peki sabah senerken geinirken kasıklarında agrı falan oluyormu ben yatakta uzanırken bir enseyim diyorum hop yarıda kalıyor agrı girio gibi oluyo bende yatakta gerinmeye paydas verdim
kızlaaaaar ne durumdasınız varmı bi gelişme :))
bendede yatarken kalkarken hafif bi ağrı oluyo kasığımda ama esneme gerinme gibi şeyler yapmamaya çalışıyorum..çünkü ufak bi hapşurukta bile ağrı oluyo esneme gerilme yapmıyorum bnde :S
yapma kuzum yapma ben yaptım aldım boyumun ölçüsünü daha yapmam asla
ahh bu bebişlerimiz daha bu kadarken neler ediyolr bize :)
aynen ya vallahii ne cektirdin be yavrum diyecegım doğuncadidindin durdun beni yormakla aman sağlıklı olsunlarda
valla 2 gündür balık yiyiorum sağlıklı olsun kuzucum değerler iyice artsın diye :)
annelik daha öğrenildiği anda fedakarlık demek cidden bunu anladım ayrıca arastırdım evet don alın donansınmış o ya bizim arkadaslarda yapıyormus bende kalp atıslarını duyduktan sonra usg de bir don almayı düsünüyorum hahaha :))
aynen aynen :):)
ya ben evde yapabileceğimi sanmıyorum kokusundan dolayı :S
sen evde kendin mi yapıyosun balığı?
ayy evet yaaa bende kalp atışını duyunca bende mi alsam ki acaba :)
yok canım ya annemde yapıyorumev koksun istemiyorum sevmiyorum evde annemde huyumu bilio yemem yoksa diye yapıyor ama eşim evde de yapıyor arada yada dışarda yiyiyoruz dengeliyoruz bir şekilde ama balık cidden çook gerekli civasız olacak ona dikkat edeceksin mevsim balıgı olmalı hiiç dondurulmuşsa alma
al tabi ya bebişlerimiz donansın hem sağlıkla hem mutlulukla hemde pol parayla :)
evde eşimde yapsa kokar yaa istemiyorum o yüzden..gittiğimiz bi yer ver pazar günü gidelim diye düşünüyorum ama bizim işler belli olmuyo pek :S
ozaman dışarda ye tatlım ama aksatma mutlaka yemek listene al ceviz badem balık mercimek bunlar şart olanlar gittiğinde yerde ızgara yaptırırsın koku o kadar gelmez agırda olmaz büyük balık yaptırırsın salata yanına birde gayet sağlıklı :)
inş canım yaaa benim de kasıklarıma ara ara ağrılar giriyor, baş ağrım çok fzla ,karnımın alt tarfında aşırı bir sertlik var,göğüslerim inanınılmaz derecede büyüdü ve çok ağrıyor bu kadar belirtimbu arada 3 gün geciktim
güzelim sen hamişsinnnn hayırlı uğurlu olsuuungünaydın kızlarrrben bu sabah test yaptım çok silik çizgi çıktı anlamadım bu işten:44::44:
gözünaydınnnnn :):) çok sevindim cnım benimmm
güzelim sen hamişsinnnn hayırlı uğurlu olsuuun
bu arada sen antepte miydin ???
teşekkür ederim canım benim ben de sana çooook sevindimmmdarısı tüm isteyenlere
:):) amin canım benm aminnnn
ee nasıl gidiyo hamişlik bakalım ?
bi sıkıntın var mı?
inşallah bu pazar gidip dışarda yeriz..zaten ızgara çok güzel oluyo ayyy canım çekti :))
artık haftada bi anneye ve kayınvalideye gidicez balık yemeye :)
sabahları ve geceleri inanılmaz mide bulantısı oluyo canım..gün içindede hafif hafif kendini hissettiriyo..sende varmı bişeyler :)
aynen ya bizim kayınvalde burada değil anneme gidiyoruz bizde :)))) anneler bugünler için yaa allah ragzı olsun onlardan :)
benim belim çok ağrıyor..onun dışında şişkinlik var ..ama daha mide bulantısı yok inşallah başlamaz o çok zor ya..Allah yardımcın olsun.. beyaz leblebi iyi gelir diyolar, yanında beyaz leblebi olsun hep..
oyyy canım benm kıyamam..ilkinde beyaz leblebi bile fayda etmemişti ama bunda daha hiç denemedim açıkcası tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?