Sinem tebrik ederim canim..insallah sag salim kucagina alirsin bebisini..
Canim bende calismalara devam ama yoruldum artik..
bat en son 18/08'di suan yumurtlama donemindeyim galiba..yada gecti cunku baya akintim oldu gecen gunlerde degerlendirdik hepsinierken yumurtlama oldu galiba
simdi fazla akinti yok ama cok sik batmalar oluyo sag kasikta ve belimin alt tarafinda agrilarim var..
bat daha cok 14/09 insallah gelmezler.. beklemek cok zor :18::18::18:
ben nasil ogrencem hamile olup olmadigimi ??
belirtilerden kasik agrir cunku yumurtlama/ surekli wc'ye gidiyorum cunku vucudu alistirdim su icmeye / belim agriyo cunku isteyim surekli otur otur / sonra gogusler sis ama benim zaten mubarek cok var/ midem bulanmiyo sukur ve cok yorgunum cok hic bisey yapmiyorum..(bu yorgunluk yeni)
oyy aynısını yazmıstım bende acayıp araba kullanerken belim agrıyo iş yerinde biraz ayakta durup eğilsem ağrıyo.neden progestan verdi ne işe yarıyorki
cok gecmıs olsun canım ınsallah saglıkla bebişi alırsın kucagına salı haberdar edersin benıde olurmu[/Q
sagol canım inş hepimiz saglıklı bi şekildealırız kucagımıza bebişleri salı haberdar ederim seni.canım belim dayanılmayacak kadar agrıyınca resmen agladım doktora söyledim oda seni rahatlatır salı gününe kadar kullan dedi progestandan sonra agrım yok denecek kadar az canım sen ne zaman gideceksin şimdi doktora haberleşiriz zaten
amin bitanem aminn canım ben yarın gidiyorum doktora buradan yazarım zaten ozelden de yazarım bakalım ne olacak umarım iidir hersey karından göremez ama bi ihmimal :)
benim bu 2. bebeğim cnm..ilkini 11haftalıkken kaybetmiştim kalbi durmuş kürtj olmuştum.. :S
bu kürtajdan sonra 3.ayımdı bebişim gelmiş çok şükür fazla aramadn geldi mercimeğim :)
ilk hamileliğimde 2 aylıkken pantalonlarımın içine giremiyodum hamile pantalonu giymeye başlamıştım düşün artık :)
amin canım benim inşallah..
ohh ohh maşallah boş geçirmeyin yumurtlama günlerini :)) benmde kasıkda batmalar ve belimin alt tarafı ağrıyodu :)
battan 1 hafta önce belirtiler yavaş yavaş kendini göstermeye başlıyo canım..
amin canım benim inşallah..
ohh ohh maşallah boş geçirmeyin yumurtlama günlerini :)) benmde kasıkda batmalar ve belimin alt tarafı ağrıyodu :)
battan 1 hafta önce belirtiler yavaş yavaş kendini göstermeye başlıyo canım..
Geçmiş olsun canm onun yaşayamadığı ömrü bebeğin yaşasın fazla fazlai inş benm de daha bu hafta belli oldu göbeğim kilo bile almadım normalde de çok ince değilim yani 58 kiloydum 59,5 oldum daha yeni hala şortlarım falan oluyor ama sıkmasak için lastikli bişiler tercih ediyorum:))) kocaman olsun bi an önce de doğsun gelsin Şubat diyorum her gün:)sabır.....
ohh ohh vallaha kocis yoruldu ama birakmiyo (bu kadar cocuk istedigini bilmezdim)
insallah benimde olur bebis.. canim benim bu kasik agrilari nedir anlamadim gitti
hic mi yoktu 23 yasina kadar ?? ben mi yeni fark ettim ??
bilemedim.. hayirlisi dua edin bana su mubarek gunde !!
merhaba arkadaşlar sinem naptın dr işini. gittinmi ?? ben bi kaç gündür giremedim siteye çok yoğundu b u sıralar...
Allah'ımmmm çıldırıcam valla yaa 58 kilo ve ince değilim diyosun
ben napayım o zaman 72-74 git git gel yapıyorum..
benm eşimde gelip gidip seviyo karnımı :) büyüdünmü sen babası falan diye :)
Ya ama ne bilim ben boyum pek uzun değil 1,65 falan ondan belki doktor süper çok kilo alma bebiş büyüsün sen şişme dedi eşimde doktor bey benm hanım şu yiyip yiyip kilo almayan uyuzlardan die dalga geçio:) evet konuşmak çok faydalıymış adını söylemek kendini tanıtmak falan :)
tabiki gittim canım :) adet tarihimle ultrason uyumlu salı günü 6+3 dü :) keseyi gördük doktorum haftaya tekrar çağırıyorum o yüzden vajinal bakmaya şimdilik gerek yok dedi..salı günü tekrar gidicz bebişi görmeye :)
folbiol kullanmaya devam dedi ve önlem amaçlı progestan verdi günde bi tane..
erkekler bizlerden daha hırslı oluyolar canım..biz ilk bebeğimizi kaybettik eşim benden kötüydü nerdeyse..
Allah sizin için ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin inşallah..
sende ki kasık ağrısı nasıl peki canm?
benim boyumda 1.70 canım..doktorum sen sporcu falanmısın omuzların çok geniş ddi..kilon çok hoşuma gitmedi kilo almamaya dikkat et dedi..zaten bu aralar öyle çok fazla yemek yiyemiyorum ama hani derler yaa su içsem yarıyor diye hakikaten öyle bende yaa :)
Sinemcim bişey sorcam neden vajinal muayene olmayı teklif etti doktorun ki ilk haftalarda tehlikeli die biliyorum ben s: benm keseyi görmedik gerek yok bi hafta sonra hem kese hem kalp atışlarını duyabilirz dedi tavsiye etmem dedi tiroid mi çok yüksek senin ondan mı progestan veriyor?
Allahım.....kilo konusu mu var..neyse ben kaçayım o zaman :26::26::26:
Amin canim insallah..
canim oyle batmalar oluyo.. bi hareket ani bi hareket yaparken agriyo hemen elimi oraya goturuyorum..
simdi ayiptir soylemesiwc'de idrar falan yaparken agriyo sanki boyle dikis yapmisinda zorlayinca biraz hemen sizliyo..
:44::44::44::44:
canm ben ilk hamileliğimde 2kere karnımdan bakıldı görünmedi devlet hastanesinde..sonra özele gittim karından baktı yine görünmedi bu senin sağlığın için önemli ablacım alttan bakalım bi sorun var mı yok mu görürüz dedi bunu eşinle ilişkiye giriyo gibi düşün sonuçta bebeğin yanına kadar sokma olayı olmuyo dedi..ve 6+5 günlükdü vajinal ultrasonda keseyi bebişi ve kalp atışını gördüğümüzde..
progestanı önlem amaçlı veriyorum kesinlikle aklına kanamam var falan diye bişey gelmesin dedi..gnde bi kez al önlemimizi alalım dedi doktorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?