- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
evet canım ilk idrarla yaptım
evet canım tahlillerin yapılır bak bende daha kese görünmeden tiroid cıktı hemen ilaca basladım.bir sonraki kontrol salı ya cagırdı canım benimde bel agrım cok fazla özellikle araba kullanırken cok kötü doktor bana progestan basladı salıya iç salı tekrar degerlendirelim dedi.hadi hayırlısı hepimiz için
Vay vay vay bi bebiş daha mı geliyor noluyor yahu:) maşallah nazar değmesin koş kan testine kooooooş:))))
Kızlarrrr nbr özlediniz mi beni giremedim uzun zamandırrrr(((
Vay vay vay bi bebiş daha mı geliyor noluyor yahu:) maşallah nazar değmesin koş kan testine kooooooş:))))
Kızlarrrr nbr özlediniz mi beni giremedim uzun zamandırrrr(((
ben çok kez denedim tatlım hepsinide ilk idrarla yaptım ve sonuçlarda hiç yanlşlık olmadı..
ama yinede sen bilirsin bişey diyemem bi daha test yapmak istiyosan yap ama için içini yiyecektir biliyorum..
daha belli değil canım yaa yarın size kesin sonucu yazarım negatif veya pozitif
Allah gönlüne göre versin canım inşallah hayırlı sonuçlarla dönersin bi tanem :)
hoşgeldin canım nasıl gdiyo hamilelik :)
tamam canım senin sözünü dinliyorum ve yarın kan testi yapacağım
tamam canım senin sözünü dinliyorum ve yarın kan testi yapacağım
canım hiiç stres yapma benımde silik çizgiydi hemde adetten 1 gün önce kan testimde gayet güzel çıktı yarın inşallah sende güzel haberler alırsın cnm
oyy aynısını yazmıstım bende acayıp araba kullanerken belim agrıyo iş yerinde biraz ayakta durup eğilsem ağrıyo.neden progestan verdi ne işe yarıyorki
cok gecmıs olsun canım ınsallah saglıkla bebişi alırsın kucagına salı haberdar edersin benıde olurmu[/Q
sagol canım inş hepimiz saglıklı bi şekildealırız kucagımıza bebişleri salı haberdar ederim seni.canım belim dayanılmayacak kadar agrıyınca resmen agladım doktora söyledim oda seni rahatlatır salı gününe kadar kullan dedi progestandan sonra agrım yok denecek kadar az canım sen ne zaman gideceksin şimdi doktora haberleşiriz zaten
valla diyorum ya kuzum tercih meselesi..benim 3.kez doktora gttiğimde ilk defa altta bakıldı ve kese bebek ve kalp atışı görünmüştü.1 ay sonraki kontrolümdede bebeğimin kalbi durmuş ama vajinaldan yaklaşık 2 hafta kadar sonra durmuş kalbi..
bence bişey olsa hemen olurdu..
Hoşbulduk canım iyi gidiyor bebeğimde bende çok iyiyiz haftaya 3lü testimiz yapılacak :) göbüş biraz belli olmaya başladı benimde :))))sen nasılsın nasıl gidiyor?
ohh ohhh maşallahh :) bendede şimdiden şişlik oldu doktorda ilk 3ay karnın şişmeleri normaldir dedi :S
bendede hafif hafif mide bulantıları var işte onun dışında bişey yok çok şükür canım yaa :)
en doğrusu kuzum hakkında hayırlısı olur inşallah..
Katılıyorum.Benm de 1 hafta sonra çocuk düştü.Alttan baktı polipi gördü.önceki doktorum progestan verdi.progestan kanı pıhtılaştryor.meğer polip varmış.çocuğun kalbi durmuş cinsiyetini bile öğrenemedim.8 Aydır gebelik beklyorum
İnş gerek kalmaz sana.bazen ilişki bile yasak oluyorsa alttan bakma da sıkıntı.tabi ne bileyim göz ucuyla ışık yardımıyla yapyorsa başka
Gaz oluo ya bende de olmuştu ama 10. Haftada göbeğinde göğüslerinde şişkinliği azalıyor bulantılar yerinde kalıo ama ben hala çekiyorum sabahları:) ilk bebekse seninde benim gibi hep bi telaş halinde olursun hihihihihihi ay çok eğlenceli ama bu zamanlar Allah herkese tatdırsın bunları...
Gaz oluo ya bende de olmuştu ama 10. Haftada göbeğinde göğüslerinde şişkinliği azalıyor bulantılar yerinde kalıo ama ben hala çekiyorum sabahları:) ilk bebekse seninde benim gibi hep bi telaş halinde olursun hihihihihihi ay çok eğlenceli ama bu zamanlar Allah herkese tatdırsın bunları...
amin bende cok istiyorum bunlari yasamayi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?