Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne bileyim kendileri verdiler ama görünce kötü olurlar mı bilemedim ki bebeğim yaa

günaydın... eeeee sonuççç :)

Sonuc cok sukur iyi tatlim bebegimi bile gorduk minicik sadece 0.46 mm lik..bulanti icin ilac verdi icinde folik asitide barindiran 2 hafta sonra yine gidicem insallah sorun olmazda Rabbim izin verirse..bebegi 1 ile 21 nisan arasinda bekliyoruz boyle sorunsuz devam ederse dedi insallah sorunsuzca devam ederde kucagimiza aliriz

ohh valla çok sevindim canım :) banada dün progestan vermişti..benimde 20 nisan olarak görünüyo ama hadi bakalım hayırlısı canım :)
bende önümüzdeki hafta salı tekrar gidicem 10a 10 kala..
biz neden göremedik ki acaba bebeği :S yada bebeği gördük dedide ben sadece kese mi anladım ki:S

Ultrason fotografinda nokta seklinde bisi varsa gormustur..haftayada kalp atisini dinlettircektir..

Bu arada progestana basladinmi cok bas donmesi yapio bende bu ayin basinda kullanmistim adetim duzene girsin die cok sukur hamile kaldim genelde ilki dusuk olana ve kanamasi olana veriolar bu ilaci benim ilki dusuk oldu vermedi gerek gormedi demekki

Son düzenleme:
ne bileyim kendileri verdiler ama görünce kötü olurlar mı bilemedim ki bebeğim yaa

sanmam kendileri teklif ettilerse hiç sıkıntı olmaz dursa birkösede dahami iyi olacak onlar için bence eğer verdilerse zaten mimiklerden anlarsın iyice bir bakarsın ona göre alır yada baktın içine sinmedi almazsın canım benım

Bu arada progestana basladinmi cok bas donmesi yapio bende bu ayin basinda kullanmistim adetim duzene girsin die cok sukur hamile kaldim genelde ilki dusuk olana ve kanamasi olana veriolar bu ilaci benim ilki dusuk oldu vermedi gerek gormedi demekki

aslında bugün gidip alacaktım ama dün annemlere yemek hazırlarken fırının buharından elimi yakmıştım sağolsun eşim silverdin almaya gitti nöbetçi eczaneden..o zaman ilacımıda al dedim dün akşam başladım..
yaa kese oluşmuş dedi herşey normal dedi..ayy bilemedim ki :S
kalp atışını vajinal daha rahat görürüz ama grek yok haftaya gelecein için dedi..bende biraz göbek var o yüzden görememiş olabilir mi :S

hımm haklısın canım ben o zaman gelince hal ve hareketlerine bi bakayım o zaman..

Evet cnm belki olabilir oda bi sebep..bende gobek filan yok 52 ile hamile kldim simdi 53.5um..haftaya kalp sesini bile dinletir takilma sen hersey normal

Son düzenleme:
Evet cnm olabilir oda bi sebep..bende gobek filan yok 52 ile hamile kldim simdi 53.5um..haftaya kalp sesini bile dinletir takilma sen hersey normal

keşke bende zayıf olsaydım yaa bebişim için daha ii olurdu..dün doktor sen sporcu falan mısın omuzların çok geniş dedi :S

keşke bende zayıf olsaydım yaa bebişim için daha ii olurdu..dün doktor sen sporcu falan mısın omuzların çok geniş dedi :S
Vayy demek grnis omuzlusun cok yuzuon heralde..bak banada bugun kalp sesini dinletmedi..sadece bak su bdbeginiz embriyo olusmus kalbi atiyo die gosterdi..sana kalp sesiyle birlikte gostercek heralde o daha guzel
evet kalbi durmuştu canım verdi valla içeyim bakalım haftaya gidince sorayım bakalım bi..
ilkinde sabah akşam alıyodum..şimdi sadece günde bi kere al dedi..
Yani doktor verdiyse bi bildigi vardir elbet.. gunde 1 tane olmasi onlem amacli oldugunu gosterio zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…