Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
normalde belirti verirmiki :18:

maddiiyat dedinde cnm yandı bende o konuda malesef falsoyum

sorma tatlım ya ona bişi veremedikten sonra dünyaya getirmek istemedim açıkçası ciddi konular işin öbür tarafı bu konular en can sıkıca tarafı ama olsun rabbim hepimizin gönlüne göre verir bekledim ama değdi çok şükür ,, ilk kızım hemen oldu bişi anlayamadım bi dahakini isteyerek beklemek istiyorum dedim anam beklemek de ne zormuş

sinem keseyi görmüşsünüz çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna

Rabbim bu mutluluğu bizede yaşatsın inşaAllah

benim bugün bat

herhangi bir belirti yok

fakat 2 gündür

bir kaşıntı ve hafif beyaz akıntı peynirimsi derler ya .. ara ara kasık ağrılarım oluyo geçiyo bide

ne çıkacak altından bilmiyorum nolluuurrr bi süpriz olsa ya :) bi güzel haber alsam

heran regl sancım gelecek diye tırsıyorum :)))

valla kuzum bende 1 hafta öncesinde göğüslerime el değilmiyodu ama sende biliyosun bunu bünyeden bünyeye değişiyo belirtiler..

benimde suuan gögsumde bir hassasiyet var aşırı olmasada var birde aşırı duygusallık var zaten cok duygusalım hastalıgım var ama parasal yönlerini düüşünnünce iyice üzülüyorum iş arıyourm bende:26:

kızlar bizde 5 gündür misafir vardı yatılı dün gece ilişki oldu ya çok canım yandı böyle sanki ateş gibi biber gibi yandı
profilimde görünce yazayım dedin kuzum..enfeksiyon yada mantar belirtisi bu....inş değildir...bu akşam bir daha bak bakalımm

Eliptik normal bisiklet degil ve acayip ise yariyor spor hocalarinada sordum ben kosu bandi ayak yapiaini bozuyor bence bebisin doasini bekle cunku bende alip odada unutanlardanim zevkli gelmiyor onunla yurumek

ayy amin cnm inşallah..

gözünaydın canım bebişin sağlıkla büyüsün

canım sanırım bende seninle aynı fikirdeyim bu bat hamile kalmamışsam bende sık girmeyeceğim psikolojim bozuluyor düşün düşün

valla blmiyorum ki canım yaa..ben birinden öyle duydum batıl inanç ama öyle yaparlarmış..

kız çeyizine de ilk don alınır :))))

profilimde görünce yazayım dedin kuzum..enfeksiyon yada mantar belirtisi bu....inş değildir...bu akşam bir daha bak bakalımm

canım doktora yeni gittim mantar falan altdan muayene oldum olsa söylerdi gibime geliyor

Kızlar merhaba ya bana yardımcı olur musunuz bir bilginiz varsa ben 2 gün önce kan verdim dün öğrendim beta hcg 14000 çıktı bugün tan 6 haftalık adetime göre sizce normal mi çok telaşlandım.

inş bakalım:97::97:ya idrar testi negatif çıktı ama göğüslerim acayip şiş ve çok sert...
idrar pek güvenilir olmuyo diye biliyorum kesin çözüm kan tahlili.2 gün daha bekle istersen sonra kanda baktırırsın ben öyle yapcam bide ben adet olmadan öncede ağrır öyle ama senin oluyomuydu bilmiyorum :)

idrar pek güvenilir olmuyo diye biliyorum kesin çözüm kan tahlili.2 gün daha bekle istersen sonra kanda baktırırsın ben öyle yapcam bide ben adet olmadan öncede ağrır öyle ama senin oluyomuydu bilmiyorum :)

benim adet olmadan bir hafta önce ağrırdı ama hiç bu kadar şiş değildi...bnde bi bekleyeyim umut işte

kızlar sizdede oluyormu

sırf hayal kırıklığına uğramamak için o testi yapmıyorum bu zamana kadar hiç yapmadım

7-8 aydır yani

hoş birşey kaybetmedim her ay kırmızılar çok gecikmeden geldiği için .. test yapmamam isabet olmuş ama

yinede insan meraklanıyor..

birde testi sabah mı yapmak mantıklı yoksa her an yapılabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…