keşke bende zayıf olsaydım yaabebişim için daha ii olurdu..dün doktor sen sporcu falan mısın omuzların çok geniş dedi :S
Vayy demek grnis omuzlusun cok yuzuon heralde..bak banada bugun kalp sesini dinletmedi..sadece bak su bdbeginiz embriyo olusmus kalbi atiyo die gosterdi..sana kalp sesiyle birlikte gostercek heralde o daha guzel
Yani doktor verdiyse bi bildigi vardir elbet.. gunde 1 tane olmasi onlem amacli oldugunu gosterio zaten
canım gobekten gormeme gibi bisey olmaz zaten bakmış :) bu tarz seylere takılıp canını sıkma bol su içip tuvalete sıkısık git daha net goruyorlar hepsi bu :)
ben ilkindede içmiştim zaten bi kutu..bunu önlem için veriyorum sakın aklına başka bişey gelmesin kanaman falan yok dedi..
ben hiç bi zaman çıtı pıtı mini bi kız olmadım :) hep iri hep iri :) belim ince ama göğüslerim kalçam büyük :S
Iyi yapnis canim tutunmasi saglam olur bi hamis kaliyim bende sorcam kullaniyim mi diye malum benim ki kullandigim halde dusmustu ksnamam olmustu
ben hiç bi zaman çıtı pıtı mini bi kız olmadım :) hep iri hep iri :) belim ince ama göğüslerim kalçam büyük :S
Bende tam ortayim citi pitiya yakin orta bazilarinin yaninda iri bazilarinin yanindada citi piti duruyorum :)) bu arada 1 hafta icinde tekrar kontrole gidince ucret almiolarmis yeni ogrendim
benım kuzenimde kilolu kaldı hamile sonra dengeledi hiçbirsey olmadı bende 55 kiloyum bana göre kiloluyum kendime öyle diyorum valla hiçte sorun değil bebek ii olsunda kilo hersekılde veriliyor ne hamileler gördüm arkadasım 1 ayda 15 kılo verdi gebelikte 20 kılo almıstı ve zayıftı sen dusun :) o yuzden sıkma canını ama doktoruna sorup egzersizi bırakma ben yoga düşünüyorum mesela araştırıyorum şimdi :)
Al bendende o kadar bu kalcalari napcaz yabenimde tek derdim popi s . Kuzum ne kilolular var onlarda gorunuyoda bizde mi gorunmeyecek
Canim su an alma bebisin olsun sonra eliptik al vucuda hicbir zarari yok ve acayip kalori yakiyosun suan zaten spor uapma riske atma . Bende var bant korkumdan cikmiyom ya etkilerse diye digerinde fildir fildirdim hep aklima geliyo acaba ondan mi bisi oldu fiye
Canim su an alma bebisin olsun sonra eliptik al vucuda hicbir zarari yok ve acayip kalori yakiyosun suan zaten spor uapma riske atma . Bende var bant korkumdan cikmiyom ya etkilerse diye digerinde fildir fildirdim hep aklima geliyo acaba ondan mi bisi oldu fiye
kızlar günaydınlar...............
şeyy benim adet günüm 6 sında aslında... ama artık hamile olsaydım bir belirti olmazmıydı hiçbir belirti yok malesef...
kızlar bizde misafir vardı yatılı dün gece ilişki oldu ya çok canım yandı böyle sanki ateş gibi biber gibi yandı
aynen valla sürekli kendimde eşimde süphe arıyorum...psikopat oldummm
hadi bakalım kuzum inş çok beklemezsin..başka çocuk falan varmı? çok uzun süre kullanmışsın..neden kullandın 7 yıl:44::44:
günaydın cnm hoşgeldin..
daha 8gün var canım bilemedimki :S
evet bi kızım var 8 yaşında ikinciyi yapmak nasip olmadı bi türlü maddiyattan dolayı sonra atandım işimiz düzeldi gurbatte bakacak insan olmadıneyseki annemler geldi artık ben bırakayım diyene kadar 7 yıl kullanmış oldumm tatlımm :)) artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?