aahahaha tesadüf işte :)))))))))))))))) ama karar veremedım sezeran mı normal mi olsam diye
Âmin inşallah dualarımızı kabul eder rabbim!! Âmin .. Evet bende merak ediyorum heyecan durumun nedir??
günaydın kızlar.... 11 inde adet olduğumu yazmıştım. amma velakin şöyle bir durum var. ilk gün hafiften kahverengi damla damla kanma geldi. ardından çok koyu kırmızı geldi ve az geldi. ben de size adet olduğumu yazmıştım. iki gündür de koyu kahverengi geliyor ve daha da az. kafam karıştı.evde trest yaptım ve negatif çıktı. acaba bi rahatsızlık belirtisi mi. yoksa hamilelik belirtisi mi? anlayamadım. internette dolaştıkça endişelenmeye başladım. pazrtesi günü doktora gidicem. fakat bilen yada tecrübe yaşan arkadaşlar varsa. bir fikir istiyorum. sizce bu durum ne olabilir?
kızlar hamileymişim
Heycanliyim canim iste :) ve hala inanasim gelmiyo ruya gibi :))
kızlaar nasılsınız cok özledim sizleri muhabbetinizi walla ne zamandır misafir ağırlıyodum hepsini aradan cıkarmıs bulunuyorum bugun itibariyle hareketlerım ağırlaşmadan bitiriyim istedim bitti ama bende bittim tabi aramızda yeni hamişler var sanırım tebrik ediyorum Allah hepimizinkini tamammına erdirir inşallah
Kıyamamış sana bennn :)) allahım kalbinden ne geçiyorsa kabul eylesin seni cici anne adayı seniii))
Amin canim hepimizinki insallah :) bu arasa sen nerdensin canim ?
Âmin inşallah:) ben istanbulda Avrupa yakasındayım canım. Kahvarangi kanamana gelince 1damlayla sınırlı kalırsa zaten doktora gideceksin o zaman bu durumdanda bahsetmelisin.devam ederse mutlaka bi doktora git hemen. Çok acil bi durum olduğundan değil ama erken müdahale hayat kurtarır))))
ay canım benım aynen hergun gırmeye calısıcam artıkın Allah'ım bir dert keder vermediği sürece sen nasılsın napıyosun?amin canım inşallah bende seni çok özledim dün aklımdaydın acaba bir şeymi olduda girmiyor topiğe diye ama ben topiğe girince yazını gördüm çok sevimdim çok ara verme özletme kendini :)
arkadaşlar merhabalar nasılsınız ben bayadır gremyrm ne var ne yok herkes iimi yeni hamişler tebrk ederm sağlıklı bir şeklde kucagnıza alırsnz inş:) ayyy çk özlemişm ya kmse yok galiba bgn şansıma
Kizlar bildiginiz gibi hamileyim demin wcde cok az bir damladanda kucuk kahve renginde bisey geldi bu nedir sizde ? Korkuyorummmm
Tesekur ederim canim zaten bir tek o kucucuk damlayla sinirli kaldi insallah gelmez bidaha :) internetten arastirdim kahve rengi akinti gecen aydan kalanlarin akintisiymis canimbirazcik olsa icim rahatladi.. Bakalim yarin aricam doktoru ne zaman randevu vercek.. Sen nasilsin canim ?
Rad cim iyi akşamlar nasılsın??
İyi akşamlar canım beniim, iyiyim sağol sen nasılsın? Haftasonu biraz dışarı çıkalım demiştik, yeni geldik, ne var ne yok bakayım dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?