu belirtimiydi bu değilmiydi demeye fırsat kalmıyor.yarın sabah bi test yaparım diye düşünüyorum normalde planladığım da oydu:))) sen nasılsın???keyfin yerinde mi??

İyi akşamlar canım beniim, iyiyim sağol sen nasılsın? Haftasonu biraz dışarı çıkalım demiştik, yeni geldik, ne var ne yok bakayım dedim :)

İyi yapmışsınız canım istanbul bugün soğuktu biraz ama biz de çıkalım bi dedik üşüdük:))) akşamları buralarda fazla kimse olmuyor:) nasılsın ne var ne yok bakalım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…