- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
yyy kıyamam mide bulantısı kusmalar hala geçmedi sadece zofran durdurabiliyo midemi
ben hiç sıkışık gitmedim ama zararı olacağını sanmıyorum sen sıkışık git bişey olmazkızlar usg ye wc ye sıkısık mı gideyim bol su içip mi gidiim nasıl yapiim daha net görülür :)
valla ben sıkışık gitmiştim canım öncesinde sormuştum sekretere..bazen hocalarımız sıkışık istiyo siz yinede sıkışık gelin demişti..
doktorda harika sıkışık gelmişsin dedi bence sıkışık gitmelisin
tamam kuzum cok sagol bende sıkısık gidiim ozaman ama valla cok su içiyorum hepde sıkısıyorum en ıyısı saat 12 gibi yaparım 14e kadar tutarım
Sinemcim kiyacaksin canim hepimiz cok seviyoruz kocalarimizi ama erkek milletine kitacaksin
çok iyi inşallah hiç olmaz kusma çok kötü ya tüm günün mahvoluyor bulantıya razıyım ben :18:ne ilkinde nede bunda henüz hiç kusma olmadı bende sadece kuru kuruya mide bulantısı oluyo :S
hayır hayır o kadar tutman senin için iyi olmaz canım benim bu sefer gidince sıra beklersin belki belli mi olur..hem usg de bastırınca çok kötü olursun..bence 1.30 gibi falan 2-3 bardak iç yolda giderken de şişe al yanına onu iç..
hadi ya hım tamam ozaman 2 saate ölürdüm herhaldeevet birde cok bastırıyorlar ya bakalım ne olacak hıc sevmıyorum o bastırma şeysini işte
Eki Görüntüle 790518
oldu mu kızlar :S
allah kucagına almayı nasıp etsın canım....inş benim melegimde cok bekletmez beni
kızlar ben cıkıyorum dua edin emi :))) güzel haberler ile geleyim rabbim nasip etsin amin :)
görüşürüz
bat a son 1 hafta kızlarrr
zorlu bekleyişe 1hafta kaldı haa hadi hayırlısı olsun canım benm..
evettt evettttttttttttt ay bide buaralar bi kilo aldımki
iştahın mı açıldı kuzum :S ayıptır sormasıda kaç kilo aldın tatlım :18::18:
şuan tartıldım 73.7 yi gösterdi tartı :2: zaten iştahım açıktır benimboyda 163
boyun kaçtı canım?
boşver sıkma canını bende öyle hamile kaldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?