- 29 Temmuz 2013
- 912
- 17
- 118
canım kalp durmasının bencede alttan muayene ile ilgilisi olamaz yani aman rabbim birdaha hiç kimseye düşmanımda olsa yaşatmasın cok zor seyler bunlar
sağol güzelim ayarı iyi dengelemek gerekiyo canım ne çok soğuk ne çok sıcak....geçmiş olsun bitanemm..bende çok kötü grip olmuştum :S 4-5 gün sürdü ama mahvetti beni çok şükür şimdi düzeldim
hadi ya ay valla ozmn karından baktırayım gorunmezsede haftaya artık ne yapiim doktorlarda kesin kesin hayır düşük yaptırmaz tam aksine eger kotu bi durum varsa mudahale sansımız olur dıyorlar erken bilirsin diyorlar ama cok yorum var bu konuda
günaydın kızlarrrben bu sabah test yaptım çok silik çizgi çıktı anlamadım bu işten:44::44:
evet canım aynn mecburen sadece cumartesi gidebiliyorum yuksekmıs baya sen ne zaman gideceksin cnm ıkıncı muayeneye?
ozaman tamam ya kesin ben karından baktırayım ne olur ne olmaz en azından tahlıl vs ısterse yaptırırım o arada herhalde bir sonraki hafta ancak görülür kesesi işten cıkmayı dusunuyorum asırı bel agrısı oluyor bütün gün çalısırken aslında su 3 ayı atlatsamgerisi kolayda
ohh hadi gözün aydın :) bat ne zamandı canm? hemen bi gidip kan versen ne güzl olr :)
hadi hayırlı uğurlu olsuuuuunnnnnnnnnnnnnnnn canııımmmmmmmmmmmmmbenim bat 27 ağustos canım..yaa hiçç cesaretim yok kan vermeye:18:
benim bat 27 ağustos canım..yaa hiçç cesaretim yok kan vermeye:18:
hadi hayırlı uğurlu olsuuuuunnnnnnnnnnnnnnnn canııımmmmmmmmmmmmm
benim bat 27 ağustos canım..yaa hiçç cesaretim yok kan vermeye:18:
niye cesaret edemiyomuşsun bakıım
sağol canım da çoook silik amaa yanlış olabilir mi?
benimde öyleydi canım hemen kan testine gitmelisin batın da geçmiş zaten güzel haberlerini bekliyoruzzsağol canım da çoook silik amaa yanlış olabilir mi?
ben adetim2 gün geçtikten sonra yapmıştım silik ama belliydi kuzum..sende nasıl silik ama belli mi?
çok silik ama belli hatta ben hayal görüyorum zannettim hemen eşime gösterdim o da gördü çizgiyi
benimde öyleydi canım hemen kan testine gitmelisin batın da geçmiş zaten güzel haberlerini bekliyoruzz
ay inş canım yaa dua edin lütfen yarın bir daha yapacm test yine silik çıkarsa gidrim kan vermeye
peki sabah ilk idrarla mı yaptın canım?
hemen gidip bi kan versen tatlım
eğer bana fikrimi sorarsan bunun stresiyle yaşama derim canım..ben senin yerinde olsam bi daha test falan yapmam direk kan aldırmaya giderim..
evet canım ilk idrarla yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?