- 12 Ağustos 2013
- 401
- 132
- 333
normalde belirti verirmiki :18:
maddiiyat dedinde cnm yandı bende o konuda malesef falsoyum
normalde belirti verirmiki :18:
maddiiyat dedinde cnm yandı bende o konuda malesef falsoyum
valla kuzum bende 1 hafta öncesinde göğüslerime el değilmiyodu ama sende biliyosun bunu bünyeden bünyeye değişiyo belirtiler..
profilimde görünce yazayım dedin kuzum..enfeksiyon yada mantar belirtisi bu....inş değildir...bu akşam bir daha bak bakalımmkızlar bizde 5 gündür misafir vardı yatılı dün gece ilişki oldu ya çok canım yandı böyle sanki ateş gibi biber gibi yandı
eliptik bisiklet mi? ben bisiklet sevmiyorum o kalçayı daha da beter ediyo..ben önümüzdeki hafta gidince doktora bi sorayım..hadi şimdi bu havalarda yürüyeyim ama yarın bi gün yağmurlar karlar başlayacak bide biz tam yokuşun ortasındayız ne halt edicem hiç bi fikrim yok..
bide bu motorsuz mekanik bizim hareketlerimizle dönen bant var koşu bandı olarak o nasıl olur ki acaba :S
canım senin bat ne zaman?
benim bikaç gün farkediyo hep bi 28 günde bir oluyo bi 30 bi 31 geçen ay 31 di bu ayda öyledir diye düşünüyorum onun için bat a 3 gün kaldı 31 ağustos
p.tesi ye kadar olmazsam kan tahlili yaptırıciiiimanladım canım az kalmış adetine hadi bakalım iyi haberini bekliyorum:)
ayy amin cnm inşallah..
günaydınn hanımlarr..bugün sizle son günüm..bundan sonra bu topiğe girmeyeceğim...sanırım ben burada durdukça kafama çok fazla takmaya başladım..kendimi birazz uzaklaştırmam lazım..sizleri çok seviyorum uzak duramayacağım belkide ama en azından deneyeceğim..beni anlayacağınızı umuyorumm
sinemm canım çok sevindim bebeğinin herşeyinin yolunda gitmesine..
çok öpüldünüzzzeriğimmm güzelim bir gelişme olursa hakkında bana yazarmısın özeldenn:44::44:
valla blmiyorum ki canım yaa..ben birinden öyle duydum batıl inanç ama öyle yaparlarmış..
profilimde görünce yazayım dedin kuzum..enfeksiyon yada mantar belirtisi bu....inş değildir...bu akşam bir daha bak bakalımm
p.tesi ye kadar olmazsam kan tahlili yaptırıciiiim
idrar pek güvenilir olmuyo diye biliyorum kesin çözüm kan tahlili.2 gün daha bekle istersen sonra kanda baktırırsın ben öyle yapcam bide ben adet olmadan öncede ağrır öyle ama senin oluyomuydu bilmiyorum :)inş bakalım:97::97:ya idrar testi negatif çıktı ama göğüslerim acayip şiş ve çok sert...
idrar pek güvenilir olmuyo diye biliyorum kesin çözüm kan tahlili.2 gün daha bekle istersen sonra kanda baktırırsın ben öyle yapcam bide ben adet olmadan öncede ağrır öyle ama senin oluyomuydu bilmiyorum :)
psikolojik etkilendigimiz içinde mi böyle algılıyoruz acaba
benim adet olmadan bir hafta önce ağrırdı ama hiç bu kadar şiş değildi...bnde bi bekleyeyim umut işte
valla canım ben hamiş oluyorum ama bebişler karnımda durmuyor sevmediler beni herhaldeevet canım bikaç gün daha bekle.offfffff şu günler bi geçseydi bi hamiş olsaydık :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?